Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nekteri porad ti stejni "10x" do tydne,coz neni normalni.
Třeba si myslí, že se v této zrychlené době změní ty termíny z minuty na minutu 
Re: Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
Diky nevedel som si spomenúť...len nainstalovalo sa mi to do aplikacii nie do nastavení a vobec to nefunguje stále je tam 32MB a pritom je others 660MBCheetah007 wrote:Stáhni si app kontrola uložiště ze store, tam je možnost tyto soubory smazat, integrované v systému to bude patrně v update GDR2/Amber či dalších.
App stáhni tady a nainstaluj, pak se interuje do systému a najdeš ji v nastavení
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store/app/kontrola-" onclick="window.open(this.href);return false;úložiště/b4cf45cc-a355-40d2-8b74-51517a042a18
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia potvrdila ,že Nokia Glance(hodiny na zamknuté obrazovce,korekce barev apod) přijde na všechny Windows Phone 8 Lumie, s výjimkou Lumií 52x tj. 520 a 521 a to díky "hardwarovým omezením" u těchto telefonů.
http://www.wpcentral.com/nokia-confirms ... -lumia-52x" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wpcentral.com/nokia-confirms ... -lumia-52x" onclick="window.open(this.href);return false;
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Hw omezení....tedy ze mají LCD IPS? dřív o tom někde padla zmínka.
Co ale čtu diskuzi vedle na MM Nokia spise "trestá" majitele těch nejlevnějších a přitom i nejprodávanějších 52x, třeba 920 má taktéž IPSko a hodiny dostane
Co ale čtu diskuzi vedle na MM Nokia spise "trestá" majitele těch nejlevnějších a přitom i nejprodávanějších 52x, třeba 920 má taktéž IPSko a hodiny dostane
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Můžete mi prosím někdo objasnit jak to chtějí na L920 udělat, když nemá amoled? Podsvícení přece musí svítit na celém displeji a ne každý pixel zvlášť jako u amoledu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Nijak,vysaje ti to baterku kdyz to pouzijes.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Zdarec,dnes jsem koupil přítelkyni Lumii 520 a všechno v pohodě až na dvě věci a těma jsou:
V nastavení je možnost zvuky kde se nastavuje Dolby atd...Když to ale otevřu nic tam není jen je tam napsáno vylepšení a ta druhá věc je ta že nesvítí ty 3 tlačítka pod displayem.Nevíte co s tím?Jakmile jsem přinesl mobil domů nabídlo to aktualizaci,samozřejmě jsem hned aktualizoval a nic...Děkuju.
EDIT: Teď jsem někde četl že tlačítka nesvítí vůbec,jestli je to pravda tak super,o problém míň.Teď už jen ten zvuk,jinak zkoušel jsem i tovární nastavení a nepomohlo to.
V nastavení je možnost zvuky kde se nastavuje Dolby atd...Když to ale otevřu nic tam není jen je tam napsáno vylepšení a ta druhá věc je ta že nesvítí ty 3 tlačítka pod displayem.Nevíte co s tím?Jakmile jsem přinesl mobil domů nabídlo to aktualizaci,samozřejmě jsem hned aktualizoval a nic...Děkuju.
EDIT: Teď jsem někde četl že tlačítka nesvítí vůbec,jestli je to pravda tak super,o problém míň.Teď už jen ten zvuk,jinak zkoušel jsem i tovární nastavení a nepomohlo to.
-
htcjirka
- smartmaniak

Musis mit pripojena sluchatka,jinak je volba neaktivni.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

No připojený je mám a nic.U mojí 820 je připojený nemám a volba aktivní je...Problém je že když dám zvuky nic neukáže jen se nahoře ukáže "vylepšení" a pod tím už je černá obrazovka,nic dalšího tam není.
Zdravím, mohl by mi prosím nějaký majitel L520 otestovat a potvrdit funkčnost aplikace FreshPaint... děkuji
-
Manek49
- smartguru

Máš nainstalováno toto http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 0e85c73261 ?Carlosso wrote:No připojený je mám a nic.U mojí 820 je připojený nemám a volba aktivní je...Problém je že když dám zvuky nic neukáže jen se nahoře ukáže "vylepšení" a pod tím už je černá obrazovka,nic dalšího tam není.
Neznám důvod, proč by nefungovala, 1 GB RAM snad nepotřebuje.Zdravím, mohl by mi prosím nějaký majitel L520 otestovat a potvrdit funkčnost aplikace FreshPaint... děkuji
1GB of RAM required - viz dole zde: http://www.wpcentral.com/microsofts-fre ... ilable-wp8" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Manek49
- smartguru

No vidiš to, to by mě u aplikace tohohle druhu nenapadlo. V tom případě ji na L520 nenainstalujete. Na co to proboha potřebuje giga ramky?
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Ano v mobilu nainstalovaná je.Co teď?Čím by to mohlo být?Dá se ta app nějak přeinstalovat nebo stáhnout starší verzi?
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Prosím používáte někdo na lumii 520 aplikaci handyscan? Od začátku co telefon mám, jsem používal ořezanou verzi s reklamou, před časem jsem koupil plnou verzi za 62kc a před každým skenováním to hází nějakou chybu, bud potvrdím pak se to snaží odeslat mail na podporu coz jsem udělal, nebo stornuji a mohu skenovat, vůbec nevím oč jde a doufám že to update zlepší jinak budu na podporu muset napsat ještě jednou.
Poprosím tedy nějakého majitele petsetdvacitky co má app koupenou, aby se ozval, chyba může byt i u mne a hr ny to patrně vyřešil, netuším s čím se to hádá.
Až budu u PC uploaduji screen.
EDIT 21:48
Přišel jsem na to co způsobovalo onu chybovou hlášku, před samotným scanováním.
V plné verzi a s poslednim updatem z 29.6, je nastaven blesk na auto, stačilo jej vypnout, aplikace jej patrně "hledá" a neví že jím 520ka nedisponuje....pocitam ze to autori v dalším updatu opraví.
Poprosím tedy nějakého majitele petsetdvacitky co má app koupenou, aby se ozval, chyba může byt i u mne a hr ny to patrně vyřešil, netuším s čím se to hádá.
Až budu u PC uploaduji screen.
EDIT 21:48
Přišel jsem na to co způsobovalo onu chybovou hlášku, před samotným scanováním.
V plné verzi a s poslednim updatem z 29.6, je nastaven blesk na auto, stačilo jej vypnout, aplikace jej patrně "hledá" a neví že jím 520ka nedisponuje....pocitam ze to autori v dalším updatu opraví.
- eugenzo
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei Nova (dříve Lumia 925)
Zdravím Vás,
na Alze mají momentálně za super cenu L720 (5988kč s DPH) a tak se chci zeptat, zda by jste ji za tuto cenu dali přednost před L520 a případně proč
? Díky za odpovědi.
na Alze mají momentálně za super cenu L720 (5988kč s DPH) a tak se chci zeptat, zda by jste ji za tuto cenu dali přednost před L520 a případně proč
Záloha kontaktu
Dobry den,
chtěl jsem se zeptat jak na zálohu kantaktu třeba pro případ stráty dat.
chtěl jsem se zeptat jak na zálohu kantaktu třeba pro případ stráty dat.
-
Manek49
- smartguru

Pokud máš v telefonu zadané svoje Microsoft ID a kontakty už jsi do telefonu nahrál, tak už je nyní máš zálohované na http://www.outlook.com v záložce Lidé.