DOTAZ: Connection panely (Tiles)

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925 Black

Post by marduk »

zháňam aplikáciu ktorá by mi vo forme dlaždíc ukázala nielen to, že je wifi zapnutá(takých je tam mraky) ale aj, či je telefón k nejakej konkrétnej sieti pripojený a názov konkrétnej sieti ku ktorej sa pripojil(na dlaždici)
žiadnu takú som zatiaľ nenašiel

podobne s bluetooth, vždy je to len dlaždica ako rýchly odkaz na zapnutie/vypnutie, ale stav mi už neukáže

ďakujem za tipy
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

connection tiles

Post by Cheetah007 »

O takové nevím, nepotřebuji vědět jak se která sít jmenuje, používám ale QuickSettings a ten ti mohu vřele doporučit, název sítě pravda neumí ale stav indikuje jak má.
mceza

connection tiles

Post by mceza »

Já se bojím, že to nebude ani možné. Nekoukal jsem na to, ale vsadím se, že API poskytuje jen info o tom, zda je aktivní wifi a zda je k nějaké tel připojen. Nevím, zda bude poskytovat i jiné info (např. právě SSID)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Connection panely (Tiles)

Post by Flynn »

Pokud by ses vsadil, vyhrál bys, protože máš pravdu :)
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by marduk »

nemá niekto skúsenosti s wifi live tile v platenej verzii, či dlaždica indikuje aj pripojenie k sieti?
mceza

Post by mceza »

Ne, ale Connection Tiles, které jsou zdarma, to umí.
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

Taková aplikace existuje jmenuje se WiFi Live Tile ovšem aktualizace live tile asi nebude úplně okamžitá, přece jen vývojář je nějakým způsobem svázaný podmínkami systému.

Edit:
od toho samého vývojáře je i aplikace na mobilní data případně bluetooth.. má jak free tak i placené verze
Figgo182
nováček
nováček
Zařízení: Blackberry Q5, Nokia Lumia 820

Post by Figgo182 »

Používám jak WiFi tak Cellular live tile. Stáhl jsem placené verze, které byli chvíli ve store zdarma. WiFi live tile mi ukazuje i název sítě a Cellular název operátora. Ale aktualizace dlaždic mají spoždění, to je jasný. Jediný rozdíl mi přijde, že dlaždice má 2 stavy (možná je to aktualizací, která v ten den vyšla).
WiFi - 1. název sítě/Offline + rychlost 292 Mbit
2. název sítě/Offline + rychlost 292 Mbit + obrázek WiFi, který si zvolíte
Cellular - 1. Online/Offline + název operátora
2. Data On/OFF + Roaming On/OFF + Obrázek telefonu, který si vyberete s rychlostí připojení + název operátora

Před aktualizací jsem měl free verzi (jen Cellular, WiFi ještě free nebyla). A dlaždice byla vždy jen ve stavu 2.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Trochu odbočím, ale k tématu to stále je, u této aplikace: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 4143386194" onclick="window.open(this.href);return false; se píše v diskuzi známé, že "Systém Windows Phone neumožňuje aktualizaci dlaždic v kratších intervalech než je 30 minut" to ví většina, málokdo však (já tedy především) že to lze obejít a dobu/interval zkrátit na minutu, je ale zapotřebí "zaregistrovat se jako vývojáři (studenti zdarma, jinak 99$)"
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by marduk »

pýtam sa preto, či je dôvod dat ten dolár za wifi live tile a cellular alebo je lepšie zostať napr. na connection tiles
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Pokud chceš LT co ukazuje zda a k jaké Wifi jsi připojen, potom ano, pokud to nepotřebuješ, tak ne. Ale v prvním příspěvku jsi psal, že něco takového hledáš, tak potom nechápu smysl dotazu zda koupit či ne...
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

marduk: Nechápu tvůj dotaz, pokud něco chceš, tak si to stáhni - zdarma nebo za peníze. Stačí se rozeběhnout po marketu a najdeš tam toho víc. Jen namátkou http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... ?q=wifi+on" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL

connection tiles

Post by Jakub Karásek »

Cheetah007 wrote:O takové nevím, nepotřebuji vědět jak se která sít jmenuje, používám ale QuickSettings a ten ti mohu vřele doporučit, název sítě pravda neumí ale stav indikuje jak má.
Všechny aplikace, které indikují stav (zapnuto/vypnuto) pracují na principu, že po jejich použití se člověk musí vrátit na úvodní obrazovku tlačítkem zpět. Jakmile to udělá tlačítkem windows nebo se přepne do jiné aplikace, tak zůstane stav stejný jako byl nastavený předtím.
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by marduk »

Petulinek wrote:Pokud chceš LT co ukazuje zda a k jaké Wifi jsi připojen, potom ano, pokud to nepotřebuješ, tak ne. Ale v prvním příspěvku jsi psal, že něco takového hledáš, tak potom nechápu smysl dotazu zda koupit či ne...
ide mi o to nájsť najlepšiu alternatívu, áno 1 dolár nie je veľa, ale je zbytočne keď nakúpim 2-3 aplikácie a nakoniec ich nebudem používať.
Zaujala ma Quick Settings ktorú postoval Cheetah007, takže otestujem.

Zatiaľ ďakujem za návrhy a pomoc :-)
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Myslím, že pro každého je to nejlepší něco jiného, chce to si stáhnout, otestovat, většinou jsou dostupné trialky a není třeba hned utrácet drobné :-)
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

J.karasek
To s návratem šipkou vím, zmiňuji to i v tématu Quick Settings
eugenzo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei Nova (dříve Lumia 925)

Post by eugenzo »

Ahoj,
já bych měl dotaz z jiného soudku, ale týkající se connection panelů. Docela by se mí líbila aplikace, která by uměla na stanovený čas zapnout např. airplane mode, dejme tomu mezi 22h-7h (aplikace se schedulerem, kdy airplane mode automaticky zapnout a kdy vypnout). Hledal jsem, ale nic takového jsem zatím nenašel. Nevíte o něčem takovém?
Díky
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Zatím nic takového není, protože systém nedovolí aplikacím měnit nastavení.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Connection Tiles

Post by htcjirka »

Posledni aktualizace Connection Tiles napr. od Thepagedot uz ma v sobe i podporu dlazdice pro zamek rotace obrazovky.
vojta66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1520 White

Post by vojta66 »

Rotation Lock je už normálně ve Store:
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 63d0d13214" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Aplikace a software”