Lumia 820 - foťák
Lumia 820 - foťák
Ahoj, uvažuji o koupi Lumie 820. V recenzích docela dost kritizují její fotoaparát kvůli ostření, ale také jsem něco četl, že vyšla aktualizace s nějakou opravou od nokie. Můžete mi někdo prosím popsat, jak to ve skutečnosti je a jak Lumia 820 fotí ? (samozřejmě chápu že na 920 nemá :D, ale foťák u mě není prioritou). Děkuji
Lumia 820 - foťák
S tím mohu jenom souhlasit. Žádnej grand luxus to neni, ale fotí vcelku slušně.-Pavel- wrote:Pokud není foťák prioritou, není co řešit. Fotil jsem venku přírodu a pejska a přinesl jsem vcelku kvalitní fotografie. Na momentky a na nenáročné focení je plně dostačující.
Lumia 820 - foťák
Díky za odpovědi, v těch recenzích ty fotky totiž vypadaj dost tragicky, ale prej tak aktualizace portico, nebo tak nějak,
dost zlepšila kvalitu fotek.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Lumia 820 - foťák
Na momentky je fotoaparát dobrý.
Za dobrého osvětlení vyfotí poměrně zdařilé fotky, ale jinak bída... PureView to není bohužel...
Za dobrého osvětlení vyfotí poměrně zdařilé fotky, ale jinak bída... PureView to není bohužel...
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Lumia 820 - foťák
Jaka je lepsi svetlost fotaku f/2,4 nebo f/2,2.Diky za informaci.
Lumia 820 - foťák
Ještě se zeptám, jak zvládá 820tka fotit dokumenty ? (A4) .. chodim často fotit spisy a následně je tisknu.
Lumia 820 - foťák
bez problemov
Lumia 820 - foťák
Cim mensie cislo za lomitko, tym lepsie.Vitezslav2 wrote:Jaka je lepsi svetlost fotaku f/2,4 nebo f/2,2.Diky za informaci.
Lumia 820 - foťák
na to je nejlepší pořídit aplikaci handyscan, pak je to úplně v pohodě.Portak wrote:Ještě se zeptám, jak zvládá 820tka fotit dokumenty ? (A4) .. chodim často fotit spisy a následně je tisknu.
Lumia 820 - foťák
Která je do soboty ve slevě - 21 místo 62. Teda ta placená verze.
-
Vitezslav2
- smartguru

Lumia 820 - foťák
A ohniskova vzdalenost?Jak se to urcuje,cim vetsi tim lepsi?Diky.
Lumia 820 - foťák
na to je nejlepší pořídit aplikaci handyscan, pak je to úplně v pohodě.[/quote]
ok, jsem rád že tahle appka je i na wp8, používal jsem jí na androidu
.. i když tam lépe fotila mx camera (měl jsem tam CM ROMku, takže normální camera nepřicházela v úvahu)
ok, jsem rád že tahle appka je i na wp8, používal jsem jí na androidu
Lumia 820 - foťák
cim mensi tym lepsiVitezslav2 wrote:A ohniskova vzdalenost?Jak se to urcuje,cim vetsi tim lepsi?Diky.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Lumia 820 - foťák
Já mám problém s rychlostí pořízení a následného uložení fotografie. Ze všech telefonů co jsem měl na systémech Android i iOS a nebylo jich málo je Lumia 820 spolehlivě nejpomalejší.
To opravdu nikomu nevadí jak dlouho to ukládá? Zkoušel jsem uložení jak na kartu (class10) tak i přímo do paměti telefonu. Oba dva výsledky jsou dost tragické.
To opravdu nikomu nevadí jak dlouho to ukládá? Zkoušel jsem uložení jak na kartu (class10) tak i přímo do paměti telefonu. Oba dva výsledky jsou dost tragické.
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Lumia 820 - foťák
Tak je pravda, že u L800 bylo uložení snímku rychlejší, ale ani u 820 to není žádná tragedie. Používám 64GB Sandisk
-
Vitezslav2
- smartguru

Lumia 820 - foťák
Taky mam iPhone a rozdil je znatelny.Nekdo tu psal ze L820 foti okamzite.Je to nesmysl.Presel jsem kvuli rychlosti foceni z L620 na L820 a je to uplne to same.Nez se fotka vyfoti,ta želva zdrhne
.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Lumia 820 - foťák
tak mám asi smůlu, že jsem používal rychlé telefony. Nokia Lumia prostě mezi rychlíky ve focení nepatří.
Lumia 820 - foťák
pouzivate internu pamat alebo SD karty ?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Lumia 820 - foťák
Nevím jak vy, ale já oproti přítelkyni s iPhone 4S vyfotím snímek daleko rychleji a to i s uložením snímku. Navíc spuštění kamery je také rychlejší.
Lumia 820 - foťák
Maxxz: Heh, v jinem tematu mentorujes ohledne soudnosti s WP a pak pises tohle?
I kdybych pristoupil na fakt, ze s Lumii vyfotis rychleji nez se 4S (coz je blbost kdyz jde oboje z lockscreenu dvema dotyky), tak rozdil bude co ja vim, ctvrt vteriny? To je daleko rychleji?
A k veci, 820 jsem nemel, ale 920 co se rychlosti porizeni momentky rozhodne iPhonu nemuze rovnat. Nepredpokladam, ze je 820 vyrazne rychlejsi. Tady samozrejme hraje zvyk na ovladani vyznamnou roli a ve finale, jak pisu, jestli budu o pul sekundy pomalejsi je fuk.
I kdybych pristoupil na fakt, ze s Lumii vyfotis rychleji nez se 4S (coz je blbost kdyz jde oboje z lockscreenu dvema dotyky), tak rozdil bude co ja vim, ctvrt vteriny? To je daleko rychleji?
A k veci, 820 jsem nemel, ale 920 co se rychlosti porizeni momentky rozhodne iPhonu nemuze rovnat. Nepredpokladam, ze je 820 vyrazne rychlejsi. Tady samozrejme hraje zvyk na ovladani vyznamnou roli a ve finale, jak pisu, jestli budu o pul sekundy pomalejsi je fuk.