Nefunkční integrovaný FB chat
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
MS to uzavřel s tím, že je to problém na straně FB, takže jestli je to pravda, tak s tím nic nezmůžou, dokud s tím nehne Facebook.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
U ostatních pkatforem ale problém není zvláštní...
Ta FB app od MS co je na Store, je fajn, nedávný update změnil gui ala iPhone, tak jak jsem byl zvyklý, vyšší rychlost atd.
App je dobře použitelná,češtinu prozatím oželím, bude jistě později ale notifikace na tile chybi což je škoda.
EDIT:
Ja osobně zůstávám na alternativní aplikaci JDB Facebook, ta je z těch X co jsou na Store, patrně nejlepší a updaty vycházejí snad každých 10-14 dní notifikace na dlaždici chodí jak mají.
Ta FB app od MS co je na Store, je fajn, nedávný update změnil gui ala iPhone, tak jak jsem byl zvyklý, vyšší rychlost atd.
App je dobře použitelná,češtinu prozatím oželím, bude jistě později ale notifikace na tile chybi což je škoda.
EDIT:
Ja osobně zůstávám na alternativní aplikaci JDB Facebook, ta je z těch X co jsou na Store, patrně nejlepší a updaty vycházejí snad každých 10-14 dní notifikace na dlaždici chodí jak mají.
- WHITE-CZ
- přispěvatel

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Jedině napsat petici :D
- Cheetah007
- smartmaniak

Sotva se něco změní přestávám tomu věřit...je zvláštní, ze ze současné situace viní MS facebook, přitom ale notifikace v JDB For Facebook, chodí jak mají.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Co s tím maj společnýho notifikace? Je řeč o integrovaném FB chatu...
- Cheetah007
- smartmaniak

Ujíždím od tématu, tohle patří jinam.

Tak jsem dnes vyzkoušel ve Zprávách integrovaný chat vypnout a po chvilce zapnout a ono to začalo fungovat. Už jsem jásal radostí, ale asi po 4 hodinách to přestalo fungovat. Do té doby to fungovalo jako za starých dobrých časů.
Jinak podpora Microsoftu říká, že o tom problému vědí (říkají kontaktovat podporu FB co na to bude říkat) a že problém je s push notifikacemi a nápravuse budou snažit vyřešit v nějakém větším updatu. (na dotaz jestli už v GDR2 mně odpověděla, že se budou snažit ale neví, jenom že v updatu je přidáno rádio (to všichni víme), ale zarazilo mě "něco s fotkami" (vždyť update pro HTC už je a nic nového s fotkami tam není, ne?))
Jinak podpora Microsoftu říká, že o tom problému vědí (říkají kontaktovat podporu FB co na to bude říkat) a že problém je s push notifikacemi a nápravuse budou snažit vyřešit v nějakém větším updatu. (na dotaz jestli už v GDR2 mně odpověděla, že se budou snažit ale neví, jenom že v updatu je přidáno rádio (to všichni víme), ale zarazilo mě "něco s fotkami" (vždyť update pro HTC už je a nic nového s fotkami tam není, ne?))
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
tima fotkama bylo určitě myšleno možnost vybrat si aplikaci která nastartuje po stisknutí spouště fotoaparátu
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Tak to vážně nechápu... Jsem přihlášený na FB chat, jsem on-line, pošlu někomu zprávu přes FB chat a na druhý den vidím ve zprávách, že mi dotyčný odepsal (asi minutu po mé zprávě), ale já jsem nedostal žádné upozornění... Je tohle normální ??? Pokud takovýhle bordel bude dál pokračovat, nezbude mi prostě jiná možnost, než se na celou platformu WP vykašlat a poslat ji do kytek... Jedna ze základních věcí WP, navíc integrovaná do OS a nefunguje...
-
petermicuda
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 520
Ahoj vsetci, neviem ci je tomu naozaj tak, ale poslednu dobu sa tento isty problem objaviju aj na Blackberry mobile... tak ci ono to nebude chybou FB 
Bohužel to je ,,normální" a děje se to v integrovaném fb klientovi na všech lumiích. HTC, SAMSUNG, HUAWEI budou mít pravděpodobně podobný problém. Údajně to neřeší ani nynější GDR2 update. Byl jsem proto donucen začít používat IM+ ... Mám ho chvíli a zatím to vypadá, že je funkční. Jen občas se mi stane, že po mně chce znovu zalogovat fb.
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
Je to vazne blbe no :/ snad to pokud jak pisete fb da dokupy. I kdyz o tom moc pochybuju :/ co tak nekde napsat nejakou stiznost ?
No myslím, že si lidé stěžovali. Před nějakou dobou byla na těchto stránkách https://status.live.com/detail/msgr" onclick="window.open(this.href);return false; uvedena chyba messengeru. Podle MS je ale už opravena. Přitom fb pořád funguje stejně. MS tvrdí, že je teď chyba na straně FB. FB by na tom měl údajně pracovat ... jenže to vypadá, že soudruzi z FB poletují někde po dovolených, protože problémy trvají už dlouho ... Bohužel v tomhle nevěřím spíš MS, protože například již zmiňovaný IM+ mně funguje bez problémů. Včas posílá zprávy, nepřehazuje je a když odpovím, nenastanou problémy, jako u integrovaného chatu. Takže v integrovaném jsem se nastavil natrvalo offline a mám to vlákno jen pro sms zprávy. Zajímalo by mě, jak by MS vysvětlil funkčnost aplikace třetí strany vs. nefunkčnost vlastního integrovaného chatu 
-
cardi
- častý přispěvatel

Im+ jsem zkousel ale docela dlouho se nacita :/ a jak je to s daty? Nezere moc a nezdime to baterku? Dik za odpoved. Je to skoda ze to ms haze na fb ://
S tím načítáním souhlasím. Data nemohu moc posoudit - L820 je můj první smartphone a internet v mobilu mám teprve týden
Že bych pozoroval nějaký výrazný pokles baterky to asi ne, ale logicky bude žrát víc než integrovaný chat .. už jen z důvodu toho načítání a spouštění. Jak už jsem tu někde psal ... IM+ používám jen z nutnosti, jakmile zprovozní integrovaný chat (a já možná bláhově věřím, že se toho dočkáme), půjde IM+ okamžitě pryč
Těžko říct, jak to doopravdy mezi MS a FB je a který z nich to hází na toho druhého.
Ps.: U té baterky bude taky záležet na tom, kolik účtů máš připojených a tedy synchronizovaných s IM+ ... já mám jen ten FB. Pro skype mám samostatnou aplikaci a nic jiného naštěstí nepoužívám.
Ps.: U té baterky bude taky záležet na tom, kolik účtů máš připojených a tedy synchronizovaných s IM+ ... já mám jen ten FB. Pro skype mám samostatnou aplikaci a nic jiného naštěstí nepoužívám.
-
cardi
- častý přispěvatel

No kdyz si vemes ze je funkcni krome prohlizece fb jenom Im+ tak je to mazec :D Ani aplikace od MS Fb nefunguje s notifikacem atd. jak ma. A tak se bereou prachy tam nahore za kvalitne odvedenou praci, bych je vyvalil vsechny hnus fialovy
. Dik za info ktomu IM+ ja zustanu na m.face.... zatim
Souhlasím. Ms FB jsem taky zkoušel a notifikace také nešly. m.facebook.com mě přestal bavit ... vzhledem k tomu, že přes fb provádím většinu textových konverzací, byla to hrozná bída. Sms skoro neposílám a skype mám nainstalovaný od začátku, co jsem si koupil telefon ... cca měsíc a půl zpět a téměř jsem ho nevyužil, protože většina lidí prostě používá FB. Ten IM+ jako ,,nouzovka" mně přijde velmi dobrý 
Ahoj, normálně dneska integrovaný chat začal jít naprosto bez problémů, tak uvidím jak to bude dál, mám souběžně zapnutý IM + a notifikace přichází rychleji na integrovaný, tak doufejme že s tím něco udělali, byla to poměrně ostuda
Michal
Michal
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bohužel, stále nefunguje. Na zresetovaný telefon se mi od kontaktu nahrála historie a pak už nic.
-
cardi
- častý přispěvatel

Miku: rozhodne nesouhlasim nefici zkousim od rana a nic :X chodi to pozde nebo vubec, Lumia 720