Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Loader wrote:S OTA si ještě počkáš, zatím pouze přes kabel.friend66 wrote:Neví někdo jak to vypadá s OTA aktualizací ?? Telefon mám z volného prodeje a jsem u Vf ...
Dík.
Tak dnes Amber OTA dorazila, vše OK
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
TO: ondraV Ty máš Lumii 920? Pro ČR zatím Amber nedorazila. Tedy, na té stránce o dostupnosti se nic nezobrazuje a telefon také nic nehlásí. Nemluvíš o Lumii 820?
Existuje nějaký videopřehrávač na L920, který si pamatuje, kde předchozí přehrávání zkončilo, nebo podporuje přidávání záložek?
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Lumia 920, ale jsem mimo ČR, asi jiný Nokia server?HellFire-Ferry wrote:TO: ondraV Ty máš Lumii 920? Pro ČR zatím Amber nedorazila. Tedy, na té stránce o dostupnosti se nic nezobrazuje a telefon také nic nehlásí. Nemluvíš o Lumii 820?
Edit: Jo a zapomněl jsem, finský firmware...
Last edited by tslany on Thu Aug 22, 2013 16:34, edited 1 time in total.
Reason: Dva příspěvky pod sebou.
Reason: Dva příspěvky pod sebou.
Aj zakladny prehravac si pamata pokial som pozeral videoheunka wrote:Existuje nějaký videopřehrávač na L920, který si pamatuje, kde předchozí přehrávání zkončilo, nebo podporuje přidávání záložek?
Prosim, včera jsem dal pres NSU Amber. Jak tam krucis nastavím glance mávnutím ruky? Mam volby jen vypnuto/stale zapnuto/casove...ale at mávám jak chci, nejde mi to. Promiňte, jsem lama a určitě delam něco blbe.
dekuju moc
dekuju moc
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Aktualizuj displej+dotykový přes store, poté restartuj telefon a volba se ti objeví
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
Už stahuju aktualizaci přes OTA pro polský Polkomtel, super 
-
Marekzprahy
- nováček

- Zařízení: iPhone 6S
Šnečí rychlost, ale je to tady!
O důvod víc proč nečekat na českou distribuci... (Malaysia)
-
mceza
Spíš bych to tipoval na vadný proximity senzor.Jimmik wrote:Zakrývám to opravdu správně a odemknout jde, asi nějaký bug.
děkuji moc, fungujepatrabus wrote:Aktualizuj displej+dotykový přes store, poté restartuj telefon a volba se ti objeví
-
zoufalec
- nováček

- Zařízení: DELL Venue Pro, Nokia Lumia 920 Grey
Ahoj, prosím tě, neměl jsi náhodou chvilku se mrknout na tu záležitost se zadní kamerou L920 na stojánku CR-200?tomato wrote:Pozriem zajtra a napíšem Ti.... No mám pocit, že by tomu tak nemalo byť...
Nerad otravuji....
Díky za každou odpověď....
Aktualizoval som na Amber ale nikde nevidim data sense, alebo to nejde vsade?
A FM radio nie ze vy mi chybalo ale nevidim ho tiez
A FM radio nie ze vy mi chybalo ale nevidim ho tiez
Radio najdes v Hudba+videa.
Data Sense mam normalne mezi aplikacema, ale mam telefon od Polkomtelu, tak mozna jde zrovna o operatora, ktery to umoznuje...
Data Sense mam normalne mezi aplikacema, ale mam telefon od Polkomtelu, tak mozna jde zrovna o operatora, ktery to umoznuje...
Nejde to resp. Se to překrývá částečnězoufalec wrote:Ahoj, prosím tě, neměl jsi náhodou chvilku se mrknout na tu záležitost se zadní kamerou L920 na stojánku CR-200?tomato wrote:Pozriem zajtra a napíšem Ti.... No mám pocit, že by tomu tak nemalo byť...
Nerad otravuji....
Díky za každou odpověď....
Zdravim. Mozno blba otazka ale da sa nejak nastavit aby mi pri stlaceni tlacitka fotoaparatu spustilo Nokia Pro Cam a nie default aplikaciu fotoaparatu? Na nete som nenasiel nic.
Měl bych dotaz. Včera se mi nabídla OTA na verzi 1308.0003, po updatu mám 1326.2004, což už neodpovídá rakouské distribuci (mám tam napsané "mobile operator" 000-AT), která má 2003. Není tím ztracená záruka nebo něco?
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Určitě ne, jak bys moh přijít o záruku, když aktualizuješ oficiální cestou?
Právě kvůli změně toho posledního 4číslí... Rakouská končí na 3, moje teď na 4...