[app] - Sygic - navigace
-
JanHavlicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Redmi 2 2GB
Re: Sygic i pro Windows Phone
Tak tady nejde možná tolik o to, jak je WP platforma rozšířená a samo o sobě toto již by mohlo být zajímavé pro vývojáře. Spíš se ale bojím, že většině lidí s lumiemi a teď už i dalšími WP telefony stačí nokiácká drive navigace s podklady z celého světa, se kterou už si telefon koupí, nebo zaplatí poměrně nízké peníze. Ač je navigon třeba vymakanější, tipnul bych si, že nějaké prodejní rekordy netrhá, ač samozřejmě spekuluji.
Jinak sám mám sygic na ios a jsem spokojený. Chvilku jsem používal i tomtom a navigon na ios a byly též velmi kvalitní, ale nakonec to vyhrála cena. Kompletní evropa + rusko mě vyšlo u sygicu v akci na 15 eur, navigon nebo tomtom se svými 70-90 eury se můžou jít bodnout, o tolik vyšší přidanou hodnotu nemaji ;)
Jinak sám mám sygic na ios a jsem spokojený. Chvilku jsem používal i tomtom a navigon na ios a byly též velmi kvalitní, ale nakonec to vyhrála cena. Kompletní evropa + rusko mě vyšlo u sygicu v akci na 15 eur, navigon nebo tomtom se svými 70-90 eury se můžou jít bodnout, o tolik vyšší přidanou hodnotu nemaji ;)
Sygic i pro Windows Phone
JanHavlicek: a je možnost u Sygic při plánování Trasy určovat Průjezdní body, jak se ptáme výše?
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
ygica jsem používal na androidu a nějak mě nenadchnul, nokia here drive jsem párkrát zkoušel a celkem spokojenost, chtěl bych ale bud TomTom nebo Garmin, ale jich se na WP8 asi sotva dočkáme.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak Navigon je jiz nejakou dobu spada pod Garmin.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
To vím koupili je snad před dvěma roky, jen to prostředí zůstává stejné...GUI navigonu (navi jsem měl) mi nikdy nepřirostlo k srdci, jsem zvyklej na garmina. 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jenze Gui je az to posledni,navic i proslo zmenou.Dulezite je planovani a vedeni trasy.
Re: Sygic i pro Windows Phone
Sygic nema vlastnych vyvojarov pre WP8 platformu... aspon zatial nie.
Takový laický dotaz:
šlo by použít nějaký externí GPS modul a tam dát ten Sygic a pak to spojit s mobilem s WP(nebo i jiným)?
šlo by použít nějaký externí GPS modul a tam dát ten Sygic a pak to spojit s mobilem s WP(nebo i jiným)?
........
Dotaz jsem nepochopil, ale odpoved ano +1 :D