Windows Phone 8 GDR2 Update
Zdar lidi. Při flešnutí musí být mobil zaplý??? Dneska se mi zničeho nic vypnul a nejde nastartovat. Když ho připojim k pc tak mi vše najede, nechtěl jsem riskovat tak jsem ho odnesl na reklamaci ale zitra si ho pujdu vyzvednout a něco s ním musím udělat
Nechce se mi měsíc čekat než ho vyreklamujou 
Jej zapnuty do boot modu sa prepne sám.
tak to jsem zvědav jestli to pujde
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Kdo máte lumii 520, jak je to s updatem přes Nokia Care Suite či Nokia SW updater, je již dostupný?
Tak asi jsem lama protože nemůžu přijít na to jak udělat ten upgrade
Furt mi to píše že moje lumie není podporována:( 5 hodin se stím člověk stve a zbytečně. Budu muset počkat na oficiální upgrade 
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Windows Phone 8 GDR2 Update
Už aby to přišlo přes OTA.Už mě nebaví čekat,nemá někdo nějaký info?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tyden a dockas se 
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Díky,už aby to bylo 
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Jak to víš, že za týden?? Taky se nemůžu dočkat. Díky za dobrou zprávu.

-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
s tými termínmi by som bol opatrný, posledný bol v polovici 08/2013.....ale vždy to bolo neskôr, takže niekedy 09/2013...a samozrejme podľa operátora
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Nemám mobil od operátora ale z volného prodeje takže by se to nemělo nějak ještě dál protahovat.
Code: Select all
http://www.wpcentral.com/telstra-gdr2-rolling-out-lumia-920-tomorrow-morningWindows Phone 8 GDR2 Update
Já sem se sek, ten NSU mi sice nabízel aktualizaci, ale na stejnou verzi, jako mám teď (holt moje první setkání s tímto, se omluvuju :D ). Způsob, jak do toho nacpat GDR2, se mi nepodařilo najít. Ani s upraveným cfg v Care suite to aktualizaci nenabízí.
htcjirka má zcela zjevně login na Care Pro (ne external), který z víceméně objektivních důvodů nechce dát z ruky (aby se historie neopakavala, chápu, že čím míň lidí, tím líp). ale co by htcjirka řekl na variantu, že by update stáhl a nějak nenápadně nám podstrčil? Něco jako to kdosi uploadnul v případě lumie 920 na tomto fóru.
htcjirka má zcela zjevně login na Care Pro (ne external), který z víceméně objektivních důvodů nechce dát z ruky (aby se historie neopakavala, chápu, že čím míň lidí, tím líp). ale co by htcjirka řekl na variantu, že by update stáhl a nějak nenápadně nám podstrčil? Něco jako to kdosi uploadnul v případě lumie 920 na tomto fóru.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
NSU ti nabízel tu samou variantu pravděpodobně proto, že jsi měl zapnutý a připojený telefon. Ten se ale musí připojit AŽ PO té.. Tedy já jsem to takhle měl. Taky mi to našlo jen 1308, až jsem si vzpoměl, že je třeba telefon odpojit.
chlapi, jste přeochotní, ale telefon jsem připojoval až po té, co jsem byl NSU vyzván. Abych ze sebe neudělal jelito, tak jsem to teď raději zkusil znovu a Amber nenajde.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ono NSU je blbovzdorne,jak uz jednou update stahne,zustava v pc a tak jej porad nabizi.Nebo kdyz FW clovek stahne pres NCS ci fw umele vlozi do C:\ProgramData\Nokia\Packages tak v tu chvili NSU zacne hlasit, ze nalezlo Amber,logicky,sdili stejnou slozku s NCS.
Jinak od zitra zacne byt vypousten pro L920 pres OTA update pro telestru,takze je to cele na spadnuti.
Jinak od zitra zacne byt vypousten pro L920 pres OTA update pro telestru,takze je to cele na spadnuti.
Zkusil jsem obsah Packages smáznout (rozuměj zálohovat jinam) ale prd platný mi to je. :(
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Taky jsem to zkusil přes NSU a Amber nikde.
-
htcjirka
- smartmaniak

Panove kaslete na NSU,NCS a pockejte na OTA,od zitra se to zacne rozjizdet.Porad dokola to same..
Jak kdyby htcjirka vzdy trpelive cekal a nikdy tomu nesel naproti :D