Windows Phone 8 GDR2 Update
-
marduk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925 Black
takže aby som mal v tom jasno
spravím update cez NSU a pri úvodnom prihlasovaní na účet sa mi stiahnu do telefónu nastavenia, a začnú sa sťahovať aplikácie
jediné čo si upravím je domáca obrazovka
a musím mať aktívne dáta, pretože po preskočení obnovy tá nejde cez wifi?
spravím update cez NSU a pri úvodnom prihlasovaní na účet sa mi stiahnu do telefónu nastavenia, a začnú sa sťahovať aplikácie
jediné čo si upravím je domáca obrazovka
a musím mať aktívne dáta, pretože po preskočení obnovy tá nejde cez wifi?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano,pokud budes chtit po prehrani pres NSU nabidku obnovy,musis zaskrtnout povoleni dat.Wifi je ti k nicemu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Pavle ja nemel problem ani predtim,vzdy jsem vyborne slysel a byl vyborne slyset(dle ohlasu protistran),zadne vypadky behem hovoru apod.Spise to budou vylepseni na pozadi,tezko rict,3047 jsem mel velice kratce.Log je k ni jen ten, co jsem sem postoval(BT,Glance Screen atd) + volba/moznost/vypnuti,aby kdyz je telefon na wifi a wifi router z nejakeho duvodu prestane tahat data, tak se telefon automaticky snazil tahat data od operatora,ikdyz byl pripojeny na wifi.
Obzvláště na to ohledně dat se těším,neví se,kdy bude k dispozici přes NSU?
-
htcjirka
- smartmaniak

No ale znas to,ne u vsech se muze projevit nejaky problem,nastaveni siti operatoru jsou ruzne apod.
-
petermicuda
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 520
Na Lumia 520 este GDR2 nie je - iba update urceny pre USA a ako to sledujem, kym nebudu vsetky ostatne Lumie vonku tak 520tka sa update tak skoro nedocka... Nokia si dala cas do konca septembra pre vsetky modely a krajiny, operatorovransot wrote:Chcel by som sa spytat majitelov lumie 520 ci sa niekto pokusal robit aktualizaciu Amber cez NSU ?
-
foreteller
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 650
Chcel by som sa spytat na radu pri update cez NSU mi na Lumia 620 vsetko prebehne , az pokial sa zacne aktualizacia ( t.j. NSU mi povie , ze je update , stiahne ho 1,2 Gb ). Potom mi vyhlasi , ze telefon nie je pripraveny a chybu : Internalerror. Dik
-
foreteller
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 650
Ano bateria 100% , Displej svieti - teda odomknuty.
-
JHSko
- nováček

- Zařízení: Windows Phone 8S by HTC
Kámoš má Lumii 820, operátore ma T-Mobile a GDR2/Amber ještě nedostal, jakto ?? Podle Nokie už by je dostat ale měl ??
http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mceza
A je to brand T-mobile nebo nebrandovaná? To, že ji u T-mobile koupil ještě nic neznamená ;)
-
JHSko
- nováček

Nevím co znamená brandovaná ... ale kupoval jí na alze...
tak to jsem zvědavej kdy ta aktualizace dorazí ... já ji u svého htc 8s měl už 20.7. .. nechápu co nokia zdržuje a nebo operátor
tak to jsem zvědavej kdy ta aktualizace dorazí ... já ji u svého htc 8s měl už 20.7. .. nechápu co nokia zdržuje a nebo operátor
-
mceza
No tak vidíš. Nokia tedy není "Lumia 820 T-Mobile", ale "Lumia 820 Country Variant". Operátor není rozhodující, rozhodující je, kde ji koupil. Alza nebude prodávat brandované telefony T-mobile...
Nokia to zdržuje, protože narozdíl od HTC má kromě mnohem vyššího počtu telefonů hlavně něco navíc - aktualizaci Amber, což ty ma svém HTC nemáš. A proč to zdržuje? Asi proto, aby neměla tak katastrofální problémy s vypálenými telefony jako HTC...
Nokia to zdržuje, protože narozdíl od HTC má kromě mnohem vyššího počtu telefonů hlavně něco navíc - aktualizaci Amber, což ty ma svém HTC nemáš. A proč to zdržuje? Asi proto, aby neměla tak katastrofální problémy s vypálenými telefony jako HTC...
-
JHSko
- nováček

Ok,ok. Tak nezbývá než čekat
Snad to nebude dlouho trvat. Jinak můj htc se zdá být zatím v naprosté pohodě. Snad to tak zůstane.
Ja mam L820 z T-mobile a nie je brandovana..
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Nemůže to už trvat nějak dlouho, bude tu září ne? Nokia referovala, že do konce září budou mít update Amber // GDR2 všechna zařízení.
Mám 820 od T-mobile a je brandovaná (pouze logo při startu) a již mám GDR2 - AMBER cca. týden ofiko přes OTA.
Problém s tím, že přestanou téct data z wifiny i když se telefon tváří, že je připojený je chyba systému, telefonu nebo routeru?htcjirka wrote:Pavle ja nemel problem ani predtim,vzdy jsem vyborne slysel a byl vyborne slyset(dle ohlasu protistran),zadne vypadky behem hovoru apod.Spise to budou vylepseni na pozadi,tezko rict,3047 jsem mel velice kratce.Log je k ni jen ten, co jsem sem postoval(BT,Glance Screen atd) + volba/moznost/vypnuti,aby kdyz je telefon na wifi a wifi router z nejakeho duvodu prestane tahat data, tak se telefon automaticky snazil tahat data od operatora,ikdyz byl pripojeny na wifi.
Ešte sa vrátim späť k môjmu nedávnemu príspevku. Asi som sa nevyjadril dostatočne, tak aby nedošlo k nedorozumeniu. Mal som samozrejme na mysli obnovenie zálohy telefónu - pred aktualizáciou - teda všetky nastavenia systému, zoznam aplikácií apod. - a nie Obnovenie továrnych nastavení, to je samozrejme po aktualizácií cez NSU nezmysel. Apeloval som na zvýšenú spotrebu batérie a niekedy nie veľmi plynulý chod systému pri obnovení zálohovaných nastavení a aplikácií po aktualizácií. Dúfam, že teraz je to už zrozumiteľnejšie ;)-Pavel- wrote:bouskat: obnovení továrních dat je uvedení telefonu do stavu po zakoupení a vybalení z krabice, co to znamená, je snad jasné. Po zakoupení nebyl telefon také nastavený. Pokud budeš dělat aktualizaci přes OTU a po aktualizaci nebudeš mít žádný problém, tak nemusíš obnovení provádět. Pokud budeš flashovat celou ROM, tak bude telefon opět ve stavu nového telefonu, jen budeš mít nejnovější firmware.
Edit: moc nechápu řečníka nad sebou o nedoporučení obnovení továrních dat, pokud dělal aktualizaci přes NSU a následně obnovení továrních dat, aby si to "sedlo", tak měl stejně čistý telefon a pochybuji, že po NSU aktualizaci bylo vše OK a po obnovení to začalo více odebírat.
Nokia k GDR2/Amber updatu: http://conversations.nokia.com/2013/08/ ... -answered/" onclick="window.open(this.href);return false;
Takze oficialne aspon potvrzeno, ze L520-720 nedostanou "double tap to wake". Skoda, a vice je jeste skoda, ze Nokia se vymlouva na "specificke HW pozadavky". Stejne tak, ze L620 nema FM chip - samozrejme ma - ale holt ty vlny se nemaji jak do telefonu dostat.
Takze oficialne aspon potvrzeno, ze L520-720 nedostanou "double tap to wake". Skoda, a vice je jeste skoda, ze Nokia se vymlouva na "specificke HW pozadavky". Stejne tak, ze L620 nema FM chip - samozrejme ma - ale holt ty vlny se nemaji jak do telefonu dostat.
-
marduk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925 Black
tak teraz nechápem, 620 ma fyzicky fm čip na doske?
pretože podľa všetkých správ čo som čítal tak nie, aj na nokia stránke postnutej vyššie sa tvrdí, že čip nemá
inak nechápem aké hw požiadavky chýbajú 620 aby mohla mať double tap to wake, čo je na tej funkcii tak špecifické
pretože podľa všetkých správ čo som čítal tak nie, aj na nokia stránke postnutej vyššie sa tvrdí, že čip nemá
inak nechápem aké hw požiadavky chýbajú 620 aby mohla mať double tap to wake, čo je na tej funkcii tak špecifické