Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Je super, že do vlákna Lumia cpe 8X... A už se tu tuším ptal snad 5x...
Telefon ma L920 v popise, takze pochybujem.
mceza wrote:...Lumii 920 jsem si kupoval včera....
To seš docela rychlíkmceza wrote:Zajímavé, jak jsem si zvykl na velikost. Velikost mi na nošení vadí...
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Z Tapatalku není vidět, sry ;)CageJ wrote:Telefon ma L920 v popise, takze pochybujem.
Teď právě zpráva ke GDR2 na L920:
http://wmpoweruser.com/gdr2-expected-to ... th-august/" onclick="window.open(this.href);return false;
Telstra od 14.8., ostatní prý snad od 18.8.
http://wmpoweruser.com/gdr2-expected-to ... th-august/" onclick="window.open(this.href);return false;
Telstra od 14.8., ostatní prý snad od 18.8.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Uz pred 2 mesici bylo avizovano kolem 17.8 a nyni se to jen potvrzuje,to jen nekteri nervozove to resi pomalu kazdy den.HTC si myslelo jak vsem vytre zrak a poslalo aktualizaci bez vetsiho testu do obehu hned a jak to dopadlo.
teraz ? Ta sprava je stara najmenej mesiac
...
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
18.8 pro 920 to znamená že 520,620,720 tak koncem srpna, mám teď na mysli telefony z volného prodeje.
No jen aby to nebylo ještě později. Trochu nechápu to zdržení, když u nových modelů L925 je Amber už v základu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Lepe pozdeji a odladene, nez brzy a zpackane jako u HTC.Jakokdyby ta aktualizace byla nejak zivotne dulezita.
Tak důležitá je celkem dost, alespoň z toho hlediska, že přinese podporu CALDAV a CARDDAV. Když to MS nebyl schopen vydat jako samostatnou opravu během půl roku poté, co Google rozhodl ukončit podporu EAS...
-
htcjirka
- smartmaniak

Ale ne zivotne,tak to bude o mesic pozdeji
Svet se kvuli tomu nezbori.
- Cheetah007
- smartmaniak

To je fakt, kdo si počká...když jsem viděl bleskovku od sony, které modely dostanou JB4.3...majitelům není co závidět, sony na necelý rok staré modely kašle.
Svět se nezboří, ale člověk těší se na některé nové funkce, které už některé modely mají bez čekání....no hold politika "nový model" je důležitější :(
- Cheetah007
- smartmaniak

Tak to je vždycky i když nokii poslední dobou hodně pomáhají k návratu právě nižší modely, důležité je že update dostanou všechny, pouze zamrzí co psal htcjirka jinde, že o nokia glance budou ty low ochuzeny: http://www.wpcentral.com/nokia-confirms ... -lumia-52x" onclick="window.open(this.href);return false; to mě tedy nepotěšilo, ale není to nic bez čeho bych nemohl žít.
Htcjirka: libi se mi tvuj optimismus, ze kdyz to bude pozdeji tak to bude odladene. Ze by zrovna Nokia vynikala odladenosti svych aktualizaci. No, ono kdo vynika ze?
-
htcjirka
- smartmaniak

Za tu dobu co pouzivam ruzne telefony a v posledni dobe Nokie,tak u Windows Phone rozhodne vynika a FW jsou perfektne vyladene,Lumii 920 mam od uplne prvniho vydaneho FW,kazdy FW slape na jednicku.Nokia neprinese balast jako HTC,ze udela tak zasadni chybu,kdy se prehreje zesilovac a umre telefon.Tak vynikajici podporu jakou dnes prinasi Nokia WP muzou jen ostatni tise zavidet.
Jinak zadny OS/FW na svete neni uplne bez jedineho bugu apod a to jak na zacatku vydani tak i na jeho konci.
Jinak zadny OS/FW na svete neni uplne bez jedineho bugu apod a to jak na zacatku vydani tak i na jeho konci.
- Cheetah007
- smartmaniak

No tak nokia ví že ji lumie pomáhají vytáhnout z bryndy a tak jim věnuje veškerou podporu...80procent všech prodaných WP telefonů jsou právě nokie, o zbytek se dělí HTC s S8/X8, Samsung s Ativou a Huawei s W1kou.
No přestože používám L920 jako hlavní telefon musím říct, že za 3 měsíce se mi sekla cca 5x, takže jsem ji musel restartovat. To se mi u Iphone stalo za 2 roky pouze 1x a to po aktualizaci verze, což je značný rozdíl. Přesto zatím spíše preferuji WP8, která není tak nudná jako IOS, ikdyž není zdaleka tak stabilní....no snad to soudruzi z USA odladí 
-
htcjirka
- smartmaniak

Problem hledej v nejake doinstalovane aplikaci s live tile.Ja peclive vybiram aplikace,nedam na jednu recenzi a odmenou je me jiz 8 mesic bez jedineho restartu za celou dobu pouzivani.