Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
tomato
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920 black, Omnia 7

Post by tomato »

Kurňa nechcel som to flešovať, ale vediete tažkú vojnu proti mne :). Asi sa na to dám...
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by chytil123 »

Taky mě štve jak to všeci řeší a já čekám na OTA. :D jsem čekal že to bude otázka dnů...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

no, ve tmě je vidět, že svítí celý displej.
To samozrejme vim,ale opravdu zcela malo.
U double tapu to bylo těch 30%
Coz je nesmysl,ten opravdu nic nebere.
220kV
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Wave, Lumia 920 Grey

Post by 220kV »

Zdravím, měl bych dotaz na starší uživatele... Jak dlouho cca trvá zpřístupnění OTA u nebrandovaných telefonů? Mám rakouskou distribuci a už tam přes týden svítí "coming soon".
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

Tak mě z ničeho nic přešla jít wifi na Lumii 920. Telefon chtě první pořád heslo a teď se vůbec nepřipojí, píše mi, že je špatné heslo i když jsem napojený na tu samou wifi jako Q10 a ta jede v pohodě?
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

220kV wrote:Zdravím, měl bych dotaz na starší uživatele... Jak dlouho cca trvá zpřístupnění OTA u nebrandovaných telefonů? Mám rakouskou distribuci a už tam přes týden svítí "coming soon".
Tak to si na tom ještě dobře, já mám CZ distribuci a stále tam svítí "Waiting for approval"
karliczekk
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by karliczekk »

Taky jsem nepochopil na co vypouštejí OTA aktualizaci když je pro Evropu dostupná cca pro 3 telefony, začíná mě to docela štvát když 820 pro Vodafone aktualizaci už má a nebrandovaná 920 čeká teprve na nějaké nesmyslné schválení.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Balrog wrote:Tak mě z ničeho nic přešla jít wifi na Lumii 920. Telefon chtě první pořád heslo a teď se vůbec nepřipojí, píše mi, že je špatné heslo i když jsem napojený na tu samou wifi jako Q10 a ta jede v pohodě?
to bude kanálem. Pokud router používá kanály automaticky, nebo má nastavený nějaký, co si s lumií nerozumí, stává se toto. Ty čísla z hlavy nevím.
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

Zdravím všechny ,

chci se zeptat zda-li šla kvalita fotek o něco nahoru u updatu AMBER?
Mám na mysli ostrost za denního/nočního světla a případné přebarvování fotek zda-li se trošku upravilo ?

Díky za komenty.
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Je to ostřejší.
Jimmik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG V20

Post by Jimmik »

htcjirka wrote:
no, ve tmě je vidět, že svítí celý displej.
To samozrejme vim,ale opravdu zcela malo.
U double tapu to bylo těch 30%
Coz je nesmysl,ten opravdu nic nebere.
Bohužel to nesmysl není. Telefonu dávám dost zabrat co se baterky týče, tak jsem si po nahrání amber a aktivaci double tapu a glance všiml markantního úbytku výdrže. Amber měl výdrž prodlužovat tak mi to bylo divné. Aplikace na pozadí mám 2 a ty úbytek určitě nezpůsobily, myslel jsem, že je to spíš glance, ale vylučovací metodou se ukázalo, že to byl právě double tap. Po jeho vypnutí už mám i delší výdrž baterie než na GDR1.
PS: zajímavé je, že tu někdo psal, že po zakrytí proximity senzoru se double tap vypnul. Toto se však u mě nedělo, i po zakrytí proximity, šel telefon poklepáním odemknout, že by tu byla příčina?
psjok3r
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 White

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by psjok3r »

Ja mam vše zapnuto a telefon mi vydržel 2,5dne.za tu dobu Som bol asi 2hod na wifi,tak 2hod operátor net,hovor tak hodku,několik desítek sms,a hodne fotek a videa.tak nevím.proste u mne znatelne delší vydrž.
Deaktivovaný účet (01.2014)

Post by Deaktivovaný účet (01.2014) »

Jimmik wrote:PS: zajímavé je, že tu někdo psal, že po zakrytí proximity senzoru se double tap vypnul. Toto se však u mě nedělo, i po zakrytí proximity, šel telefon poklepáním odemknout, že by tu byla příčina?
Opravdu jsi zakryl proximity?
Když ho zakryju, tak mi double tap nefunguje.
Jimmik
přispěvatel
přispěvatel

Post by Jimmik »

Ano, vím kde je.
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by chytil123 »

Omlouvám se jestli se to někde řešilo, ale nenašel jsem...jsem WP nováček. Existuje nějaké app na propojení Lumie s PC přes Wifi či USB aby mi chodili SMS na PC a mohl pohodlně odepisovat z PC. Využíval jsem tohle na Androidu celkem, tak jestli je něco i na WP podobného. Děkuji
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by MikeyMCZ »

Jimmik wrote:Ano, vím kde je.
Zkusil jsem a po zakryti horni casti nejde pouzit double tap. A ono staci mit prst treba centimeter nad telefonem (resp. proximity senzorem) a take je double tap vypnut.
chytil123 wrote:Omlouvám se jestli se to někde řešilo, ale nenašel jsem...jsem WP nováček. Existuje nějaké app na propojení Lumie s PC přes Wifi či USB aby mi chodili SMS na PC a mohl pohodlně odepisovat z PC. Využíval jsem tohle na Androidu celkem, tak jestli je něco i na WP podobného. Děkuji
Nic takoveho momentalne mozne neni. Bohuzel.
Deaktivovaný účet (01.2014)

Post by Deaktivovaný účet (01.2014) »

Někdo tu psal, že ty písmena v nabídce se objeví až po 45 aplikacích .. včera jsem to zkoušel, je to tak :)
Ale dneska jsem telefon restartoval a písmena už nechcou pryč, před restartem to šlo ještě dát pryč, nevíte kde je zakopaný pes?
Jimmik
přispěvatel
přispěvatel

Post by Jimmik »

MikeyMCZ wrote:
Jimmik wrote:Ano, vím kde je.
Zkusil jsem a po zakryti horni casti nejde pouzit double tap. A ono staci mit prst treba centimeter nad telefonem (resp. proximity senzorem) a take je double tap vypnut.
chytil123 wrote:Omlouvám se jestli se to někde řešilo, ale nenašel jsem...jsem WP nováček. Existuje nějaké app na propojení Lumie s PC přes Wifi či USB aby mi chodili SMS na PC a mohl pohodlně odepisovat z PC. Využíval jsem tohle na Androidu celkem, tak jestli je něco i na WP podobného. Děkuji
Nic takoveho momentalne mozne neni. Bohuzel.
Zakrývám to opravdu správně a odemknout jde, asi nějaký bug.
flemo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 Black

Post by flemo »

Ak ma pamat neklame, pismena z menu sa nikdy nedali odstranit, ked sa raz objavili.

Co sa tyka double tap, tiez nemam pocit zeby to zralo baterku. Napadlo mi, ci sa zrutom nestane v spojeni so zvysenou citlivostou touchscreenu.
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Post by mato289 »

tak musím skonštatovať, že výdrž batérie sa po aktualizácii Amber výrazne zhoršila..mám zapnutý iba double tap, no pri letovom režime počas noci mi to zobralo 3% (pred aktualizáciou pri letovom režime bola batéria aj po noci 100%)..možno je to tým, že som to aktualizoval cez NSU a všetky aplikáie som potom inštaloval a synchronizoval účty..a samozrejme veľa fotil (pro cam je super mega aplikácia)..dúfam, že sa to nejako ustáli..
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”