Ano. Díky. Tak ještě počkám na příhodnou chvíli, abych měl na to víc času a zkusím to prubnout dle návodu.htcjirka wrote:Telefon se nijak neotevira.Pres Nokia Care Suite,stahnout FW a nasledne flashnout pres volbu recovery.
Anebo muzes pouzit navod zde od dejva,kde to je blbovzdorne vysvetleno.Navodu a moznosti je vice..
http://lumie.blog.mobilmania.cz/2013/08 ... 820-a-920/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Carlosso:
Normalne L820 v pohodne den vydrzi,tezko rict co u tebe bylo za problem,jestli HW ci nejaky SW problem dane aplikace.
jaroslavii:
Neboj se toho,hlavne nejlepe mit nabity telefon a nejlepe pres notebook,v pripade vypadku napajeni,puvodni fw se tam vzdy vrati snadno.Mel jsi to takto udelat uz davno,casu a nervu by jsi usetril
Normalne L820 v pohodne den vydrzi,tezko rict co u tebe bylo za problem,jestli HW ci nejaky SW problem dane aplikace.
jaroslavii:
Neboj se toho,hlavne nejlepe mit nabity telefon a nejlepe pres notebook,v pripade vypadku napajeni,puvodni fw se tam vzdy vrati snadno.Mel jsi to takto udelat uz davno,casu a nervu by jsi usetril
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
Udělal jsem hr a spotřeba prakticky stejná.Přes noc úbytek 6% a to mi nepřijde normální když ostatním sežere procento nebo ani to ne.Nebo třeba když vypnu a zapnu mobil zmizí třeba 7% jen tak...Fakt nevim co koupit,Droid nechci,ani Apple.Poradí někdo?
- jaroslavii
- smartguru

po kliknutí na odkaz nejde Nokia Care Suite stáhnout.
nebyl by jiný odkaz?
-
Deaktivovaný účet (01.2014)
Lumia 920Carlosso wrote:Udělal jsem hr a spotřeba prakticky stejná.Přes noc úbytek 6% a to mi nepřijde normální když ostatním sežere procento nebo ani to ne.Nebo třeba když vypnu a zapnu mobil zmizí třeba 7% jen tak...Fakt nevim co koupit,Droid nechci,ani Apple.Poradí někdo?
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Jenomže je obrovská...Ale asi nic jinýho mi nezbyde,jak je to s výdrží u ní?
-
htcjirka
- smartmaniak

V tomto navodu mas take odkaz na Nokia Care Suite vcetne videa co a jakjaroslavii wrote:po kliknutí na odkaz nejde Nokia Care Suite stáhnout.nebyl by jiný odkaz?
http://nokialumiafan.cz/navod-jak-aktua ... one-8-gdr2" onclick="window.open(this.href);return false;
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Novou baterii mám,no ještě jsem přemejšlel že to může přeštíplá simkarta,měl jsem klasickou a nechal si jí přeštípnout,jednomu známímu to právě simka dělala...Uvidim,820 jsem vzal na milost a zejtra si dojdu do Vodafonu pro duplikát sim...
- Peete
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P9 black
Já své 820 dávám docela dost záhul co se týče spotřeby a opravdu mi ten den vydrží, někdy s přehledem a někdy jen taktak, ale vydrží
a to mám i celkem dost aplikací spuštěno na pozadí + zapnuté probuzení dvojitým poklepáním, což si také nějaké procento vezme.
Dnem je myšleno 24 hodin nebo pracovní den, od rána do večera?
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Já ještě Amber nemám,snad se to po aktualizaci zlepší.
EDIT: U mě je to tak že ráno v 8 odpojím a kolem šestý dávám na nabíječku ale zase musim uznat že ho hodně používám se zaplou wifi,prakticky celej den jede na wifi.
EDIT: U mě je to tak že ráno v 8 odpojím a kolem šestý dávám na nabíječku ale zase musim uznat že ho hodně používám se zaplou wifi,prakticky celej den jede na wifi.
- jaroslavii
- smartguru

když mi svítí hodiny na zamknuté obrazovce, při přijetí zprávy se tam nic nezobrazí, jen je to na tapetě, znamínko zpráva. Je to tak správně nebo je to v nastavení, aby se mi upozorňovali věci na displeji u hodin.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zatím je to jen takto.
-
htcjirka
- smartmaniak

Jaroslavii:
Ne,Glance neumi zatim zobrazovat udalosti jako neprijate z pravy,hovory apod.Nokia na to nema API.
Ne,Glance neumi zatim zobrazovat udalosti jako neprijate z pravy,hovory apod.Nokia na to nema API.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Glance screen neumí zobrazovat notifikace. Nokia nedostala od MS přístup do API, aby toto mohla pro Glance screen naprogramovat.
Není to chyba Nokie ani Glance screen, ale v tomto případě MS... Snad někdy příště, jestli MS daná API uvolní.
EDIT: Jsem pomalejší než HTCJirka
Není to chyba Nokie ani Glance screen, ale v tomto případě MS... Snad někdy příště, jestli MS daná API uvolní.
EDIT: Jsem pomalejší než HTCJirka
Dnes som si vsimol, ze L820 ma pohyblivu cocku pri zaostrovani, nikdy predtym som si to nevsimol. Teda aspon pri pouzivani Smart cam/Pro Cam.

- Carlosso
- stálý přispěvatel

Mám ještě jednu věc ohledně té spotřeby.Včera večer jsem odinstaloval mapy a navigaci od Nokie,jo a ještě Here Transit a Nokia Care,než jsem šel spát měl jsem 92%,ráno vstanu a tam zase 92% s tím že to šlo hezky pomalu dolů,vůbec ne skokově,prostě při používání baterka ubejvala tak jak měla.Teď mám 54% a mobil je už 16-17 hodin bez nabíječky,zdá se mi že se mi to docela zlepšilo,vemte si že jsem přes den používal data a 3G a to asi půl hoďky v kuse.Co říkáte?
- jaroslavii
- smartguru

Ano, já vím. A je pravda, že mám trochu strach. Notebook mám. Chce ten Nokia Care Suite nějaké heslo? Jinak je 820 dobrej telefon. Ještě to nastavení nezávislých zvuků v systému a je to dobré. Mp3 se srovnaly. A žádný systém není dokonalý. Zkusím to asi o víkendu, budu mít více času. Děkuji za rady.htcjirka wrote:Carlosso:
jaroslavii:
- jaroslavii
- smartguru

Po Amberu mám nějak větší spotřebu baterie. Můžou za to hodiny na displeji? Telefon mi nevydrží ani den.
Pocítili jste to také nebo to může dělat nějaká aplikace. Mám třeba Connectivity, jinak většinou věci od Nokie, mapy a tak.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
pokud by jste ted kupovali novy telefon vzali by jste radeji L820 nebo L925 a proc? Cenu prosim nereste. Ciste HW, vydrz, signal, odolnost atd..
O L920 kvuli vaze vubec neuvazuju.
diky za postrehy
O L920 kvuli vaze vubec neuvazuju.
diky za postrehy