Samsung Galaxy S4 ACTIVE (jak jsem přešel z S4)

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
TomG
nováček
nováček
Zařízení: Samsung

Post by TomG »

Image
Tak dnes jsem přešel z Galaxy S4 na GALAXY S4 ACTIVE i9295.... Mostem mezi temito dvěma telefony mi byla nokia lumia 925, wp je zatím pořád nevyladěn a androidu nesahá ani po kotníky:)
Kdyby někoho zajímala nějaká věc ve srovnání s S4 není problém, ptejte se....
Zatím dojmy po jednom dni používání:
+ precizně zpracované tělo, vodotěsnost, gumové tlačítka, displej má reálnější barvy
-u s4 displej působí na první pohled líbivěji, fotoaparat "pouze" 8mpx, zadní kryt mohl být neklouzavý
TomG
nováček
nováček

Post by TomG »

Tak před chvilkou jsem dorazil z běhání a přináším crash test! Telefon mi omylem dvakrát za dobu běhu vyklouzl z kraťas...
1. pád absolvoval do zeminy, naštěstí nijak extra tvrdé
2.pád nastal když jsem přeběhl semafory, z kapsy přímo na beton....

Výsledek: Displej i zadní část ok, nicméně hrany to odnesly celkem dost... Přikládám fotky...
Image
Image
Image
Image
stm01
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi Mix 6GB/256GB

Post by stm01 »

Tenhle telefon mě taky zajímá,ale zatím zůstanu u svého XCoveru2. Sice je ve všech spec. horší,ale řekl bych ,že materiály má naopak lepší na outdorový telefon.Je to ale čistě subjektivní názor. V čem je ale lepší XCover 2 je jeho velikost na veškeré sportovní aktivity. :-)
Jinak crash test máš za sebou,tak ještě vyzkoušet telefon v bazénu a nafotit a natočit nějaké foto a video pod vodou a ve vodě. To byla jedna z prvních věcí,co jsem udělal.Hned jsem tím vyzkoušel jestli reklama a výrobce nelže.

No a neodpustím si poznámku. :cry: Nevím proč každý druhý majitel androidu musí být natolik "inteligentí",že si neustále bere do úst WP8. Řekl bých že Lumii 925 si neměl asi více jak dva měsíce. Odladěnost systému WP je daleko lepší než androidu. Tvrdím to jako majitel několika androidů(předposlední byl SGN2) a zároveň člověk který více jak rok může porovnávat s telefony WP 7.5 a WP8,který vlastnila a vlastní manželka.Omlouvám se vložený názor.

Jinak ať telefon slouží co nejdéle.
Nafoť něco takového ať se to může porovnat ,jak ten foťák fotí ve vodě.
Image
Image
TomG
nováček
nováček

Post by TomG »

Nevím jestli si troufnu s ním jít do vody... zatím jsem zkoušel jen polejvat z tečícícho kohoutku a v pohodě....
Jinak lumia 925 jsem měl 2dny... Ale lumiu 920 3,5 měsíce..... Odladěný sice je pěkně, nic se neseká atd, nicméně android se mi taky nesekne a pokud jo, stačí prostě vypnout tu appku... WP má pořád hodně malou základnu a prostě android mi sedí holt víc... Samozřejmě že každý zboží si najde svého kupce... Takže ať si kdo chce používá co mu vyhovuje... Beztak jsou to žabomyší války... Vše má svý pro a proti...
Každopádně teď rozhodně koupím toto pouzdro
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r1t-x9MwiPk[/youtube]
stm01
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi Mix 6GB/256GB

Post by stm01 »

Škoda že jsi ho nekoupil s telefonem,aspoň by byl ušetřen. Já mám taktéž telefon v silikonu. Někdo je toho odpůrcem,ale já ne. :)
TomG
nováček
nováček

Post by TomG »

Nebyl a pořád není skladem... v sunnysoftu mají naskladnit začátkem srpna... :(
Post Reply

Return to “Samsung telefony”