Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Nokia deklarovala v průběhu Července, tak uvidíme, zatím žádné blzsi info ani na zahraničních webech není.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nedavno na twitteru Nokia Spain oznacila prave az srpen.
Nie bolo to 8.7. a 15.7.. Ja pocitam, ze Amber pride tesne pred L925. Kazdopadne snad to neposunuli na august..
No, nejdříve mi dává smysl po 11.7., kdy mají představovat nové telefony...
-
htcjirka
- smartmaniak

http://mynokiablog.com/2013/06/29/lumia ... kia-spain/" onclick="window.open(this.href);return false;Nie bolo to 8.7. a 15.7..
Takze drive nez srpnu to opravdu nebude.S L925 to nema nic spolecneho,ta uz se na nekterych trzich oficialne prodava.
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Moh bych se zeptat majitelu Lumie 820,jak je to s porizovanim fotografii?Jestli je porizeni fotky svizné,nebo to trva jako napriklad u Lumie 620.A jak je na tom kvalita pořízených fotek ve srovnaní taky napriklad s Lumii 620.Dekuji za odpoved.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jsou možné 2 scénáře, závisející na nastavení v menu.
a) wifi zůstane připojena cca 10 min. po uspání telefonu a po té se odpojí a vypne. Při probuzení se automaticky zapne a vyhledává síť / připojí se.
b) wifi zůstává připojena po celou dobu, i když je telefon uspaný (ale pravděpodobně vysílá / přijímá jen velmi krátké udržovací pakety, protože výdrž telefonu zas tolik netrpí) - toto je výhodnější, pokud jsi v místě, kde je wifi a často telefon probouzíš. - šetříš čas, baterii nutnou k neustálému přihlašování a mnohdy i mobilní data, protože než se telefon stihne přihlásit k síti (kolikrát i deset, patnáct sekund), jedeš přes mobilní data. Už se mi párkrát stalo, že při použití nastavení a) jsem pustil třeba HD klip na youtube čerstvě po probuzení s dobrou vírou, že jsem na wifi a byl jsem rychlejší než připojení se, takže bylo půl FUP v háji.
osobně přes týden když jsem práci používám režim a) a když jsem doma nebo třeba na pivu režim b)
a) wifi zůstane připojena cca 10 min. po uspání telefonu a po té se odpojí a vypne. Při probuzení se automaticky zapne a vyhledává síť / připojí se.
b) wifi zůstává připojena po celou dobu, i když je telefon uspaný (ale pravděpodobně vysílá / přijímá jen velmi krátké udržovací pakety, protože výdrž telefonu zas tolik netrpí) - toto je výhodnější, pokud jsi v místě, kde je wifi a často telefon probouzíš. - šetříš čas, baterii nutnou k neustálému přihlašování a mnohdy i mobilní data, protože než se telefon stihne přihlásit k síti (kolikrát i deset, patnáct sekund), jedeš přes mobilní data. Už se mi párkrát stalo, že při použití nastavení a) jsem pustil třeba HD klip na youtube čerstvě po probuzení s dobrou vírou, že jsem na wifi a byl jsem rychlejší než připojení se, takže bylo půl FUP v háji.
osobně přes týden když jsem práci používám režim a) a když jsem doma nebo třeba na pivu režim b)
- mimonaut
- smartmaniak

Tapnutím na displej jde přeci fotit i ve standardní aplikaci.. 
- mimonaut
- smartmaniak

Jo, aplikace vypadá super, už zkouším. Zatím jsem fotil přes ProShot, což je opravdu vynikající aplikace, ale tohle vypadá taky pěkně..
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Mohl bych se zeptat,jak je to u Lumie 820 s čitelností displeje na přímém slunci?Děkuji za info.
jeden z naj displayov na trhu co sa tyka citatelnosti na Slnku
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
A nezpozoroval někdo, že mu tato aplikace žere baterku? Já jsem si ji nainstaloval a nejsem si úplně jistý, jestli je ok, jestli je doladěná.-Pavel- wrote:Tak já zkusím zase to co používáš ty - ProShot, děkuji. Jinak Camera360 jako free je bezesporu dobrá aplikace.
- mimonaut
- smartmaniak

Tak teď nevím, kterou z těch dvou máš na mysli, ale už z principu foto aplikace neběží na pozadí. Možná že baterku žerou když s nimi fotíš, můžeš se podívat na graf z nějakého baterry chceckeru když je zapnutá a když není a porovnat to, ale já nic takového nepozoruji. A i tak mi to přijde nepodstatné, vzhledem k tomu, kolik času člověk v aplikaci stráví..
nicméně odladěna zcela není ani jedna, resp. u obou se mi stalo, že aplikace vytuhne, když jí trochu potrápím.
nicméně odladěna zcela není ani jedna, resp. u obou se mi stalo, že aplikace vytuhne, když jí trochu potrápím.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Jestli mi něco žralo u telefonu baterku, byl to FB od MS kdyby ty notifikace chodily jak měly, přešel bych to, takhle šel pryč než vyjde rozumná aktualizace a app bude rychlejší...před tím mi baterie doslova ubývala před očima.
-
htcjirka
- smartmaniak

Zajimave,ProShot uz mam zakoupen delsi dobu a jeste ani jednou me nespadnul ci ,ze by neulozil fotku.Co na to vyvojar?
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Tak jsem si chtěl nainstalovat novou Fifu 2013, že to prubnu, ještě, že jsem byl osvícen a dal stáhnout trial, v telefonu mám 2GB místa a prostě se nestáhne ať dělám, co dělám... Prý nedostatek místa 
- mimonaut
- smartmaniak

Stáhni na kartu xap a nainstaluj z karty.. To většinou pomůže, když máš 2GB, mělo by to stačit..
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Nepomohlo 
- mimonaut
- smartmaniak

-pavel- : Já bych proshot nemazal, na programu se dost pracuje, aktualizace chodí docela často.. Mě přijde na použití rychlejší, což u focení momentek z mobilu potrebuji často.. 
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Mám ProShot i Cameru360 a používám obě. ProShot toho umí daleko víc, ale je fakt, že už mi také párkrát spadl. Objevila se mi tam jednou hláška, že z důvodů API Microsoftu a nedostatku paměti se musí aplikace ukončit. Přesto bych flintu do žita neházel, aktualizace přicházejí.