Windows Phone 8 GDR2 Update
-
marduk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925 Black
ako je to s updatom ked mam vyrobcu: "RM-846_eu_hungary_398" a lumia 620 samozrejme
kedze mi este nebol ponuknuty
a vie sa v skutocnosti v aky datum pride amber?
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Ne, stále nefunguje. MS to svádí na FB.cardi wrote:Ahoj ví už někdo po updatu jestli se opravil chat ve zpávách?. Jestli chodi do chatu z fb vse jak má? nebo to pořád blbne tato chyba me stve nejvic :/
Ahoj, mne na problémy s chatem pomohlo zrušení zabezpečeného přihlašování ve FB (https://), od té doby bez problémů, stejně se do FB přihlašuju jenom přes domácí počítač a nebo přes vestavěného klienta ve WP, ale je pravda že to dřív fungovalo i se zabezpečeným přihlašováním, zjevně FB něco změnil ...
Michal
Michal
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Mě tohle řešení nezafungovalo. Jakmile já odešlu zprávu, tak mi další už nepřijdou, dokud nevypnu/zapnut FB chat. Odchozí zprávy odcházejí dál.
Pro L620 byla uvolnena jen SWE romka. Muzes zkusit zde pohledat a manualne flashnout viz. http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-620/" onclick="window.open(this.href);return false;marduk wrote:ako je to s updatom ked mam vyrobcu: "RM-846_eu_hungary_398" a lumia 620 samozrejme
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jinak s GDR2 + Amber jsem nadmíru spokojen.
Zdá se mi, že se zlepšila výdrž baterie, líbí se mi smartcam, data sense ukazuje na mapě free wifi v okolí, hodiny na obrazovce při vypnutém telefonu se mi už párkrát hodily a probouzení telefonu poklepáním je prostě sexy..
Zdá se mi, že se zlepšila výdrž baterie, líbí se mi smartcam, data sense ukazuje na mapě free wifi v okolí, hodiny na obrazovce při vypnutém telefonu se mi už párkrát hodily a probouzení telefonu poklepáním je prostě sexy..
Aha, tak mne se to po zrušení zabezpečeného přihlašování výrazně zlepšilo, není to úplně 100%, obecně je problém pokud je současně otevřený/přihlášený chat k počítači, posílá se zpráva primárně tam, ale tohle by měl MS odladit, je to perfektní vlastnost, ale má to mouchysteelspace wrote:Mě tohle řešení nezafungovalo. Jakmile já odešlu zprávu, tak mi další už nepřijdou, dokud nevypnu/zapnut FB chat. Odchozí zprávy odcházejí dál.
Měla by to umět i 820 a u ní je to i užitečnější s AMOLED displayem. 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Displej + dotykový -swipe doleva na Rychlý přehled 
Amber 
No mas vibracie, nabijanie a tie hodiny.. zatial API neumoznuje zmeskane hovory atd. Ale podla toho co som cital, Nokia tlaci v dalsej aktualizacii - GDR3 alebo WP8.1 aby MS vypustil dane API.
No mas vibracie, nabijanie a tie hodiny.. zatial API neumoznuje zmeskane hovory atd. Ale podla toho co som cital, Nokia tlaci v dalsej aktualizacii - GDR3 alebo WP8.1 aby MS vypustil dane API.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Za jak dlouho bude aktualizace dostupná přes OTA?
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
No, to keby sme vedeli, dúfajme len, že behom tohto mesiaca.
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
Toto mě štve dost ten chat :/ nvm co uz mam zkusit :/ ani zmena zabezpeceni nepomohla. Tak jak pisete odchozi funguju ale prijem nejde. Vidim ze MS na to prdi to je des :/
-
JHSko
- nováček

- Zařízení: Windows Phone 8S by HTC
Jakto, že kamarádovi stále nedorazila aktualizace pro Lumii 820 ??
No protože zřejmě ještě není.
-
JHSko
- nováček

- Zařízení: Windows Phone 8S by HTC
A nevíte kdy bude v CZ dostupná. Já mám GDR2 na HTC 8S již od 16.7. Nevím jestli s tím něco udělalo to, že jsem zrovna v tu dobu byl v Andoře.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vidim to uplne stejne.mimonaut wrote:Jinak s GDR2 + Amber jsem nadmíru spokojen.
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Kde mám stáhnout ten updater for retail 3.0.8? Byl by nějakej odkaz? Děkuji-Pavel- wrote:Nejlepší je Nokia Software Updater for Retail 3.0.8, protože po připojení přes USB, najde okamžitě dostupnou aktualizaci a nic jiného není třeba. Sám rozpozná telefon a s aktualizuje.
A čo s tou duplikáciou média súborov? nejaké pozitívne zmeny?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano,duplikace je pryc,kazdy kdo s tim problem mel,ihned po aktualizaci v poradku.