Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Stav jednotlivých služeb zde: https://status.live.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosim to fakt nikdo nemuze odpovedet na mou otazku???budu vam moc vdecnej 
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Pokusím se odpovědět: foťák dělá dobrý fotky, používám ho na normální focení, ale je jasný, že nějaké chyby se najdou. To chce určitě zkusit, ale Lumia 920 má jeden z nejlepších foťáků, co můžeš v současnosti na trhu koupit.psjok3r wrote:Ahoj.mel sem doma asi tejden pucenou 920 a ten foun je bozi.ted mam S3 a chci spatky L920.co mi mozna trochu vadilo byl fotak pres den.nekdy to fotilo docela spatne.jak je to s fotakem a vydrzi beterk po aktualizaci na amber??PROSIM potrebuji to vedet do patku kdy mi ma priject bila L920:))) moc vam budu vdecnej.
Výdrž baterky je u mě taky v pohodě. Někdo s tím má problémy, ale obvykle to způsobují různé aplikace, typicky různé měřiče baterie. Ze začátku jsem si tam taky takovou věc nainstaloval, ale pak jsem to dal pryč a vůbec mi nechybí...
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Možná blbá otázka, ale z toho menu to udělat nemůžeš?Massik wrote:Právě jsem zjistil, že mi nefunguje hard renet. Tlačítka mačkám správně, dle návodu několikrát zde omílaného. Nějaké rady, kromě továrního nastavení z menu? Dík.
tak super:))nebavi me zasekany android uz fakt ne:))kor kdyz to ma 4jadro atd a furt to neni plinule:))
...plynout, plýtvat...
-
mceza
Fotky jsou přes den výborné co se týče ostrosti a světelnosti. Jen jejich velkou nevýhodou je, že jsou často dost přebarvené.psjok3r wrote:Ahoj.mel sem doma asi tejden pucenou 920 a ten foun je bozi.ted mam S3 a chci spatky L920.co mi mozna trochu vadilo byl fotak pres den.nekdy to fotilo docela spatne.jak je to s fotakem a vydrzi beterk po aktualizaci na amber??PROSIM potrebuji to vedet do patku kdy mi ma priject bila L920:))) moc vam budu vdecnej.
Hodně čekám na Nokia Pro Cam (přijde s aktualizací Amber). Protože automatické nastavení foťáku mi nevyhovuje a často není moc dobré (všeobecně - od kompaktů až po mobily). Jenže se současnou výchozí fotoaplikací je jakékoli nastavení utrpením - složitě v menu, blbě se to přepíná atd. ... A než se to nastaví, tak focený objekt je už fuč...
Nokia Pro Cam to vyřeší zdarma. Pokud nechceš čekat, je i několik kvalitních placených aplikací, ale ty nepůjdou až do vydání GDR2 nastavit jako výchozí...
Baterka jak kdy. Já telefon hodně používám, tak jen den (ale ten s přehledem). Ale to při opravdu velké zátěži.
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Mam pocit, ze se rikalo, ze jako vychozi pujde nastavit jen app od Nokie, ze je to dalsi vyjimka pro Nokii... Ale jistej si nejsem...Nokia Pro Cam to vyřeší zdarma. Pokud nechceš čekat, je i několik kvalitních placených aplikací, ale ty nepůjdou až do vydání GDR2 nastavit jako výchozí...
-
mceza
Aha, já to pochopil tak, že jako výchozí půjde jakákoli aplikace (která se objeví v Hubu). Může někdo s Amber potvrdit/vyvrátit?
tak jsem se mrknul a jdou nastavit jen aplikace od Nokie
-
mceza
Vzhledem k tomu, že chci právě aplikaci od Nokie, tak mi to příliš nevadí. Ale vadí mi to z principu. Pokud to WP mají někam dotáhnout, tak to chce dělat rozumná rozhodnutí a ne hlouposti. Nevidím důvod, proč by jako výchozí fotoaplikace neměla být nastavitelná jakákoli...
Tak pro ty co už mají Amber je ode dneška ke stažení Video upload, Video Trimmer, Procam i Smartcam.
-
mceza
A pro ty co nemají: je to blííííízko: http://www.wpcentral.com/gdr2-and-amber ... olling-out" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
No můžu, ale prý to není tak "hard" jako přes trojhmat.Manek49 wrote:Možná blbá otázka, ale z toho menu to udělat nemůžeš?Massik wrote:Právě jsem zjistil, že mi nefunguje hard renet. Tlačítka mačkám správně, dle návodu několikrát zde omílaného. Nějaké rady, kromě továrního nastavení z menu? Dík.
Jeste by to tak chtelo pridat nahravani hovoru, snad se toho WP nekdy (brzo) docka.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Myslím, že ani "trojhmat" není "hard"... Nejlepší hard reset je prostě švihnout s telefonem o dlažbu...
-
zoufalec
- nováček

- Zařízení: DELL Venue Pro, Nokia Lumia 920 Grey
Massik wrote:No můžu, ale prý to není tak "hard" jako přes trojhmat.Manek49 wrote:Právě jsem zjistil, že mi nefunguje hard renet. Tlačítka mačkám správně, dle návodu několikrát zde omílaného. Nějaké rady, kromě továrního nastavení z menu? Dík.
Možná blbá otázka, ale z toho menu to udělat nemůžeš?
Prosím tě, a co myslíš tím "trojhmatem", pro upřesnění?
-
Massik
- častý přispěvatel

to Zufalec: Volume down + power + foto spoušť, po vibraci uvolnit power a dál držet zbylá dvě tlačítka:. Ale to asi znáš, ne?
-
zoufalec
- nováček

- Zařízení: DELL Venue Pro, Nokia Lumia 920 Grey
Aha super, tak zkus ještě toto:
Step 1 Make sure the charger is disconnected.
a. Switch the power Off.
b. Press and hold the Volume down and connect the charger, if succeed an exclamation mark (!) is shown on the screen.
Step 2Then input the keys in the following order: 1. Volume up 2. Volume down 3. Power 4. Volume down
Step 3The phone will reset and boot up automatically. Please note that this may take several minutes.
Bacha, tímto příjdeš o data v telefonu, ale funguje to, pokud telefon není HW dead...
Hodně štěstí.
Step 1 Make sure the charger is disconnected.
a. Switch the power Off.
b. Press and hold the Volume down and connect the charger, if succeed an exclamation mark (!) is shown on the screen.
Step 2Then input the keys in the following order: 1. Volume up 2. Volume down 3. Power 4. Volume down
Step 3The phone will reset and boot up automatically. Please note that this may take several minutes.
Bacha, tímto příjdeš o data v telefonu, ale funguje to, pokud telefon není HW dead...
Hodně štěstí.
-
Massik
- častý přispěvatel

Zajímavé, zkusím, dik.