Mobil jako vyměnitelný disk
Mám Samsung Omnia W a nedávno jsem smazala fotky a videa. Chci je obnovit, ale potřebuji telefon připojit jako vyměnitelný disk, aby se zobrazil pod písmenem. Pořád se zobrazuje jako Přenosné zařízení. Prosím, jde to nějak udělat?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
prakticky nelze.
Jediné dvě rozumné možnosti, jak dostat z telefonu fotky a videa je buď přes Zune, nebo pokud jsou zálohované tak ze skydrive.
Jediné dvě rozumné možnosti, jak dostat z telefonu fotky a videa je buď přes Zune, nebo pokud jsou zálohované tak ze skydrive.
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
WP7 fungují v počítači pouze přes aplikaci ZUNE. Přes ní pak přesouváte a kopírujete soubory z a do telefonu.
Bohužel fotky jsem zálohované neměla a ani jsem nesynchronizovala se Zunem. Takže opravdu to asi nepůjde, že?
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Tak lze upravou registru dosahnout toho, aby se telefon prihlasil jako vymenitelny disk, ale nevim, jak potom pujdou zachranovat soubory.
- mimonaut
- smartmaniak

Pro upřenění, máš fotky v telefonu a chceš je dostat z něj? nebo jak je to?
Jestli ano, nainstaluj do počítače zune a fotky si stáhni.
A na skydrive jsi neměla zapnuté zálohování? je to výchozí nastavení, takže jestli jste to neměnili, měly by se tam fotky odesílat automaticky. Tedy pokud jste měli připojený telefon k MS účtu, což považuji za samozřejmost (bez toho je telefon prakticky k ničemu)
Jestli ano, nainstaluj do počítače zune a fotky si stáhni.
A na skydrive jsi neměla zapnuté zálohování? je to výchozí nastavení, takže jestli jste to neměnili, měly by se tam fotky odesílat automaticky. Tedy pokud jste měli připojený telefon k MS účtu, což považuji za samozřejmost (bez toho je telefon prakticky k ničemu)
Fotky jsem měla v telefonu, bohužel jsem je i s celým albem smazala, nestihla jsem synochronizovat se Zunem. A na Skydrive se mi fotky nezasílají.
- mimonaut
- smartmaniak

No, jestli jsi je smazala, už prostě nejsou. To by ti žádné připojení pod písmenkem stejně nebylo nic platné 
Jsou, dokud se nenahradí dalšími uživatelskými daty, tak tam jsou, jen jsou skryty před uživateli. Jinak jsou na to určité programy na obnovu.
-
mceza
Tady to funguje trochu jinak, nejedná se o klasický NTFS svazek jako v počítači. V mobilu není pevný disk, ale flash paměť. Vzhledem k tomu, že na takové úrovni, aby se s tím dalo něco dělat se do telefonu nedostaneš, tak se s daty prostě rozluč. Je mi líto.