Nefunkční store / aktualizace app

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

staci len vyckat (nikto ale nevie ako dlho), a ono to samo pojde :)
Stevik
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card

Post by Stevik »

A me to jde, nevite co s tim?
Stevik
smartguru
smartguru

Post by Stevik »

Promin, to byla ironie. Uz tady bylo nekolikkrat psano, ze store nefunguje, ale padesat fnukalu, kteri nejsou schopni den pockat nez to pujde, pisou, pisou, ....
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Stevik wrote:Promin, to byla ironie. Uz tady bylo nekolikkrat psano, ze store nefunguje, ale padesat fnukalu, kteri nejsou schopni den pockat nez to pujde, pisou, pisou, ....
Co fňukalů proč mám čekat, na co až se někdo v redmondu uráčí probrat? Ve statusu služeb mají furt uvedeno/libují si jak všechny běží, bez problémů, žádné výpadky ale opak je pravdou, služba má chodit nehodlám vyhazovat prachy za jinak kvalitní telefon mít zaplacené app, kterej brzdí MS tím že jsou neschopný mít servery v pořádku, výpadky a časté prodlevy jsou u store běžné...kdyby fungoval měsíc půl roku od svého spuštění, toleroval bych to, ale po takhle dlouhé době prostě NE! Celkem by mě zajímalo zda mají podobné problémy i uživatelé s store k Windows microsoftstore.com nebo je to problém pouze verze pro smarty tedy windowsphone.com

Stevik :arrow: :arrow: :arrow: ale padesat fnukalu, kteri nejsou schopni den pockat nez to pujde, pisou, pisou, ....
Vem to prosím z pohledu laika jakože se jím necítím být, v případě problémů, výrobci telefonů a dodavatelé OS (Microsoft) doporučují zařízení uvést do továrního nastavení, to jsem udělal a výsledek? ted mám jen vestavěné aplikace nic víc...nutně se budu z telefonu potřebovat připojit ke skydrive přes klienta, nestáhnu jej, mapy navigace ani tuk...bud někde mimo domov v app mám něco nahrané na skydrive a to samé jsem prostě v kelu.
Je to diskuze takže píšu/eme že služba nechodí, vidíš v tom něco špatného? na živém chatu mi doporčili abych kontaktoval podporu windowspohone.com, ti chat co vím nemají takže se ozvou kdo ví kdy...tohle je ten problém.
Tomet
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by Tomet »

Abych napsal nějaké resume ke svému 1. příspěvku v tomto topicu, tak jsem se po více jak měsíci odhodlal udělat hard reset. Nastavit vše zpět včetně založení outlooku a přesměrování pošty z gmailu mi zabralo téměř půl odpoledne, takže z tohoto řešení problému se storem nejsem úplně nadšen :) Hlavní ale je, že vše zase šlape jak má a jako bonus mám o téměř 1,5GB více volného místa 8-)
Stevik
smartguru
smartguru

Post by Stevik »

Vam oboum se moc omlouvam. Sberatel prispevku rozhodne nejsem, podivej se, kolik jich mam. Mozna mam trochu zjednoduseny pohled. Zacinal jsem s pocitaci i PDA v dobe, kdy toho slo opravdu malo a kdyz to slo, tak to bylo strasne zaslouzeny a hlavne drahy. To bych se unadaval. Proste se tesim, az to zase pujde a ono to pujde, verte mi.

Tedy jeste jednou omluva vsem, kdo na sebe vztahli titul ufnukance.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Jak vysel update Here Drive + Store se okamzite prehltilo.
Jinak u me vse ok,akorat jsem dostahnul Here maps.Here Drive + a Here transit jsem tahal po poledni,take ok.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Nemyslím si, že by se to zahltilo. Tyhle chyby se objevují celkem často a update dvou aplikací to jistě nezpůsobí, když se denně objevují desítky updatovaných aplikací
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Nejsem vztahovačný, neomlouvej se ale příště tady prosím nepiš no tak den počketjte...chtěl jsem si něco nutně stáhnout, zítra jediu pryč na domácí wifině a mám zkrátka smůlu, takže asi tak.

EDIT:
Tak že by se store zahltilo, to myslím nebude ten problém...tak velká app zase není, jiné je to třeba u apple na appstore když vyjde aktualizace OS tam je to přes GB a když to stahuje tolik lidí, dají se výpadky tolerovat, jenže jim se to jen zpomalí.

Jako stát se tohle u apple či google, přijdou s omluvou a nabídnou nějakou kompenzaci za způsobené problémy, sleva na app a tak, tohle u ms myslím nehrozí a ostatní live služby jako mail, skydrive a další chodí bez jediného problému, takže aspoň synchronizuji kontakty.
Prostě aby nebylo cokoliv možné stáhnout přes půl dne, to je zlé a velmi..app se začnou stahovat ale v půlce to spadne a viz. screeny před pár minutami, situace stále stejná, HR mám za sebou a snažím se seznam aplikací, obnovit marně ze zálohy.
Nejdřív jsem měl za to že je problém u mne v domácí WiFi z ADSL routeru a připojením cable telefonika, jenže přes H+ u Mobil.cz (T-Mobile) je to stejné.

Image
Image
Image
Image
Image
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Petulinek wrote:Nemyslím si, že by se to zahltilo. Tyhle chyby se objevují celkem často a update dvou aplikací to jistě nezpůsobí, když se denně objevují desítky updatovaných aplikací
Jenze zde na Here aktualziace cekalo mraky uzivatelu a vsichni stahuji naraz a kleklo to cele,ano i tak je to ostuda a toto by se melo stavat max jednou do roka,ne kazdou chvili.Tady to Microsoft nema "osefovane".
Ale i tak je zbytecne se vztekat,neni to zivotne dulezite,tak aktualizaci budu mit druhy den.Az vypne Microsoft Store naveky pak to bude problem :tlem:
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Nj ale já na nějaké here drive+ v tuhle chvíli zvejšky kašlu :???: , mám PNA navigaci v telefonu to nepotřebuji, chci si po HR stáhnout seznam aplikací tedy aplikace pomocí zazálohovaného seznamu a prostě to nejde :-(
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Se nediv,kdyz HR delas kazdou chvili,o HR uz pises po nekolikate,nechapu co porad ladis.
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

ono nie je len problém s tou smiešnou navigáciou. už zase sa ma snaží telefón presvedčiť, že xbox live nie je v mojej krajine (SR) k dispozícii :-D pričom je to totálna kravina už od jesene. ach jaj... MS... čo tam zase tí nešťastníci fetujú :evil:
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Nj. Třebas to byl úspěšný hackerský útok na strukturu služeb Microsoftu. A Redmondští nám pak budou tvrdit, že šlo o neúspěšnou aktualizaci služeb na vyšší verzi. :-) :-)
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Třeba ta velká čistka v MS s něčím konečně pohne ve směru pozitivním pro nás zákazníky...
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Tak store už zase jede jak má a je plně funkční.
On vlastně microsoft nemá povinnost, zákazníky informovat (bere se to ale jako slušnost, dát na titulní stránku, že v průběhu několika dní, může z důvodu xx docházet k občasným výpadkům služby, například přetížení, udržba atp. banky to třeba dělají, v případě internet bankngu či gsm pošlou zprávu že např o víkendu bude služba nedostupná).
Svým způsobem se ale ms zříká jakékoliv odpovědnoti a odsouhlasením terms-of-service tedy podmínek použití, s uvedeným na screnu každý souhlasil, v opačném případě nelze ani uspěšně dokončit registraci na ms učtu, či po hr zprovoznit telefon, tam to bude jistě zmíněno také..no hlavně že už je pokoj, věřím že to čaem vypilují, byli by sami proti sobě.
Microsoft WindowsPhoneStore Terms-of-service 7.
Image
htcjirka wrote:Se nediv,kdyz HR delas kazdou chvili,o HR uz pises po nekolikate,nechapu co porad ladis.
Hr jsem dělal naposledy minulý týden, ted to byla prostě nutnost ale nezabrala...naštěstí už store jede jak má.
Mimochodem, tvoji výtku tak trochu nechápu...co stále obhajuješ microsoft nebo distributory? a jak hlavně HR souvisí s tím že nejelo store....to mi tedy vysvětli. :???:
Store jako takový fungoval, na stolním počítači šlo i stahovat a odesílat do telefonu ale jak se do někj odeslal odkaz na stažení, telefon jak přes wifi tak přes data stáhnul půlku a pak to spadlo....dělalo to více lidem kromě tebe...vážně se domníváš že to prostě neumím a něco jsem dšlali zle? stahování ze store přestalo fungovat náhle, jen jsem zapnul telefon chtěl si stáhnout hru a konec.

mimonaut :arrow: :wink:
Hackerský utok snad ani ne..store, portál a veškeré služby MS normálně na počítači i telefonu šlapaly, pouze se stahování app či game, přes wifi nebo data zastavilo..chybová hláška je na screenech

Jinak google mi na dotaz chybové hlášky c101b000 toho našel poměrně dost, dneska to bylo víc než časté....dříve jen občas
https://www.google.cz/search?q=c101b000 ... tAbThYCoCw" onclick="window.open(this.href);return false;

http://mobilni-telefony.heureka.cz/noki ... ka/238382/" onclick="window.open(this.href);return false;
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Včera ve 22:30 jsem měl upozornění na dlaždici, že mám aktualizaci. Byla to beta Chronosu, běžně velmi často stahovaná. Tentokrát jsem měl při stahování několikrát opakovaně proces přerušen s chybou a hláškou o vyžadované pozornosti a pokynem, abych klepnul sem. Nikdy jsem nepochopil, jakou pozornost tomu mám věnovat, a proč mi po klepnutí není oznámeno, co se děje, místo toho se toto opakuje stále dokola. Asi na 7. pokus se aplikace nainstalovala celá.
S tím to se nesetkávám poprvé a také jsem o tom zde na fóru již referoval. Co mi na tom vadí, je ona nesmyslná a nic neříkající hláška, překladatel to slepě přeložil do češtiny, aniž by věděl, čeho se to týká. Je to zkrátka jedna z blbostí, které u tohoto systému jsou.
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

dnes 20 minút po pól noci sa mi podarilo here drive plus a here tranzit stiahnúť bezproblémovo :) avčak stále pretrváva problém s xbox live pretrváva, v SR dostupný nie je :-D
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Flynn wrote:Včera ve 22:30 jsem měl upozornění na dlaždici, že mám aktualizaci. Byla to beta Chronosu, běžně velmi často stahovaná. Tentokrát jsem měl při stahování několikrát opakovaně proces přerušen s chybou a hláškou o vyžadované pozornosti a pokynem, abych klepnul sem. Nikdy jsem nepochopil, jakou pozornost tomu mám věnovat, a proč mi po klepnutí není oznámeno, co se děje, místo toho se toto opakuje stále dokola. Asi na 7. pokus se aplikace nainstalovala celá.
S tím to se nesetkávám poprvé a také jsem o tom zde na fóru již referoval. Co mi na tom vadí, je ona nesmyslná a nic neříkající hláška, překladatel to slepě přeložil do češtiny, aniž by věděl, čeho se to týká. Je to zkrátka jedna z blbostí, které u tohoto systému jsou.
Právě tuhle hlášku "vyžaduje pozornost, klepněte sem" jsem měšl včera půl dne, během výpadku viz. screeny nebo odkazy jak to měli ostatní, stává se to běžně ale jen občas, tenle výpadek byt velký.....store a vše od ms fungovalo, jak na pc tak na smartphonu, jen ten neuměl přes wifi a ata aplikace stáhnout.....stáhlo to přesně polovinu a dost, jako když se odpojíš od sítě.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”