Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
a koľko je približná cena samotného krytu ?
Telefon je dobre nosit i bez jakehokoli pouzdra pouze v kapse samostatne, jednak mate telefon hned po ruce, je mensi riziko poskrabani nejakym zrnkem, celkovy mensi objem telefonu a pokud se k nemu clovek chova pekne, tak telefon vypada vyborne i po delsi dobe...
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak nějak.. Mám l920 od listopadu a bez pouzdra v kapse a pořád vypadá skvěle. Když se člověk snaží, škrábance najde, ale nic, co by bylo vidět na první pohled. Rozhodně mi těch pár neviditelných škrábanečků za to pohodlí nošení bez pouzdra a fólie stojí 
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Pouzdra jsou zlo. Nekdo se mazli s designem, aby na to pak uzivatel natahl hnusnou sprcku a vsechno to zkazil. Proc si pak kupovat peknou vec, kdyz ji potom neuvidim. Je treba to brat vic jako spotrebak.
to je pravda, že v dnešnej dobe treba brať elektroniku ako spotrebný materiál - mobily nie sú výnimka. ale pri L920 treba rozlišovať povrchovú úpravu. zatiaľ čo biela môže pri nosení výhradne vo vrecku nohavíc vyzerať aj po roku ako nová pri matnej to platiť nemusí - ošúcha sa a to aj keď sa o ňu človek pekne stará.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Přesně tak. Taky nesnáším pouzdra.mberdych wrote:Pouzdra jsou zlo. Nekdo se mazli s designem, aby na to pak uzivatel natahl hnusnou sprcku a vsechno to zkazil. Proc si pak kupovat peknou vec, kdyz ji potom neuvidim. Je treba to brat vic jako spotrebak.
Měl jsem kamaráda, co si taky rád všechno chránil, různýma pouzdrama, atd.
Jednou dostal k Vánocům hokejku, tak hned šup a obalil ji novinami... Taková krásná hokejka... No a pak, při jednom zápase prásk a hokejku nechtěně zlomil...
chcem sa spytat, stiahla nokia AMBER firmware romky z Nokia care suite?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Zezacatku ano, s external uctem,nyni uz je potreba mit Nokiacky ucet a s external nabidne pouze predchozi verzi.
htcjirka: mal som nokiu L620 a tam som si stiahol amber update, ale teraz pozeram a nic neda sa
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano,protoze potrebujes ucet Care Pro,nikoliv external na ktery jste doposud jeli.Ja mam pristup ke Care Pro a Amber tam stale je.
http://www.wpcentral.com/lumia-pusher-i ... -apps-date" onclick="window.open(this.href);return false;
Tusim sme sa tu bavili o tom Pusher..
Tusim sme sa tu bavili o tom Pusher..
-
htcjirka
- smartmaniak

Moc nectes vid,uz jsem to daval na predchozi stranu vcetne QR kodu.Blik
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... start=4800" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... start=4800" onclick="window.open(this.href);return false;
Jde nějak pořešit vyzvánění příchozího hovoru z reproduktoru i když jsou napojena sluchátka (hovor zvoní samozřejmě i v nich)? Při volume 25, kdy poslouchám hudbu, to není pro okolí zrovna terno
Je jediným řešením nastavit na vibrace? Je mi jasné, že někdo nechává sluchátka zapojená v mobilu, a pak by zvonění nezaregistrovali, ale i tak
Jinak, hledal jsem aplikaci, která by mi "odpauzovala" mp3 po zasunutí jacku do founu a ono stačí na headsetu stisknout tlačítko pro příjem
Jinak, hledal jsem aplikaci, která by mi "odpauzovala" mp3 po zasunutí jacku do founu a ono stačí na headsetu stisknout tlačítko pro příjem
Ahoj.mel sem doma asi tejden pucenou 920 a ten foun je bozi.ted mam S3 a chci spatky L920.co mi mozna trochu vadilo byl fotak pres den.nekdy to fotilo docela spatne.jak je to s fotakem a vydrzi beterk po aktualizaci na amber??PROSIM potrebuji to vedet do patku kdy mi ma priject bila L920:))) moc vam budu vdecnej.
-
chatumbabub
- nováček

- Zařízení: Lumia 920
pokud je do telefonu nahran firmware pres Nokia Care Suite, prichazi se tim o zaruku?
Respektive pozna to nekdo? (za predpokladu, ze je tam teda spravna verze firmwaru a nic se pri tom nepokazilo)
Respektive pozna to nekdo? (za predpokladu, ze je tam teda spravna verze firmwaru a nic se pri tom nepokazilo)
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
Právě jsem zjistil, že mi nefunguje hard renet. Tlačítka mačkám správně, dle návodu několikrát zde omílaného. Nějaké rady, kromě továrního nastavení z menu? Dík.
zdravím
ľudia, funguje vám synchronizácia hotmailu v telefóne? či sa o to pokúšam cez wifi, alebo cez mobilný internet od operátora už 7 hodín mám: Chyba sluýb hotmail.... problém s pripojením k serveru dub.m.hotmail.com.... kód chyby 86000C09
reštart routeru nepomohol, telefónu tiež
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Mám to samý,takže nějakej problém u nich.Buď v klidu ;)
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
Přidávám se. Mám ten samý problém. Kód chyby: 86000C09. Zkoušel jsem změnit heslo a nic, tak je chyba u nich. Uvidíme ráno.