Windows Phone 8 GDR2 Update
-
mceza
Já také čekám, ale může za to spíš lenost :D Nechce se mi přehrávat FW a nahrávat zálohy atd. ...
Ale už také začínám být netrpělivý. Zejména kvůli Nokia Pro Cam, protože ve vestavěné aplikaci je nastavování hrozné a kupovat kvůli tomu něco jiného, když je Amber na spadnutí se mi nechce...
Ale už také začínám být netrpělivý. Zejména kvůli Nokia Pro Cam, protože ve vestavěné aplikaci je nastavování hrozné a kupovat kvůli tomu něco jiného, když je Amber na spadnutí se mi nechce...
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Souhlasím. Jak to, že htcjirka už amber má, když se začne teprve zítra vypouštět.dwbmb wrote:Jak kdyby htcjirka vzdy trpelive cekal a nikdy tomu nesel naproti :D
Někdo se jen vyptává a někdo má.... Předevčírem jsem koupil 620 a včera ráno vstával už s AMBER a to jsme spolu dováděli jen tak do půlnoci...
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Windows Phone 8 GDR2 Update
Já hlavně doufám že se u 820 zlepší výdrž baterky.Dám sotva den a ukazatel není moc přesnej,po nabití mi ukazuje 100% někdy i 20 minut po nabití a to ho používám.Pak jen letěj procenta...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je to o tom,ze zde narikajici neumi ani poradne s NCS ci NSU nebo si sehnat ten spravny login pro nej.Pak hold musi cekat na OTA.To je vas problem,je tu spousta navodu jak tam dostat Amber jiz nyni.dwbmb wrote:Jak kdyby htcjirka vzdy trpelive cekal a nikdy tomu nesel naproti :D
Je tu spousta navodu, ale potrebny login je tajemstvi (ja si tu "praci" s vyhledavanim dal, ve spouste temat neni, neni ani v jendom). Tak me napada, jestli si nechces radsi zalozit nejakej blogisek, jako Radek nebo treba Patricek, kde by ses mohl chlubit tim, co vsechno mas a jini ne (ale nechci s Radkem nikoho srovnavat, ten se vzdy a sve moudro s narodem podelil a nejednou to bylo vice nez prinosne, bez ironie). V diskusnim foru jsou takove tve prispevky skoro zbytecne, ne-li uplne.
Ze si login nechas pro sebe, protoze to neni udaj viditelny hned na prvni strance googlu, chapu, ale ignorantni a nadrazene prispevky jsou tvoji vizitkou. Ale nejsem prvni, komu vadi, ty si s tim hlavu nelames, takze ti to zjevne imponuje. Budiz, ted se v tom muzes chrochtat, tesim se zitra na reakci, bude zajiste vyzivna
Ze si login nechas pro sebe, protoze to neni udaj viditelny hned na prvni strance googlu, chapu, ale ignorantni a nadrazene prispevky jsou tvoji vizitkou. Ale nejsem prvni, komu vadi, ty si s tim hlavu nelames, takze ti to zjevne imponuje. Budiz, ted se v tom muzes chrochtat, tesim se zitra na reakci, bude zajiste vyzivna
http://conversations.nokia.com/2013/08/ ... mia-amber/" onclick="window.open(this.href);return false; "The rollout starts now first for the Lumia 920 and Lumia 820 in selected countries as well as the Lumia 521, Lumia 810, and Lumia 928 in the US. Exact delivery timings will vary by region, phone and operator, but we expect the update to reach your Lumia 520, Lumia 620, Lumia 720, Lumia 820 or Lumia 920 by the end of September." Ti, kteří čekají na OTA můžou čekat, jako já, asi si načekají. :D
-
htcjirka
- smartmaniak

Pak hledas na tomto foru spatne,variant jak tam amber dostat je spousta,napr. pro L820 + L920 tu jeden z uzivatelu vlozil i blbovzdorny videonavod.dwbmb wrote:Je tu spousta navodu, ale potrebny login je tajemstvi (ja si tu "praci" s vyhledavanim dal, ve spouste temat neni, neni ani v jendom). Tak me napada, jestli si nechces radsi zalozit nejakej blogisek, jako Radek nebo treba Patricek, kde by ses mohl chlubit tim, co vsechno mas a jini ne (ale nechci s Radkem nikoho srovnavat, ten se vzdy a sve moudro s narodem podelil a nejednou to bylo vice nez prinosne, bez ironie). V diskusnim foru jsou takove tve prispevky skoro zbytecne, ne-li uplne.
Amber tu jiz vetsina ma,jen ty s tim mas problem,neco pro to udelej,navody mas primo na tomto foru.
Uz je to tu zas a zas porostou banany ;)
Tohle sem asi nikdo nedaval: http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tohle sem asi nikdo nedaval: http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky za link.el_lama wrote:Uz je to tu zas a zas porostou banany ;)
-
htcjirka
- smartmaniak

Ten kdo to nestihnul stahnout tak mu to jiz Amber v tyto dny nenabidne,je skryt pro login external,diky nemuz NCS ci NSU pouzivate.Pro login Care Pro je dostupny stale,ale jsou i jine cesty,nekolikrat na foru zminene,coz nekdo nechce hledat ci pochopit..Nechci do toho nějak zasahovat, ale musím se zeptat. O jakém loginu mluvíte ?
Kdyby jsi instaloval NCS ci NSU az dnes ci vcera apod uz by ti to take Amebr nenabidlo bez Care Pro loginu.Já nainstaloval NSU, připojil Nokia 820 z volného prodeje a měl jsem hned nabídku AMBER.
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Pro můj telefon je tam "již brzy". Nevím, co to již brzy znamená, ale doufám, že do týdne to přijde, operátoři to asi uvolňují o něco později. 
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Pavle zlepšila se ti po aktualizaci výdrž baterky?Mě jede jak blázen a to jsem nic novýho neinstaloval takže aplikací to není.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Hm...Mě to jede dolů bez wifi,bez zapnutejch dat...Včera jsem šel spát a měl jsem ještě 44%,ráno jsem měl 37% a odpoledne po směně jsem měl asi 15% a to jsem se mobilu ani nedoktl.Fakt nevim čim to je.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

No to je docela na prd,procenta fakt vyloženě jedou po procentech dolů,takhle mi nevydrží ani půl dne.Dřív se mi to nedělo.
-
mceza
Nokia Pro Cam byla uvolněna pro telefony s Amber
I bez GDR2+Amber jde stáhnout, ale při spuštění si zkontroluje verzi systému a pokud nemáte Amber, tak zanadává a vypne se.

I bez GDR2+Amber jde stáhnout, ale při spuštění si zkontroluje verzi systému a pokud nemáte Amber, tak zanadává a vypne se.

- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Tak snad to casem jeste doladi, nemas treba wifi akfivni i pri zamcenem telefonu?Carlosso wrote:Hm...Mě to jede dolů bez wifi,bez zapnutejch dat...Včera jsem šel spát a měl jsem ještě 44%,ráno jsem měl 37% a odpoledne po směně jsem měl asi 15% a to jsem se mobilu ani nedoktl.Fakt nevim čim to je.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Nemám právě,ani na 3G nejedu,jen když používám net a pak zase přepínám zpět na 2G.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Zajímalo by mě jestli třeba aplikace FB není žrout nebo iDnes,Novinky nebo třeba aplikace ČT 24 a tak...Nechce se mi všechno odinstalovat a zkoušet jak pak drží baterka,na to nemám čas.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Mám to ukončený,jen počasí od Bingu mám zaplý na pozadí aby se refreshoval live tile.Jinak nic.
Ty příspěvky mi rozdvojuje Tapatalk,nevim co s tim zas mám.Na pc se teď nedostanu abych to opravil.
Ty příspěvky mi rozdvojuje Tapatalk,nevim co s tim zas mám.Na pc se teď nedostanu abych to opravil.