Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
keď mám Polkomtel flešnutý na Fína tak mi to nepomože, musím počkať na aktualizáciu "vzduchom".....???????
cez NSU ponúka nový soft pre Polkomtel...
cez NSU ponúka nový soft pre Polkomtel...
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
Cau, mam stejnou verzi jako ty: Software Version: 1232.5957.1308.0001, ale NCS mi nic nenašel, ani když jsem dal stahnout firmware podle PC. Poradíš?htcjirka wrote:Na Nokia Care Suite i Nokia SW updater jsou uz ostre verze.Uz me to tam teceCageJ wrote:nie je to nejake predprodukcna vzorka ?
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Mam 059R2C5 1232.5957.1308.0010, NSU 3.0.8 zadny update nenabizi.
PST for Store take ne, ani pro jine product kody (napr 059R079).
Divne
PST for Store take ne, ani pro jine product kody (napr 059R079).
Divne
Ahoj, prosim Vás můžete mě někdo vysvětlit, proč NSU mě nabízí novou verzi firmware pro moji L920 a telefon mě ji přes OTA nenabízí? Nechápu když pro můj Product key 059R079 je už k dispozici, tak proč to nejde aktualizovat přes OTA? Nechce se mi to moc flashovat. Už jednou jsem flashoval a pak jsem se půl dne otravoval s instalaci aplikaci a nahrávání fotek, protože jsem při "prvním" spuštění bohužel neodklikl to, aby se mě ze zálohy nahrály všechny data.
aktualizacie pre OTA su posledne vydavane, kludne i 3-4 tyzdne potom co boli na serveri
aha...tak to asi přetrpím ten flash :D jdu to tam nahrát
Někdy to trvá i déle než to pustí OTA. U FW 1308 byly již v březnu 2013 na serverech Nokie a moje L920 dostala tento FW až koncem května. Mám L920 z Max-shopu a distribuce PL Polkomtel.
Zálohování si můžeš zapnout i když jsi u startu tohle nenastavil. Stačí najeto do menu a nastavení-zalohování a tam najdeš vše potřebné
Poté zazalohuješ a natvrdo flashneš a pak při prvním startu po nainstalování aktualizace se to obnoví (musíš se hnedka připíchnout na WIFI).
Zálohování si můžeš zapnout i když jsi u startu tohle nenastavil. Stačí najeto do menu a nastavení-zalohování a tam najdeš vše potřebné
zdar. nema niekto v pc stiahnuty update pre 059R4H5? nemohli by ste ho dat niekde na nejaky server na stiahnutie kedze uz ho neponuka NSU. dik
cosi som pocul, ze Nokia ho stiahla :D aspon niektore
si z nas robi public beta test a caka, kto jake bugy oznami, najmenej jeden som uz nasiel
(oprava chyby)
si z nas robi public beta test a caka, kto jake bugy oznami, najmenej jeden som uz nasiel
(oprava chyby)
-
Massik
- častý přispěvatel

Zkoušel jsem NSU, ale chce to připojit telefona přes USB, a to nelze. Jak Vám to tedy nabízí update?
normalne, rozoznalo obe telefony, len L520 nenaslo nic
musis mat nieco s ovladacmi, skus reinstal, alebo iny PC
aký bug?CageJ wrote:cosi som pocul, ze Nokia ho stiahla :D aspon niektore
si z nas robi public beta test a caka, kto jake bug oznami, najmenej jede som uz nasiel
jedna z tych exkluzivnych aplikacii na fotografovania, teraz neviem ktora.. ma zly nahlad na dlazdici .. proste pri najmensej dlazdici je okno bez vyplne.. prazdne okno bez ''popisu''
Dlazdica funguje len proste tam nie je popis, o co sa jedna.
Dlazdica funguje len proste tam nie je popis, o co sa jedna.
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Já bych se taky přimlouval to nasdílet např. na SkyDrive do veřejné složky, není nás tu až zas tak moc, aby to vadilo... Už mě to nebaví, už jsem zkontroloval asi 25 product kódů a žádná novější verze než 1232.xxx atd. už není k dispozici... Anebo zase počkám, to je taky druhá možnost.
-
Massik
- častý přispěvatel

NSU rozpozna L920 ? Ja myslel, ze nelze pripojit jako USB PC SuiteCageJ wrote:normalne, rozoznalo obe telefony, len L520 nenaslo nic
včera mě NSU hlásil, že můžu aktualizovat na novou verzi a dnes, když jsem to chtěl Flashnout, tak mě NSU hlásí zase tu starou verzi....takže to nejspíš stáhli (mám l920 z polské distibuce - černá od Polkomtelu)
ano musi rozpoznatMassik wrote:NSU rozpozna L920 ? Ja myslel, ze nelze pripojit jako USB PC SuiteCageJ wrote:normalne, rozoznalo obe telefony, len L520 nenaslo nic
-
Massik
- častý přispěvatel

CageJ, jakou verzi NSU mas?
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Škoda, žes to zatím nestáhl do počítače, dneska bychom to měli...jiri_cz wrote:včera mě NSU hlásil, že můžu aktualizovat na novou verzi a dnes, když jsem to chtěl Flashnout, tak mě NSU hlásí zase tu starou verzi....takže to nejspíš stáhli (mám l920 z polské distibuce - černá od Polkomtelu)
Já to tu mám v kompu, na českou verzi bílou, mohu to případně nasdílet, jen to není nejmenší...