Windows Phone 8 GDR2 Update

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925 Black

Post by marduk »

takže aby som mal v tom jasno

spravím update cez NSU a pri úvodnom prihlasovaní na účet sa mi stiahnu do telefónu nastavenia, a začnú sa sťahovať aplikácie
jediné čo si upravím je domáca obrazovka
a musím mať aktívne dáta, pretože po preskočení obnovy tá nejde cez wifi?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Ano,pokud budes chtit po prehrani pres NSU nabidku obnovy,musis zaskrtnout povoleni dat.Wifi je ti k nicemu.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Pavle ja nemel problem ani predtim,vzdy jsem vyborne slysel a byl vyborne slyset(dle ohlasu protistran),zadne vypadky behem hovoru apod.Spise to budou vylepseni na pozadi,tezko rict,3047 jsem mel velice kratce.Log je k ni jen ten, co jsem sem postoval(BT,Glance Screen atd) + volba/moznost/vypnuti,aby kdyz je telefon na wifi a wifi router z nejakeho duvodu prestane tahat data, tak se telefon automaticky snazil tahat data od operatora,ikdyz byl pripojeny na wifi.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Obzvláště na to ohledně dat se těším,neví se,kdy bude k dispozici přes NSU?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

No ale znas to,ne u vsech se muze projevit nejaky problem,nastaveni siti operatoru jsou ruzne apod.
petermicuda
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 520

Post by petermicuda »

ransot wrote:Chcel by som sa spytat majitelov lumie 520 ci sa niekto pokusal robit aktualizaciu Amber cez NSU ?
Na Lumia 520 este GDR2 nie je - iba update urceny pre USA a ako to sledujem, kym nebudu vsetky ostatne Lumie vonku tak 520tka sa update tak skoro nedocka... Nokia si dala cas do konca septembra pre vsetky modely a krajiny, operatorov :-( Dokonca uy aj 620tka je pre krajiny EU, kde je asi podpora CZ a SK :-(
foreteller
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 650

Post by foreteller »

Chcel by som sa spytat na radu pri update cez NSU mi na Lumia 620 vsetko prebehne , az pokial sa zacne aktualizacia ( t.j. NSU mi povie , ze je update , stiahne ho 1,2 Gb ). Potom mi vyhlasi , ze telefon nie je pripraveny a chybu : Internalerror. Dik
foreteller
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 650

Post by foreteller »

Ano bateria 100% , Displej svieti - teda odomknuty.
JHSko
nováček
nováček
Zařízení: Windows Phone 8S by HTC

Post by JHSko »

Kámoš má Lumii 820, operátore ma T-Mobile a GDR2/Amber ještě nedostal, jakto ?? Podle Nokie už by je dostat ale měl ??
http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;
mceza

Post by mceza »

A je to brand T-mobile nebo nebrandovaná? To, že ji u T-mobile koupil ještě nic neznamená ;)
JHSko
nováček
nováček

Post by JHSko »

Nevím co znamená brandovaná ... ale kupoval jí na alze...
tak to jsem zvědavej kdy ta aktualizace dorazí ... já ji u svého htc 8s měl už 20.7. .. nechápu co nokia zdržuje a nebo operátor
mceza

Post by mceza »

No tak vidíš. Nokia tedy není "Lumia 820 T-Mobile", ale "Lumia 820 Country Variant". Operátor není rozhodující, rozhodující je, kde ji koupil. Alza nebude prodávat brandované telefony T-mobile...

Nokia to zdržuje, protože narozdíl od HTC má kromě mnohem vyššího počtu telefonů hlavně něco navíc - aktualizaci Amber, což ty ma svém HTC nemáš. A proč to zdržuje? Asi proto, aby neměla tak katastrofální problémy s vypálenými telefony jako HTC...
JHSko
nováček
nováček

Post by JHSko »

Ok,ok. Tak nezbývá než čekat :) Snad to nebude dlouho trvat. Jinak můj htc se zdá být zatím v naprosté pohodě. Snad to tak zůstane.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

Ja mam L820 z T-mobile a nie je brandovana..
Daniel Stiegler
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650

Post by Daniel Stiegler »

Nemůže to už trvat nějak dlouho, bude tu září ne? Nokia referovala, že do konce září budou mít update Amber // GDR2 všechna zařízení.
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

Mám 820 od T-mobile a je brandovaná (pouze logo při startu) a již mám GDR2 - AMBER cca. týden ofiko přes OTA.
220kV
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Wave, Lumia 920 Grey

Post by 220kV »

htcjirka wrote:Pavle ja nemel problem ani predtim,vzdy jsem vyborne slysel a byl vyborne slyset(dle ohlasu protistran),zadne vypadky behem hovoru apod.Spise to budou vylepseni na pozadi,tezko rict,3047 jsem mel velice kratce.Log je k ni jen ten, co jsem sem postoval(BT,Glance Screen atd) + volba/moznost/vypnuti,aby kdyz je telefon na wifi a wifi router z nejakeho duvodu prestane tahat data, tak se telefon automaticky snazil tahat data od operatora,ikdyz byl pripojeny na wifi.
Problém s tím, že přestanou téct data z wifiny i když se telefon tváří, že je připojený je chyba systému, telefonu nebo routeru?
engineer
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by engineer »

-Pavel- wrote:bouskat: obnovení továrních dat je uvedení telefonu do stavu po zakoupení a vybalení z krabice, co to znamená, je snad jasné. Po zakoupení nebyl telefon také nastavený. Pokud budeš dělat aktualizaci přes OTU a po aktualizaci nebudeš mít žádný problém, tak nemusíš obnovení provádět. Pokud budeš flashovat celou ROM, tak bude telefon opět ve stavu nového telefonu, jen budeš mít nejnovější firmware. :wink:

Edit: moc nechápu řečníka nad sebou o nedoporučení obnovení továrních dat, pokud dělal aktualizaci přes NSU a následně obnovení továrních dat, aby si to "sedlo", tak měl stejně čistý telefon a pochybuji, že po NSU aktualizaci bylo vše OK a po obnovení to začalo více odebírat.
Ešte sa vrátim späť k môjmu nedávnemu príspevku. Asi som sa nevyjadril dostatočne, tak aby nedošlo k nedorozumeniu. Mal som samozrejme na mysli obnovenie zálohy telefónu - pred aktualizáciou - teda všetky nastavenia systému, zoznam aplikácií apod. - a nie Obnovenie továrnych nastavení, to je samozrejme po aktualizácií cez NSU nezmysel. Apeloval som na zvýšenú spotrebu batérie a niekedy nie veľmi plynulý chod systému pri obnovení zálohovaných nastavení a aplikácií po aktualizácií. Dúfam, že teraz je to už zrozumiteľnejšie ;)
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 830

Post by el_lama »

Nokia k GDR2/Amber updatu: http://conversations.nokia.com/2013/08/ ... -answered/" onclick="window.open(this.href);return false;

Takze oficialne aspon potvrzeno, ze L520-720 nedostanou "double tap to wake". Skoda, a vice je jeste skoda, ze Nokia se vymlouva na "specificke HW pozadavky". Stejne tak, ze L620 nema FM chip - samozrejme ma - ale holt ty vlny se nemaji jak do telefonu dostat.
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925 Black

Post by marduk »

tak teraz nechápem, 620 ma fyzicky fm čip na doske?
pretože podľa všetkých správ čo som čítal tak nie, aj na nokia stránke postnutej vyššie sa tvrdí, že čip nemá
inak nechápem aké hw požiadavky chýbajú 620 aby mohla mať double tap to wake, čo je na tej funkcii tak špecifické
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”