"Committee to explore strategic alternatives to enhance value and increase scale in order to accelerate BlackBerry 10 deployment. These alternatives could include, among others, possible joint ventures, strategic partnerships or alliances, a sale of the Company or other possible transactions."
Co od tebe čekat, že? Ty nemůžeš článek postnout z nějakýho nezavislýho serveru, ty musíš ze serveru pro ovečky, aby to mělo studidní nadpis? Je mi jasný, že WPčkařům jako ty OS10 moc pod nos nejde, protože je to v současné době jediná jejich konkurence, ale tohle už je moc...
Budoucnost BlackBerry nejistá..
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Budoucnost BlackBerry nejistá..
Skvěle detektive, z jednoho postnutýho odkazu dokážeš vydedukovat, že někomu nejde Blackberry pod nos.
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Budoucnost BlackBerry nejistá..
Ja uz jsem nad BB zlomil hul. Bold 9900 byl ze 70 procent skvely, ale zbylych 30 me neskutecne vytacelo. Cekal jsem, ze v OS 10 odstrani nedostatky oproti konkurenci a soucasne prijdou se zajimavym hardwarem. Pokud svuj OS firma nelicencuje vyrobcum mobilu, tak by se mela sakra snazit nabidnout kvalitni produkt. A za deset tisic, kolik stoji jejich nejlevnejsi QWERTY model, ma ten telefon dost omezeni. Vidim tam velkou snahu zavdecit se stredovym uzivatelum, kteri vsak maji dost jinych a casto lepsich alternativ.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Budoucnost BlackBerry nejistá..
Jsi zrejme uz paranoidni,BB naopak fandim a vubec je nezatracuji a doufejme ,ze cas je vybrousi.Je mi jasný, že WPčkařům jako ty OS10 moc pod nos nejde, protože je to v současné době jediná jejich konkurence, ale tohle už je moc...