Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
A jeste musi dole ve zprave dat pripojit a vybrat konktaktni informace ,ktere chce sdilet.Je to zdlouhave,ale funkcni.
Nebo Zpravy,nova zprava,pripojit,kontakt.
Nebo Zpravy,nova zprava,pripojit,kontakt.
-
Semry
- nováček

- Zařízení: NL920, E90 + 16Gb
Tak synchronizace přes acruto zatim fičí, nicméně jak přinutit aby se zobrazovali barvičky jako v Outlooku?
http://www.windowsphone.com/cs-CZ/how-t ... -calendars" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/cs-CZ/how-t ... -calendars" onclick="window.open(this.href);return false;
Držák do auta Nokia CR-200 se dá přidělat na palubku, na čelní sklo nebo na oboje? Díky
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Na oboje. V balení je i destřička na palubní desku
A ta prisavka lepi tak, ze to na palubce drzi i bez desticky..
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak,ten gel na prisavce drzi neskutecne.Ta podlozka vubec neni potreba.
-
Semry
- nováček

- Zařízení: NL920, E90 + 16Gb
Je nějaká šance rozjet hlas navigace na starším parrotu do reproduktorů? Nokia je furt připojená ale mluví si sama....
Zdravím vespolek,
poradí mi zde někdo ze skušených? Po delším čase a spokojenosti s L920 mi najednou začínají volaní hlásit, že se jim "ztrácím". Signál mám plný. Je mi divné, že se "stačí" jen třeba pootočit a pak o5 chvilku OK, ale pak se zase začnu "ztrácet"... Setkal se s tím zde někdo?
Děkuji za pomoc...
poradí mi zde někdo ze skušených? Po delším čase a spokojenosti s L920 mi najednou začínají volaní hlásit, že se jim "ztrácím". Signál mám plný. Je mi divné, že se "stačí" jen třeba pootočit a pak o5 chvilku OK, ale pak se zase začnu "ztrácet"... Setkal se s tím zde někdo?
Děkuji za pomoc...
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Také se mi to stávalo, bylo to obtěžující, telefon jsem reklamoval, závada se neprojevila, tak sel z domu..
Resilo se to i v předchozích příspěvcích, někdo psal ať se pročistí vrchní mikrofon. Vyzkoušet sem už ale nemohl, jelikož ho nevlastním..
Resilo se to i v předchozích příspěvcích, někdo psal ať se pročistí vrchní mikrofon. Vyzkoušet sem už ale nemohl, jelikož ho nevlastním..
Řešil jsem problém, že se mi bluetooth po každý větě odpojoval, a to dřív, než byla věta dokončena. Bylo to třeba "po xxx metrech zahněte v" a už nebylo slyšet kam. Udělal jsem upgrade FW v Parrotu a je to OK.Je nějaká šance rozjet hlas navigace na starším parrotu do reproduktorů? Nokia je furt připojená ale mluví si sama....
Zdravím,La.Ky wrote:Zdravím vespolek,
Děkuji za pomoc...
mně zase vypadával po třeba 45 minutách hovoru, přepnul jsem to na 2G a už to neřeším.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zvláštní, já zcela bez problémů.. nemůže to být signálem?
BW to vyčištění mikrofonů špendlíčkem je spíš když na druhé straně je hlas zahuhlaný apod., ten odšumovací mikrofon se zanese a dává blbý data, který se odečítají od standartního micu, takže na druhé straně je občas blbě slyšet.
Taky se mi stávalo, že jsem ho třeba prstem zakryl (někdy spodní, někdy horní) a pak mě bylo na druhé straně blbě slyšet.. Banalita, kterou si člověk občas prostě neuvědomí
BW to vyčištění mikrofonů špendlíčkem je spíš když na druhé straně je hlas zahuhlaný apod., ten odšumovací mikrofon se zanese a dává blbý data, který se odečítají od standartního micu, takže na druhé straně je občas blbě slyšet.
Taky se mi stávalo, že jsem ho třeba prstem zakryl (někdy spodní, někdy horní) a pak mě bylo na druhé straně blbě slyšet.. Banalita, kterou si člověk občas prostě neuvědomí
Zdravím borci, mám problém.
Po dlouhém rozhodování a zvažování všech pro a proti jsem si koupil lumii 920. Žádné problémy jaké byli na některých předešlích modelech jsem na mém kusu nenašel. Bohužel po asi 14 dnech jsem začal mít problémy s baterií. Zničeho nic se mi mobil přes noc vybil z 90% do úplného vybití (kvůli tomu jsem zaspal do práce). Teď mi mobil vydrží den a to ho rozhodně nepřetěžuji. Přes noc mi vždycky zmizí kolem 30% baterie. Zatím mobil používám na telefonování, sms, e-mail, jako mp3 plus sem tam nějaká fotka. Aplikace mám naistalované akorát skydrive a weather flow. Dneska jsem ho zkusil vrátit do továrního nastavení, stav baterie před asi 50% a po 100%.
Vůbec to nechápu. Nevím asi je to na reklamaci. Reklamovat se mi ho nechce, protože jinak je vše v pořádku. Mobil mám cca měsíc.
Omlouvám se za hrubky.
Po dlouhém rozhodování a zvažování všech pro a proti jsem si koupil lumii 920. Žádné problémy jaké byli na některých předešlích modelech jsem na mém kusu nenašel. Bohužel po asi 14 dnech jsem začal mít problémy s baterií. Zničeho nic se mi mobil přes noc vybil z 90% do úplného vybití (kvůli tomu jsem zaspal do práce). Teď mi mobil vydrží den a to ho rozhodně nepřetěžuji. Přes noc mi vždycky zmizí kolem 30% baterie. Zatím mobil používám na telefonování, sms, e-mail, jako mp3 plus sem tam nějaká fotka. Aplikace mám naistalované akorát skydrive a weather flow. Dneska jsem ho zkusil vrátit do továrního nastavení, stav baterie před asi 50% a po 100%.
Omlouvám se za hrubky.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
No, může tam být chyba v odečítání baterie.. stačí nakopnutý registr..
Uvidíš, jestli se po resetu výdrž zlepší. Pokud ne, asi se reklamaci nevyhneš.
Ojediněle se toto vyskytuje, ale častá chyba to není..
Uvidíš, jestli se po resetu výdrž zlepší. Pokud ne, asi se reklamaci nevyhneš.
Ojediněle se toto vyskytuje, ale častá chyba to není..
Mimonaut: U mě je to poněkud divné se signálem, uznávám, že Plzeň není nějak velké město s dobrým pokrytím Vodafone CZ, ale když naplno na 3G mi to chytala i moje stará E72.. 
to Hatys:
Ahoj, mám Lumia 820 a to chybné odečítání baterie je docela častej problém, četl jsem o tom i na zahraničních fórech. Třeba včera ráno jsem měl baterii zhruba na 25% po asi 1,5 dni používání a po vypnutí a zapnutí měla baterie 50% (byl to asi největší nárůst, co jsem zatím zaznamenal a celkem po vypnutí a zapnutí telefonu jsem se dostal na výdrž zhruba 50 hodin a zbývalo ještě 10% baterie. Většinou po vypnutí a zapnutí (nebo restartu - je to jedno) se mně zbývající kapacita baterie navýší cca o 10%. Každopádně u mě dojde k navýšení téměř vždy. Mám to už docela odzkoušené (telefon mám cca 3-4 týdny). Software a firmware aktuální. Někdo mně psal, že to je na reklamaci, jiný zase, že se to prostě děje a je to chyba buď WP8 nebo Nokie a někde jsem četl, že by to snad měla řešit nějaká budoucí aktualizace, takže uvidím. Rozhodně se mně telefon kvůli tomu nechce reklamovat, protože jinak s ním žádné problémy nemám. Nemám ani tolik problém vypnout a zapnout telefon při cca 20% - 30% zbývající baterie - je to otázka minuty. Každopádně je to ale nepříjemné a docela bych si přál, aby to nějaká aktualizace vyřešila
Ahoj, mám Lumia 820 a to chybné odečítání baterie je docela častej problém, četl jsem o tom i na zahraničních fórech. Třeba včera ráno jsem měl baterii zhruba na 25% po asi 1,5 dni používání a po vypnutí a zapnutí měla baterie 50% (byl to asi největší nárůst, co jsem zatím zaznamenal a celkem po vypnutí a zapnutí telefonu jsem se dostal na výdrž zhruba 50 hodin a zbývalo ještě 10% baterie. Většinou po vypnutí a zapnutí (nebo restartu - je to jedno) se mně zbývající kapacita baterie navýší cca o 10%. Každopádně u mě dojde k navýšení téměř vždy. Mám to už docela odzkoušené (telefon mám cca 3-4 týdny). Software a firmware aktuální. Někdo mně psal, že to je na reklamaci, jiný zase, že se to prostě děje a je to chyba buď WP8 nebo Nokie a někde jsem četl, že by to snad měla řešit nějaká budoucí aktualizace, takže uvidím. Rozhodně se mně telefon kvůli tomu nechce reklamovat, protože jinak s ním žádné problémy nemám. Nemám ani tolik problém vypnout a zapnout telefon při cca 20% - 30% zbývající baterie - je to otázka minuty. Každopádně je to ale nepříjemné a docela bych si přál, aby to nějaká aktualizace vyřešila
to Tade:
Díky za typ s vypnutím a zapnutím, to mě nenapadlo.
Já po dnešním resetu jsem stále na 100%, tak uvidím co se bude dít dál. Jinak mi mizela procenta baterie doslova před očima a to sem nechal mobil v klidu. Zatím to teda nechám a budu doufat, že to nějaká aktualizace spraví.
Díky za typ s vypnutím a zapnutím, to mě nenapadlo.
Jojo, místo vypnutí můžeš telefon i restartovat (tlačítko vypnutí a volume down držet 10 - 15 sekund) ... je to v podstatě rychlejší, protože telefon se rovnou zase zapne a nemusíš po vypnutí mačkat znova tlačítko power. Jen je tam rozdíl v tom, že se vymaže cache a například u baterie neuvidíš dobu od posledního nabití atd. ... je to tedy na tobě, co si vybereš. A pro zajímavost, tenhle problém s baterií se nevyřešil ani po uvedení do továrního nastavení (hard reset) - to už jsem taky zkoušel 
Dobré ráno všem,
tak píšu moje postřehy a pokračující trápení s baterií. Dneska ráno mi baterie ukazovala 50%. Tak jsem telefon vypnul, znovu zapnul a baterie byla na 97%. Rozdíl skoro 50% mi přijde už dost. Takže mám dvě možnosti. Buď se pro mě stane rutinou každé ráno a večer (tak jako čištění zubů) telefon vypnout a zapnout (nebo restartovat). Nebo ho pošlu na reklamaci. Chci se zeptat Vás zkušených jestli už jste tento problém někdo řešil reklamací a asi se Vám vrátil mobil opravený a nebo ho pošlou zpátky s tím, že se závada neprojevila? Nevíte náhodou jestli nějaká další chystaná aktualizace tento problém řeší? Děkuji všem za radu.
tak píšu moje postřehy a pokračující trápení s baterií. Dneska ráno mi baterie ukazovala 50%. Tak jsem telefon vypnul, znovu zapnul a baterie byla na 97%. Rozdíl skoro 50% mi přijde už dost. Takže mám dvě možnosti. Buď se pro mě stane rutinou každé ráno a večer (tak jako čištění zubů) telefon vypnout a zapnout (nebo restartovat). Nebo ho pošlu na reklamaci. Chci se zeptat Vás zkušených jestli už jste tento problém někdo řešil reklamací a asi se Vám vrátil mobil opravený a nebo ho pošlou zpátky s tím, že se závada neprojevila? Nevíte náhodou jestli nějaká další chystaná aktualizace tento problém řeší? Děkuji všem za radu.