Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL

Post by Zaklinac »

Ahoj, ja mám bielu 920, otec má čiernu. Zodpovedne ti môžem poradiť, že biela je oveľa krajšia, vyzerá tenšia a je elegantnejšia. Čierna tým, že celá splýva, vyzerá naozaj dosť ako tehlička. Čo sa týka ošúchania, nemusíš sa podľa mňa báť.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

To je otazka nazoru a vnimani,leskle varianty vypadaji spise jako hracka,tez jsem je mel(bilou,zlutou),nakonec zustal u cerne,ktera vypada vice elegantneji a ne lacine jako leskle varianty.Jeste je pekna seda varianta,ktera je tez matna.Co se tyce olesteni,zalezi na zpusobu pouzivani.
engineer
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by engineer »

ako hračka vyzerá asi červená varianta, ale na druhej strane si myslím, že červená L920 pristane, žltú farbu nemusím, ale objektívne aj tá je pekná na Lumii. ja mám možnosť kúpiť novú L920 za výhodnú cenu a môžem si vybrať bielu alebo čiernu preto sa pýtam len na tieto dve farby. čo sa týka spôsobu používania tak som puntičkár, telefón nosím výhradne v obale (koženom) a dávam naň pozor. aj po roku vyzerajú ako nové, ale bojím sa, že pri matnej variante ani toto nebude stačiť a ošúcha sa (vyleští).
htcjirka: ako dlho už používaš čiernu L920? prejavuje sa ti to ošúchanie?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Pokud se o telefon pekne staras(tez jsem puntickar) tak se olesteni bat nemusis ;-)
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Zaklinac »

Na druhej strane, na bielej tie mikroškriabance nie sú vôbec vidno, mal som 800vku (tiež bielu) dosť dlhý čas absolútne bez puzdra a keď som ju predával, bola ako nová. Len pod veľmi silným bočným svetlom nejaké nájdeš.
engineer
nováček
nováček

Post by engineer »

a čo sa týka čiernej matnej tak tam by škrabance mali byť ešte menej vidno ak sa nemýlim však? a inak tá biela sa časom nezašpiní? myslím či nezájde špinou a nechytí nejaký iný odtieň (nažltlý, príp. šedý apod).
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ne,bila ani po 7 mesicich nechyta zadny odstin.Na cerne vubec zadne skrabance nenajdes,na lesklych barvach ano,proti svetle apod.
Zaklinac
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Zaklinac »

No, tak sme ti veľmi pomohli :D najlepšie bude si obe chytiť do ruky a uvidíš sám, ktorá ti viac sadne.
engineer
nováček
nováček

Post by engineer »

tak je to dosť nerozhodné to je pravda, hlavne, keď ste tu teraz dvaja "proti sebe" a máte aj adekvátne argumenty :) ale nevadí, som aspoň o niečo múdrejší a bielu som mal v ruke asi 15 min, čiernu som ešte nevidel, všade ak nejakú majú len bielu, ani farebné som nemal možnosť vidieť naživo, ale pokúsim sa to nejako rozlúsknuť.
harmon
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: OnePlus 7T

Post by harmon »

Tak se přidám - sám jsem chtěl šedou ale nebyla,tak jsem se rozhodl pro černou
(stále jsem si myslel že bílá je pro baby).
V obchodě jsem dostal na stůl obě varianty a výsledek ? mám bílou :tlem:
Černá je pěkná ale taková nevýrazná :wink:
Ale již pokukuji po L925 (bílá , šedá)
engineer
nováček
nováček

Post by engineer »

ja si vôbec nemyslím, že biela je pre baby, keď už tak to by bola skôr červená varianta a čo sa týka čiernej tak si myslím, že je to ako kvalitný oblek-kto sa vyzná tak ho spozná už na diaľku, kto nie, tak si to nevšimne nikdy. a osobne by som šiel tiež rovno to 925, ale dať dvojnásobnú cenu za tenšie a ľahšie telo a menšiu pamäť, to by nebolo veľmi rozumné :)
Daff_Cz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black

Post by Daff_Cz »

no tak třeba já měl vždy tmavý telefony, ale nyní jsem si řekl dost a odvážil jsem se koupit žlutou nokiii lumii 920 a paráááda, krásná barva. Příště půjdu do bílé...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

L925 lze take s 32GB pameti,ale je tam par pro me horsich veci,ta vaha nestoji za horsi externi reproduktor,horsi citelnost na slunci,chybejici bezdratove dobijeni(pridavny kryt neberu a telefon to spise przni),o neco horsi signal(+ navic vyssi SAR),foto neni lepsi nez na L920 atd.

Daff_Cz: Ja mel take vzdy tmave telefony,tak sel jsem do bile + zlute a oba po chvilce omrzi a vypadaji jak levne hracky.Cerna je proste klasika a vypada vazneji,ale kazdy to muze vnimat jinak a proto je dobre,ze je na vyber a kazdy si vybere sve.
engineer
nováček
nováček

Post by engineer »

htcjirka ty si tých Lumii teda vystriedal a inak súhlasím s tvojim názorom. ja som mal HTC 8S v čiernej variante s bielym pásom. časom som si kúpil naň biely bumper kryt a páčilo sa mi to, i keď samozrejme nedá sa to zrovnávať s celofarebným prevedením, bola to len taká "násada". no časom ma tá biela dosť omrzela a keď som dal ten kryt dole tak ten telefón sa mi páčil 2x viac. možno aj preto už na mňa nespraví biely telefón taký dojem
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Bílá je boží. Při nákupu jsem rozhodoval bílá / černá / červená a jednoznačně zvítězila bílá. Mám jí od listopadu a rozhodně mne neomrzela. Pořád vypadá tak nějak prémiově :-)
moc se mi líbí kombinace černého skla a tmavých tlačítek a bílého krytu. Za mne bílou doporučuji, a to se nepovažuji za žádného metrosexuála :-)
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Také mám bílou a jinou bych nechtěl :-) Je fakt sexy. A manželce jsem kupoval L820 a jak jinak, taky bílou :-)
dkdkdk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia 920 yellow

Post by dkdkdk »

Já se zase díval spíš na barevné kombinace, které vzniknou smícháním těla, černého displaye a dlaždic. Nechtěl jsem nějakou tříbarevnou "věc", takže se nakonec výběr zúžil na žlutou a šedou (modrou a červenou nemusím).
ImageImage

No a jelikož jsem zároveň nechtěl mat, žlutá zvítězila a to mi už dlouhou dobu není -náct :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aC9YE5QMYn0[/youtube]
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

pôvodne som chcel žltú, ale keď som naživo videl bielu, bolo rozhodnuté, aj keď tú žltú nemali :-D biela je pekná, akurá na nej dosť vidno ocapkanie a pomerne dosť sa mi v ruke tá potvora šmýka, o dosť viac než omnia w. možno je to ale tým, že je väčšia, ale mám ju v púzdre, kt. je po bokoch zdrsnené a tak sa drží neporovnateľne istejšie (len keby bolo biele a nie čierne) :-D hlavne je to konečne oproti minulým čiernym plackám príjemná zmena :-)
engineer
nováček
nováček

Post by engineer »

ako pozerám tak biela vedie na plnej čiare a to som bol už rozhodnutý pre čiernu 70:30 :) budem musieť niekde nájsť čiernu a pozrieť si ju poriadne, lebo fotky môžu byť dosť zavádzajúce
Daff_Cz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black

Post by Daff_Cz »

Černá je nuda... ;)
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”