Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Ahoj, co týdenní přehled v kalendáři, už tam je?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
není a ani být neměl.. Možná až v WP8.1
Jestli ho nutně potřebuješ, zkus WeekView.
Jestli ho nutně potřebuješ, zkus WeekView.
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Nebo Chronos
vylepšila amber ešte aj foto?
Tak i já jsem do lumíka nacpal Amber.. A jako moc nadšenej nejsem.. Všechno se spoští o poznání déle.. Cokoliv spustim je tam 1-2 vteřiny - načítám.. Než se apka zapne.. Na starým to makalo bez prodlení.. Říkal jsem si jak je to super.. A teď jen pořád čekam než něco načte..
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Fakt? To bude někde nějaký problém, protože nic takového nepozoruji. Zkusil bych ještě uvést telefon do stavu od výroby a nepoužívat automatickou obnovu, ale naťukat si instalace ze seznamu na webu (ono to nevyjde o tolik pomaleji a aspoň se člověk zbaví aplikací, které nepoužívá)
Fakt.. Právě mi to docela zarazilo.. Když to nikdo zatím nepozoroval.. OK zkusim továr.. A uvidíme..
Ked som po prvy krat zhliadol toto video http://wmpoweruser.com/nokia-amber-on-t ... -on-video/" onclick="window.open(this.href);return false; , tak ma hned zarazilo ake to je pomale. Je to v reale skutocne tak?
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
To je ale Lumia 820. Ale já s rychlostí problém nemám...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Pomalé to po aktualizaci určitě není, na videu se mu instalují v pozadí aplikace apod. možná proto je telefon pomalejší, ale jinak spouštění na mé 820 je srovnatelné před i po aktualizaci.
Viem, ze je to L820, len som ostal trosku zarazeny z tej "rychlosti" spustania aplikacii. Ale je fajn, ak to tak v skutocnosti nie je.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Zas tak pomalé to není...
neKrayzie wrote:Ked som po prvy krat zhliadol toto video http://wmpoweruser.com/nokia-amber-on-t ... -on-video/" onclick="window.open(this.href);return false; , tak ma hned zarazilo ake to je pomale. Je to v reale skutocne tak?
ani nahodou... jedine vysvetlenie, ze tam bolo to PROMO a spustal prvykrat.. a instaluje v pozadi
A to je najrychlejsi WP8 telefon..Rehor J Zacek wrote:To je ale Lumia 820. Ale já s rychlostí problém nemám...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Take nic takoveho ani naznakem nepozoruji.Telefon je porad rychly jako blesk.suchyjar wrote:Tak i já jsem do lumíka nacpal Amber.. A jako moc nadšenej nejsem.. Všechno se spoští o poznání déle.. Cokoliv spustim je tam 1-2 vteřiny - načítám.. Než se apka zapne.. Na starým to makalo bez prodlení.. Říkal jsem si jak je to super.. A teď jen pořád čekam než něco načte..
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Tak s Amber mohu říct, že baterie se konečně chová normálně ;) dnes od rána do teď a mám ještě 72%, mobil používám pořád stejně, aplikace mam obnovené všechny, je to fakt viditelné zlepšení práce s baterií.
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
chcem sa opytat v sucasnej dobe trochu OT, ale nemal niekto podobny problem? dnes mi telefon z nicoho nic napisal chyba sim karty. potom som skusal este telefon restartovat tak sa simka na chvilu chytila, ale po cca 30 minutach opat naskocila chyba sim karty a od vtedy uz nenabehne. skusil som ju v inom telefone a tam sa hned chyti do siete...
zatial som nerobil ziadne zasahy, ani som neskusal amber... myslite ze ma zmysel soft/hard reset alebo to je rovno na reklamaciu?
zatial som nerobil ziadne zasahy, ani som neskusal amber... myslite ze ma zmysel soft/hard reset alebo to je rovno na reklamaciu?
-
htcjirka
- smartmaniak

Tak Hard Resetem zacit,po te reklamace pokud nepomuze..
Taky bych určitě zkusil jinou SIMku...
No Nokia N9 to uměla jako jedna z Prvních ( Hodiny a zmeškané události:-)Petulinek wrote:Jen upřesnění, není to jediný dotykáč co to umí, na S4 je to taky ale lepší v tom, že to taky ukazuke hovory, SMS, maily...
-
htcjirka
- smartmaniak

Kdepak,Nokia N9 nebyla prvni,uz Symbian telefony to meli - hodiny vcetne zmeskanych udalosti.