Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Tiez hodnotim velmi pozitivne zmenu pristupu k farbam. Na fw 1308 som musel mat nastavenu default expoziciu -2/3, inak boli fotky na slnku 80% nepouzitelne z dovodu prepalovania a aj pri tomto nastaveni to vsetko bolo presytene. Teraz su tie farby uplne prirodzene a aj expoziciu mozem mat standardne na 0. Na druhej strane sa divim, ze ziadne nastavenie fotaku okrem modu blesku sa v Camera Pro neodpamatava, vsetky ostatne su pri spusteni aplikacie nastavene na auto.
Stává se vám, že připojení wifi občas vypadne? Mám ho stále zapnuté, telefon je připojen ovšem data netečou a musím vypnout/zapnout wifi na telefonu.
dělá to jen na jedné wifi nebo na vícero?
tím si právě nejsem jistý... před amberem mi to ovšem nedělalo vůbec.
EDIT: nejsem sám... http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... cting.html
EDIT: nejsem sám... http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... cting.html
Je tady někdo kdo má účet u české spořitelny a štve ho ze pro Wp zatím neexistuje aplikace pro internet banking? Ani z prohlížeče není možné se do služby servis 24 přihlásit. Napište na podporu [email protected] a zazdejte prosím o vývoj aplikace. Čím více nás bude, tím rychleji se do toho pustí. Tahle věc mi na WP dost chybi, co vám?
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Nastavení-preferovaná verze webu-pro stolní počítače, pak tě to pustí, i když apku jako je na droidu bych samozřejmě uvítal daleko víc než tenhle krkolomnej způsob
Po cca 2 týdnech mi přestalo fungovat Filtrování hovorů a SMS. Píše to při spuštění, ať restartuji telefon (což nepomáhá) nebo ať chvíli počkám (což je taky naprd). Neví někdo co s tím?
Zkusit prehrat FW?
Tak to se mi po 2 týdnech moc nechce...
Po nedávnych trabloch s mojou 920-kou po upgrade na Amber - výdrž šla rapídne dole (cez noc pokles o 7-8% bežne, dokonca jeden deň od zhruba 11:00 do 19:15 som strávil na 2G roamingu, spravil som pár fotiek a občas pozrel mapu Budapešti, mi baterka klesla z 97% na 27%) + dvakrát v priebehu 10 minút mi prestali reagovať hardware-ové tlačidlá (pomohol soft-reset), som sa rozhodol obnoviť továrenské nastavenie. Spinning gears trvali asi 4 hodiny (čo sa mi zdalo dlho), čítal som ENG+GER fóra, všetky obnovovacie tipy som vyskúšal, ale fón nenabehol. Našťastie som mal Amber v PC, tak som ho nanovo naflashoval cez NCS a neobnovil som nastavenia.
Po dvoch dňoch používania hlásim, že výdrž batérie sa upravila (bežné používanie - 20-30 min 3G volaní, nejaké sms, browsovanie na 3G aj wi-fi asi 2-3 hodiny denne, nejaká tá fotka povedzme a pohoda baterka na 1,5 dňa), telefón je o poznanie rýchlejší, takmer žiadne hlásenia o načítavaní aplikácii.
Takže spokojnosť, ale trošku ma vystrašila..
Po dvoch dňoch používania hlásim, že výdrž batérie sa upravila (bežné používanie - 20-30 min 3G volaní, nejaké sms, browsovanie na 3G aj wi-fi asi 2-3 hodiny denne, nejaká tá fotka povedzme a pohoda baterka na 1,5 dňa), telefón je o poznanie rýchlejší, takmer žiadne hlásenia o načítavaní aplikácii.
Takže spokojnosť, ale trošku ma vystrašila..
Jednotna hlasitost - zeby sme sa predsa len dockali pokroku v tomto smere http://wmpoweruser.com/more-details-on- ... -and-more/" onclick="window.open(this.href);return false;?
To mi příjde hodně padlé na hlavu když tu je WP už nějaký pátek a teprve chystají věc jako je rozdílné úrovně hlasitosti. Nechápu jak někoho mohlo napadnout dát do OS jednu úroveň hlasitosti pro vše. Takhle jsem ve škole a když zapnu jen vibrace tak stejně nemůžu hrát žádné hry a musím dlouze držet VOL DOWN abych dojel na 0. Hrozné 
EDIT: A ještě nechápu proč jako v ČR už 820 update má a moje Lumia 920 stále nic

EDIT: A ještě nechápu proč jako v ČR už 820 update má a moje Lumia 920 stále nic
-
mceza
Mě by i jednotná hlasitost (která není úplně jednotná - např. hovory mají vlastní) stačila, kdybych tím rychlým přepnutím vypnul úplně vše, tak jsem spokojen. Jenže takhle jsem ve škole, vypnu vyzvánění, pustím hru a ta mi to pustí do přednáškové místnosti 30/30 :D
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
Prosím Vás o radu nainštaloval som NSU retail otvorím program, pripojím telefón a nič. Stále mi ukazuje pripojte zariadenie. Kde môže byť chyba? Ďakujem za odpoveď... 
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
A ako ich nainštalujem?
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
sorry ze trolluju ale pri prednasce se nemaj hrat hry :D
- jinak jednotna hlasitost me vubec netlaci, vetsinou jde nastavit i separatne v programu ... mozna by spis bodly profily - podle kalendare, casu, apod. Jinak me priznam se nenapada, kde bych to pouzil
- jinak jednotna hlasitost me vubec netlaci, vetsinou jde nastavit i separatne v programu ... mozna by spis bodly profily - podle kalendare, casu, apod. Jinak me priznam se nenapada, kde bych to pouzil
-
mceza
Čekal jsem, kdo se ozve :D
Ano, také zastávám názor, že když už jdu na přednášku, tak bych měl dávat pozor. Máme je nepovinné, takže když vím, že by mi přednáška stejně nic nedala, nejdu tam. Jenže tady si vyučující vymyslel, že bude nějakej povinej test během přednášky, tak jsem tam jít musel... :D
Navíc kde jinde než ve škole se dají skvěle hrát hry? V MHD netrávím takovou dobu a navíc často stojím, tak to nejde. Doma mám zas počítač a hry daleko lepší. Ve škole člověk sedí a nudí se :D
Já tu jednotnou hlasitost také nijak neproklínám. Chápu to možná u lidí, co mají drátová sluchátka. Tam pak s hlasitostí musejí furt šermovat. Já mám BT sluchátka s vlastními úrovněmi hlasitosti...
Ale pokud to přijde, tak to alespoň umlčí další argument odpůrců.
Ano, také zastávám názor, že když už jdu na přednášku, tak bych měl dávat pozor. Máme je nepovinné, takže když vím, že by mi přednáška stejně nic nedala, nejdu tam. Jenže tady si vyučující vymyslel, že bude nějakej povinej test během přednášky, tak jsem tam jít musel... :D
Navíc kde jinde než ve škole se dají skvěle hrát hry? V MHD netrávím takovou dobu a navíc často stojím, tak to nejde. Doma mám zas počítač a hry daleko lepší. Ve škole člověk sedí a nudí se :D
Já tu jednotnou hlasitost také nijak neproklínám. Chápu to možná u lidí, co mají drátová sluchátka. Tam pak s hlasitostí musejí furt šermovat. Já mám BT sluchátka s vlastními úrovněmi hlasitosti...
Ale pokud to přijde, tak to alespoň umlčí další argument odpůrců.