Handago rozdává programy zadarmo - Free App Friday!

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Handago rozdává programy zadarmo - Free App Friday!

Post by p.a.Ť.o »

Webový portál Handago.com, zabývající se prodejem her a programů pro chytré telefony, rozdává aplikace úplně zadarmo!

Image

Na této adrese můžete každý pátek nalézt jeden prográmek (možná i hru) zadarmo* a plně funkční (pro SP nebo PPC nebo Symbian**). Pokud v pátek nestíháte, můžete si po následující týden danou aplikaci zakoupit se slevou 25%.
Proto neváhejte - druhý pátek už klepe na dveře (minulý týden jsme prošvihli CodeWallet Pro 6 Mobile).

* podmínkou je vyplnit dotazník, a na uvedený mail vám přijde odkaz pro stažení.
** nikde jsem nenašel specifikaci pro jaké OS a v jakém poměru budou aplikace uvedeny, stejně tak jako detailnější podmínky a dobu trvání promo akce.
About Free App Friday
Ever heard the phrase, “There’s no such thing as a free lunch”? How about a free application? That’s right, Handango is featuring top mobile apps on Fridays* for a grand total of $0!

Maybe we’re crazy, or maybe this is the coolest deal you’ve ever seen. Either way, you should check out Handango.com on Friday to see the next FREE application. Meanwhile take a look at these great apps featured at 25% off.
TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

Post by TomasNM »

Vazeni,dnes je tam MunduIM,takze hura na download...
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak

Post by p.a.Ť.o »

potvrzuji, že to funguje i na kaiserovi ;)
Attachments
screen.png
screen.png (16.13 KiB) Viewed 8902 times
phaeton_esc
nováček
nováček
Zařízení: HTC Radar + HTC HD2

Post by phaeton_esc »

na variu s wm6 beha taky. ale ze jsem prosvihnul minulej patek codewallet me fakt stve :( (zjistil jsem to az v pondeli, kdyz jsem procital stary rss)
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak

Post by p.a.Ť.o »

si pamatuju, že taková akce byla už kdysi dávno a tehdá dali do placu pěkné braky.. ale ten codewallet by nebyl k zahození. no, co už. tak zase v pátek ;)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”