Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
Zdravím prosím o radu ako si pozriem fotky na TV cez wifi? Dakujem za radu...
-
mceza
Chápu to tak, že je tvoje televize připojena přes Wifi do domácí sítě?
Pokud televize umí DLNA, tak aplikace Přehrát v (Play to) od Nokie. Pokud má jen webový prohlížeč, tak dobrou práci (ale je to přes cizí server - rychlost v závislosti na rychlosti připojení) skvělá aplikace Photobeamer.
Pokud televize umí DLNA, tak aplikace Přehrát v (Play to) od Nokie. Pokud má jen webový prohlížeč, tak dobrou práci (ale je to přes cizí server - rychlost v závislosti na rychlosti připojení) skvělá aplikace Photobeamer.
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
Pre mceza Dakujem už mi to ide cez Play to
Pro Polkomtel PLUS prisel Amber OTA dneska odpoledne 
Polkomtel PL PLUS u L920 měl Amber přes OTA už ofiko ve čtvrtek 
Ahoj mám u své lumie 920 v levém dolním rohu displej tak o 1mm vystouplý je to normální nebo je to výrobní vada a mám telefon vrátit v rámci 14 denní lhůty na vrácení zboží a koupit nový?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je to vada,casem trochu povoli lepidlo a jeste se to zvedne + budes videt ve tme cim dal vice "unikajici" podsvetleni tlacitek.
Tak jim to teda asi zajdu hned ve čtvrtek vrátit a vyzvednu si hned nový
Loader: mně taky když ji zmáčknu divně vrzá a cvaká, ale nijak už to neřeším. Ale zajímalo by mě, jestli vám na zadní straně taky vystupuje foťák cca o půl milimetru ven, nebo to mám jenom já 
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Mne nevrzala az do teď. Upadla mi cca z metru na kachličky celej telefon trochu popovylez z toho krytu laminátovými. To jsem zacvakl spatky ale od té doby trochu vrže u tlačítka odemykání. Ale při normálním používání si toho nikdo vevsimne. A rohy nahore trochu dostaly zabrat jsou trochu otluceny. Jsem rad ze se nerozbyl display, kamaradovy upadl Note II a bylo po display a to upadla tak z výšky kolem.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Koukal jsem, že máš v Profilu, v podpisu "Nokia Lumia 920 - Windows Phone GDR2/AMBER 8.0.10328.78 (3049.0000.1330.0002)". Můžeš říct, co je to za verzi fw ? Nikde jsem to na webu nenašel.
Díky.
Díky.
Má přístup přes Care Pro, takže k FW, které nejsou ještě veřejně dostupné.
Zdravím ,
tak jsem si porovnávala kvalitu fotek L920 s FW 1308 a FW AMBER a je zde celkem velký skok dopředu. Konečně Lumia fotí jak má a nebarví fotky jako omalovánky. Používám nyní na focení NOKIA PRO CAM a fotky jsou krásně ostré a bez zbytečného přebarvování (saturace). Takže hodnotím s maximální spokojeností FW AMBER !!!
http://sdrv.ms/17X9vlz" onclick="window.open(this.href);return false;
První fotka FW 1308 a druhá o den později +- ve stejný čas ale s FW AMBER !!!!!
tak jsem si porovnávala kvalitu fotek L920 s FW 1308 a FW AMBER a je zde celkem velký skok dopředu. Konečně Lumia fotí jak má a nebarví fotky jako omalovánky. Používám nyní na focení NOKIA PRO CAM a fotky jsou krásně ostré a bez zbytečného přebarvování (saturace). Takže hodnotím s maximální spokojeností FW AMBER !!!
http://sdrv.ms/17X9vlz" onclick="window.open(this.href);return false;
První fotka FW 1308 a druhá o den později +- ve stejný čas ale s FW AMBER !!!!!
čaves, užo som Ti to písal... Okraje sa prekrývajú, takže nie je nič vidieť....zoufalec wrote:Ahoj, prosím tě, neměl jsi náhodou chvilku se mrknout na tu záležitost se zadní kamerou L920 na stojánku CR-200?tomato wrote:Pozriem zajtra a napíšem Ti.... No mám pocit, že by tomu tak nemalo byť...
Nerad otravuji....
Díky za každou odpověď....
Mě se třeba ta saturace líbila, ale je fakt že v nějakých situacích to bylo už moc...ale pokud jsou fotky ostřejší těším se na Amber.
snad se dočkám OTA...
Ano někdy ta saturace byla fajn , ale ve většině případů to kazilo dojem fotek
Já mám radši reálné fotky , které již nyní L920 produkuje. Je pravda, že předtím jsem fotil s prográmkem co byl v mobilu od počátku a nyní jsem nainstaloval Nokia PRO CAM a ten asi Nokia trošku lépe vychytala 
Jaké mají ostatní názory na fotky před Amber a po FW Amber ?
Jaké mají ostatní názory na fotky před Amber a po FW Amber ?
Tak jsem přehrál FW na 3049 a výdrž mi z 15 hodin při stejném používání stoupla na +-30 hod s glance a double tapem. Neobnovoval jsem zálohu, v tom vidím původce problémů co jsem měl s výdrží a double tapem. Ten už ten také funguje přesně jak má. Zvláštní.
-
milennium
- smartstar

Teď fotí Lumia 920 opravdu parádně ! Musím pochválit... Teprve až teď začínám fotit mobilem. Jinak jsem byl vždy nucený tahat sebou Alfu 700...
Bezpochyby po Amber a s aplikací Nokia Pro Cam je kvalita fotek o kousek lepší. Teprve člověk v praxi objevuje, co se pomocí této aplikace dá z L920 vyždímat.... 
-
milennium
- smartstar

Tohle jsem fotil minulý týden http://sdrv.ms/15bLioL a tady http://sdrv.ms/13SflaW
Vše automatika...
Vše automatika...