[app] navigace CoPilot WP8

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Naše lokalita je central east evropa. Tu jsem měl já zdarma. nebo jednotlivé země typu Německo, Francie apod. Prostě co si vybereš.
A ano, celá evropa je za peníze.
mosquito
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by mosquito »

Ja bych rek ze maj problem v obchode, resp. komunikace mezi jejich obchodem a Mrkvosoft Phone Storem. Mrkvosoft dela v korunach a jejich system kacky neumi
mosquito
nováček
nováček

Post by mosquito »

Ohledne diskuse o cene bych k tomu jen pro pripomenuti pridal drobnou poznamku. Kdyz si kupujes mapu Evropy "European Street Maps Upgrade" za CZK 724,99 tak si musis koupit i plnou verzi navigace "Full voice guided 3D navigation" za CZK 449,99. Porad to ale vychazi levneji nez Navigon.
hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Post by hamoun »

jenom upresnim, ze navigace stoji 520kc :)
+ pak mapy ..

uvidime :)
mosquito
nováček
nováček

Post by mosquito »

Jasne, mas pravdu. Sry, koukal sem na ceny bez DPH.
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 830

Post by el_lama »

Porad levnejsi nez Navigon za 2080. Nicmene byla doba, kdy byl Navigon v akci za cca 1000.
Kdyz uz se tu resi kvalita CoPilota, jak si obstoji s jinou navigaci treba i na Androidu (Sygic, TomTom nebo i Navigon)?
hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hamoun »

zatim kazdopadne nekupujte ... po zaplaceni to nejede ...
navic nejenomze po vyprseni trialu nejede 3D a hlas ... ono to prestane i graficky hlasit odobocky ..
mapu sice mam, na ni nakreslenou trasu, posouvam se po ni .. a to je tak vsechno ...

nevim, jak dlouho budu cekat, nez budu chtit vracet penize ...
stve me to, aplikacka opravdu MOC pekna, ale ted neni pouzitelna ani nouzove ... :(
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by el_lama »

skoda, po velice spatne zkusenosti z Nokia maps, bych rad zakoupil, ale takhle by mi byla nefunkcni navigace k nicemu
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Pro nekoho to muze byt moc,ale vyplati se investovat do drazsiho Navigonu.Tam je jistota,ze se takovy exces nestane + navic je to navigace opravdu na vysoke urovni.
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by el_lama »

Navigon je pravdepodobne asi to nejlepsi, co je na WP mozne potkat. Bohuzel nema trial a nerad kupuji zajice v pytli.
hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hamoun »

nemyslim si, ze mezi navigonem a copilot bude az tak velky rozdil ... jaky je v cene ...
samozrejme, pokud zprovozni platbu v CZK :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Je rozdil a to dosti vyrazny, Copilot a Navigon je neporovnatelny.
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by el_lama »

Nejake konkretni priklady? Vypocet trasy, alternativni trasy, hlasova cast, komfort, POI?
Ptal jsem se vyse, kdo ma zkusenosti s Navigonem :) Samozmrejme google vyhodi nekolik porovnani, ale prislo mi, ze zadne porovnani neni s 9 verzi CoPilotu a na WP uz vubec ne.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Prave logika/vypocet a vedeni trasou,to je to na navigaci nejdulezitejsi,tam Copilot u me hodne prohrava,kudy je schopny tahnout( i rozestavene useky apod),u Copilot obcas zmatene a neuplne hlasove navadeni,Navigon najde cisla popisnych i u tech nejzapadlejsich vesnicek,Copilot ma v tomto velke mezery.Tech veci je habadej,Copilot u me nepatri k moc profesionalni Navigaci na urovni.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Copilot má zatím v ČR velké mezery v pokrytí - čísla popisná a mnohdy i názvy ulic..
ale za ty prachy je super (či spíše byl by, kdy šel koupit).
Každopádně s drive+ od Nokie žádné výrazné hrůzy nezažívám. Pro mé občasné použití plně dostačuje..
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by el_lama »

Bohuzel drive+ me tento tyden pekne vypekl. Hlasit kazdou chvili drzte se vlevo, drzte se v pravo na R4 z Phy do Pribrami. 2x mi z nejakeho duvodu navigace vypadla resp. "modra" cara zmizla na nekolik stovek metru a mel sem to objet polem. Ve meste me to tahlo na cyklostezku ... navigace jako takova mozna spatna neni, ale mapove podklady jsou tristni (a to nemyslim aktualnost).
Co se tyce CoPilotu, tak ten by mel mit pouze major roads v CZ narozdil treba od SK, kde je full coverage.
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

el_lama: Klidně do Navigonu běž. Sám ho používám a jsem maximálně spokojenej. Stál mě 1500 + 500 za aktualizace map a nelituju toho. Při zadání adresy nebo souřadnic cíle ti nabídne 3 trasy, dokáže je přizpůsobit aktuální dopravní situaci, blokování tras při kolonách nebo nečekaných uzavírkách. Hlasová část je taky absolutně bez problému. Má jednoduché ovládání, při příjezdu do cíle ti najde i blízké parkoviště. Navigaci v pruzích zvládá s přehledem i ve městech jako je Stuttgart a Hannover, kde se i některé klasické autonavigace ztrácely. To stejné platí o navigaci na čp. Svoje POI si myslím zadat nemůžeš a ty co má v databázi prohledává snad jen do vzdálenosti 10km. Společnost mi dělá už tak 150 až 200 tisíc km a neměnil bych.
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Post by Manek49 »

Při čekání na aktualizaci, aby se dala navigace zakoupit, jsem narazil na navigaci Navitel a zatim se jeví docela slušně a ČR/SR mapy jsou jen za 16 éček, máte s ní někdo zkušenosti?
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by el_lama »

Ta mi prisla dost silena. Ovladani, grafikou ... nejak sem ani nemel chut ji zkouset na navigovani.
macula
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 930, Asus VivoTab RT

Post by macula »

No to je výborný, koupím a nefunguje. Nemáte někdo nové informace ohledně té chyby 327, kdy to opraví? Díky.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”