DOTAZ: Zaplacená hra, aplikace - reklamace?
Zaplacená hra,apikace - reklamace?
robil si reinstal hry alebo hard reset?
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Pak vybrat "koupit", Store zahlásí, že už jsi aplikaci dříve zaplatil a instalace je zdarma. Toto nefunguje?
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Řek bych, že funguje, ale bál se to zmáčknout
Taky jsem napoprvé váhal 
Presne, treba to dat ''kupit''.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mrkni i sem,kde vidis jestli platba skutecne probehla.
https://commerce.microsoft.com" onclick="window.open(this.href);return false;
https://commerce.microsoft.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Včera jsem řešil reklamaci, že jsem měl 2 updaty aplikací a nemohli se nainstalovat a vyskočila chyba. Tak jsem podle stránek microsoftu odinstaloval aplikace a chtěl nainstalovat znovu, ale i po zmáčknutí koupit chtěla aplikace peníze znova (asi 80 korun). Tak jsem se spojil na chat podpory microsoftu a tam jsme to řešili (s platbama přes paypal jsem s nima měl problém dlouhodobě, takže jsem jim ještě asi 20 korun dlužil) a holka od microsoftu mě omylem vrátila peníze za jinou aplikaci a pak ještě měla problémy ty další 2 aplikce vrátit, takže asi po 1 hodině chatu řekla, že mě odpustí jeden nedoplatek za office 365 (250 korun) a vše bude v pořádku. Takže asi díky dlouhému vyřizování mě dal microsoft k dobru asi 150 korun k dobru, což mě velmi mile překvapilo 
-
Deficek
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Zaznamenal jsem podobný problém (zaplatil - nainstaloval - reklamoval mobil - aplikace se jeví jako nekoupena). Řešil jsem to tak, že jsem si na Windows phone storu http://www.windowsphone.com/cs-cz/store/" onclick="window.open(this.href);return false; vyhledal danou aplikaci a dal přeinstalovat
(divné, že na storu v prohlížeči byla aplikace evidovaná jako zakoupena, ale na storu v mobilu ne).
Tento problem sa dokola opakuje, bohuzial asi neostava nic ine ako cakat kym sa to vyriesi alebo to riesit s podporou.
Jenže ve Storu se bohužel neobjevují všechny aplikace, které má člověk v telefonu.
Já tento problém řešil s MS supportem po chatu, koupil jsem aplikace znovu a oni mi to obratem refundovali.
Já tento problém řešil s MS supportem po chatu, koupil jsem aplikace znovu a oni mi to obratem refundovali.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak ne u vsech,ja mam stesti,ze tam(na store) mam uplne vsechny aplikace a za celou dobu existence marketplace/store me jeste nezmizela zadna a nemusel jsem tedy reklamovat dvoji placeni apod.Ale ne kazdy mel to stesti.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Ja mam zkušenost stejnou, vše v pořádku opakovaně stažení již zakoupené aplikace také bez problémů, pouze mi jednou vf naúčtoval aplikaci omylem dvakrát, ale stačil krátký hovor s operátorem, chybu uznali a peníze vrátili.