Outlook...
Outlook...
Zdar,
Pre vytvorenie live účtu bol potrebný e-mail, tak som ho tam zadal. Teraz po nejakom čase som začal riešiť prechod z gmailu na outlook. Stále mám nastavenú primárnu adresu tú, ktorú som zadal pri registrácií a v prípade, že odošlem e-mail z telefónu, tak prijímateľovi sa zobrazí moja adresa zadaná pri registrácií a to ja nechcem.
Vytvoril som si zopár aliasov a pokiaľ posielam e-mail, cez prehliadač tak tam je možnosť zvoliť z akého aliasu, bude e-mail odoslaný. Avšak v telefóne takáto možnosť nieje a stále mi to odosiela maily pod mojou primárnou adresou, ja však chcem aby to odosielalo z [email protected] ako si to mám nastaviť?
Ide to vôbec?
Díkes.
PS. chcel som vymazať MS účet aby som sa potom prihlásil pod jedným z aliasov, ktoré som si vytvoril, avšak ten blbý účet sa nedá zmazať, Gmail, Nokia účet a pod sa dajú odstrániť ale MS acc ide len synchronizovať... nechápem...
Pre vytvorenie live účtu bol potrebný e-mail, tak som ho tam zadal. Teraz po nejakom čase som začal riešiť prechod z gmailu na outlook. Stále mám nastavenú primárnu adresu tú, ktorú som zadal pri registrácií a v prípade, že odošlem e-mail z telefónu, tak prijímateľovi sa zobrazí moja adresa zadaná pri registrácií a to ja nechcem.
Vytvoril som si zopár aliasov a pokiaľ posielam e-mail, cez prehliadač tak tam je možnosť zvoliť z akého aliasu, bude e-mail odoslaný. Avšak v telefóne takáto možnosť nieje a stále mi to odosiela maily pod mojou primárnou adresou, ja však chcem aby to odosielalo z [email protected] ako si to mám nastaviť?
Ide to vôbec?
Díkes.
PS. chcel som vymazať MS účet aby som sa potom prihlásil pod jedným z aliasov, ktoré som si vytvoril, avšak ten blbý účet sa nedá zmazať, Gmail, Nokia účet a pod sa dajú odstrániť ale MS acc ide len synchronizovať... nechápem...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Outlook...
Samozrejme,je to primarni ucet,i se pres nej nakupuje apod,proto ho lze smazat jen Hard Resetem.
Outlook...
Tu adresu pro odpověď musíš nastavit přes web. Přihlaš se na outlook.sk a někde v nastavení si můžeš nastavit primární adresu odchozí pošty.
Tenhle způsob odstraňování účtů se mi také nelíbí. Nedávno jsem řešil smazání celého MS účtu (ne jen z telefonu, ale úplně) a zavření účtu se mi nepovedlo a na podpoře MS mi poradili ať si napíšu na jejich forum, kde mi také nikdo neporadil :-/ Hrůza
Tenhle způsob odstraňování účtů se mi také nelíbí. Nedávno jsem řešil smazání celého MS účtu (ne jen z telefonu, ale úplně) a zavření účtu se mi nepovedlo a na podpoře MS mi poradili ať si napíšu na jejich forum, kde mi také nikdo neporadil :-/ Hrůza
Outlook...
cez google účet sa tiež nakupuje a je previazaný s telefónom a dá sa odstrániť, toto ešte WP nemá dotiahnuté...htcjirka wrote:Samozrejme,je to primarni ucet,i se pres nej nakupuje apod,proto ho lze smazat jen Hard Resetem.
ale späť k problému:
podarilo sa mi to nastaviť v účte, cez premenovanie primárneho aliasu
díkes...
-
marduk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925 Black
Outlook...
keď si nechám preposielať emaily z môjho google účtu na alias outlooku tam mi pôjdu priamo do outlook schránky?
podotýkam, že google účet mam previazaný s ms účtom v telefóne
podotýkam, že google účet mam previazaný s ms účtom v telefóne
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Outlook...
marduk: Ano.
Outlook...
email som síce zmenil ale teraz sa mi zmenili aj prihlasovacie údaje od MS účtu a tam sa tá adresa už zmeniť nedá...
čiže ma čaká hard reset? aby som mohol zadal prihlasovacie údaje správne?
čiže ma čaká hard reset? aby som mohol zadal prihlasovacie údaje správne?
Outlook...
Nejspíš ano. Nevím proč si přejmenovával celou adresu. Včera jsem ti psal, že stačí nastavit adresu pro odchozí poštu.
V nastavení účtu pod záložkou "Vaše emalové účty" máš napsáno :
"Výchozí adresa Od
Můžete si zvolit výchozí adresu pro veškerou odchozí poštu, včetně e-mailů odesílaných ze zařízení."
Tam sis měl jen přepnout adresu.
V nastavení účtu pod záložkou "Vaše emalové účty" máš napsáno :
"Výchozí adresa Od
Můžete si zvolit výchozí adresu pro veškerou odchozí poštu, včetně e-mailů odesílaných ze zařízení."
Tam sis měl jen přepnout adresu.
Outlook...
heh.. už som to našiel...
som ja le chytrolín...
/// tak som ako primárny alias nastavil znovu môj starý e-mail a na odosielanie som si už len nastavil primárnu adresu, na konto cez telefon sa mi už dá prihlásiť a všetko funguje OK

/// tak som ako primárny alias nastavil znovu môj starý e-mail a na odosielanie som si už len nastavil primárnu adresu, na konto cez telefon sa mi už dá prihlásiť a všetko funguje OK
Outlook...
Je nějaký PC poštovní klient, který umí využít protokolu Exchange ActiveSync? Jde mi o to, aby mi mail naskočil ihned jak dorazí, né až po stisknutí Odelat/Přijmout.
Outlook...
Outlook?
Outlook...
To je otázka nebo odpověď? Přiznám se, že sem desktopovej outlook neviděl asi 10 let a ani nemám kde se na něj mrknout.
Outlook...
To je odpověď
Nebo ve Windows 8 integrovaný mailový klient...
Outlook...
Dix! W8 zatim nevlastnim, loupežník nejsem, takže outlook. Umí to i verze 2010? Na tu bych měl mít někde etě licenci.
Outlook...
Jasně, 2000, 2003, 2007, 2010, 2013
Outlook...
Díky, du hledat krábušku.
Outlook...
Tož se mi to nepovedlo nakonfigurovat :( Mam Outlook 2010, instnul sem Hotmail Connector, nastavil schránku a mail dorazí jen když dám odeslat a přijmout. Změna se také projeví až když dám odeslat a přijmout. Jako Exchange se mi to nakonfigurovat nepovedlo :(
Co dělám špatně?
Co dělám špatně?
Outlook...
Divné, teď jsem to schválně zkusil z jiného mailu a v Outlooku se mi to objeví samo během pár vteřin... Jako Exchange se to nakonfiguruje samo, stačí zadat login a heslo.
Outlook...
Takto mi to ukazuje Outlook viz příloha
- Attachments
-
- EAS.jpg (16.89 KiB) Viewed 3732 times
Outlook...
No, mi tam právě ukazuje nějaký MAPI a né EAS :(