Bluetooth
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bluetooth
Downgrade?Rozhodne ne.Nemyslel jsi spise update?Spis si aktualizuj sadu v aute,pokud je to original koncern,koncernove sady chodi s Windows Phone 8 telefony velmi dobre vcetne funkci.
Bluetooth
No já nevím vůbec tomu nerozumím, jen potřebuji starší verze BT páč ze starýma vervema mi to fungovalo. Nevím jak upgradovat sadu v autě je tam řídící jednotka a ta se mi nechce kupovat nová..... je to original VW od Nokie
Bluetooth
Jo to mě též napadlo ale částku kterou chtějí tak za ní bych si koupil dotykovou navigaci do VW je to maso jako. No zkusim to vyřešit přes kamarádovu diagnostiku ale k tomu potřebuješ asi ten update v pc vid? Možná se ptám jako blbec,omlouvám se ale v tomto jsem zelenáč
-
htcjirka
- smartmaniak

Bluetooth
Upgrade fw(ne upgrade jako vymena sady) muze stat od 500-1000kc,vice rozhodne ne.Ten update pres kamarada tezko udelas,dela se oficialni diagnostikou online pres prihlasovaci udaje daneho servisu a uzivatele + mirror server.
-
htcjirka
- smartmaniak

Bluetooth
To je totalni nesmyl,pokud se jedna pouze o upgrade FW.5000 stoji nova RJ jednotka.A jak se ta origo diagnostika jmenuje?Bude mit nejspis jen VCDS,ale ikdyby mel VAS ci ODIS neni mu to nic platne.