Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
JanHavlicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Redmi 2 2GB
Tapatalk řeš tady - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 4&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak dneska vyšel update i na AppStoru a ani na iPhone ani na iPadu s tím nemám problém, tak těžko říct
Jinak dneska vyšel update i na AppStoru a ani na iPhone ani na iPadu s tím nemám problém, tak těžko říct
Ano, ani na Androidu, toto se týká pouze WP8
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Keby si veľmi chcel a nevydrzal by si na najbližší update pre nás región, môžeš si flashnut na nejaký iný FW určený pre iný región, napríklad ja som mal pri kupe napríklad inštalovaný FW od nejakého operatora v Singapore...a tam voľba 4G nechybala, preto som sa cudoval, že v našej verzii chyba...CageJ wrote:fiha, to je skvele, takze pomaly..
aj to 4G konecne potesi
Zdar...
Tak to pridelovanie frekvencii je dost fraska, umyselne to brzdia.. Preboha aukciu netreba pripravovat pomaly 2 roky.. snad dokonca roka budu rozdelene.. Mozes vyuzit na DATA s O2 pri BA
..
Zdravím myslíte že se 920 vyplatí? Můj starej Desire začíná pomalu odcházet tak přemejšlim že buď koupim prvávě 920, nebo nějakej android z Číny. Nevim pro co se rozhodnout i když radši bych šel do Lumie...
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
No, cenově už nijak výrazně dolů nepůjde, takže za mne ano. Teď se vyplatí koupit l920.
Jen nechápu to rozhodování mezi "nějakým androidem z Číny" a lumií 920.
Jen nechápu to rozhodování mezi "nějakým androidem z Číny" a lumií 920.
Pokud jsi omezen financemi, jdi do 820, teď jsem jí pořídil manželce místo Sensationu s Androidem a doma zavládlo nadšení. Proti 920 je cena výrazně nižší a je to velmi kvalitní přístroj.
Tak na tom mě láká hlavně nižší cena.
Tak nějak se mi pořád nechce dát přes 9000Kč za telefon
ale zas na druhou starnu se mi hrozně líbí WP
Podle mě, jestli člověk má mobil něco jako svého pomocníka při práci či zábavě na cestách, tak by se vyplatilo do něho investovat. Už jsem viděl nabídky od šedivkářů pod tou cenou, co jsi říkal. Pokud opravdu chceš WP a nechce se ti dávat do toho dost peněz, tak jak říkal Petulinek, 820.
Jo půjdu teda do 920. Je pravda že to budu mít na delší dobu tak proč neinvestovat
Do šedivky bych nikdy nešel, protože už to zas takovej rozdíl v ceně není.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Je pravdou, že mi spousta lidí říkalo, proč dávám takové peníze za mobil a je taky pravdou, že je to asi nejpoužívanější věc v mém životě, takže těch peněz opravdu nelituji - čumím do toho pořád, takže jsem spokojen 
Naprosto souhlasím...Radek Hulán wrote:No, dnes jsem si hrál s top modelem s pohledu hardware -> Galaxy S4. Papírově 3x výkonnější CPU (2x více jader, novější generace). V praxi sekající se kraksna, neustálé čekání (než se spustí Kontakty, zprávy, základní aplikace), graficky ohyzdné, nekoncepční a zmatené.
Člověk si pak o to více začne vážit Lumia 920, která dnes stojí 9.000 Kč, strčí to výkonově do kapsy, má lepší foťák, bezdrátové nabíjení, promyšlenou konstrukci.
Škoda, že díky mizernému marketingu Nokie (a skvělému u Samsungu) ten rozdíl většina lidí nikdy nepozná.
-
dodo_ba
- nováček

- Zařízení: LUMIA 920 WHITE
pocasie sa nastavuje v aplikacii ktora sa nainstalovala po prvom pripojeni telefonu a drziaku cez nfc....vojta66 wrote:jasně, že se dá odpojit.
@ dodo_ba: tak jsem se projel dnes poprvé s cr-200 a L920 v něm. Vše funguje nádherně, ale nedaří se mi zobrazit počasí pro mojí oblast, pokud se telefon v držáku, resp.NFC vyvolá příslušnou aplikaci. Dodo, Tobě se počasí zobrazí? Jako v dříve uvedeném videu tomu hochovi z Ruska, co je náhodou v Helsinkách?![]()
Dík za info
Myslíš toto:dodo_ba wrote:pocasie sa nastavuje v aplikacii ktora sa nainstalovala po prvom pripojeni telefonu a drziaku cez nfc....vojta66 wrote:jasně, že se dá odpojit.
@ dodo_ba: tak jsem se projel dnes poprvé s cr-200 a L920 v něm. Vše funguje nádherně, ale nedaří se mi zobrazit počasí pro mojí oblast, pokud se telefon v držáku, resp.NFC vyvolá příslušnou aplikaci. Dodo, Tobě se počasí zobrazí? Jako v dříve uvedeném videu tomu hochovi z Ruska, co je náhodou v Helsinkách?![]()
Dík za info
http://sdrv.ms/13g0tmM" onclick="window.open(this.href);return false;
Jistě, to jsem snad nastavil správně, ale stále nic, pouze tato hláška:
http://sdrv.ms/13g0DL0" onclick="window.open(this.href);return false;
Tobě to v Blavě jde??
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Ani me se pocasi neukaze, mam natavenou "aktualni pozici".
@Stevik: ano, bohužel ani i když zvolím tu druhou možnost a nastavím tam "oblast" natvrdo.....
Snad to opraví v příštím update....nebo jen že by CZ vynechali??
Snad to opraví v příštím update....nebo jen že by CZ vynechali??
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Ale misto to zdetekovalo spravne.
Jo, to mě taky detekuje místo správně, ale tím to hasne....bohužel....nechápu čím to může být
-
dodo_ba
- nováček

- Zařízení: LUMIA 920 WHITE
pocasie sa nastavuje v aplikacii ktora sa nainstalovala po prvom pripojeni telefonu a drziaku cez nfc....[/quote]
Myslíš toto:
Tobě to v Blavě jde??
[/quote]
este som to neskusal, pozrem z okna a viem ake je pocasie...
ze by to bolo nejak synchronizovane s aktivnym GPS?
ked budem mat chvilu casu skusim a dam vediet.....
Myslíš toto:
Tobě to v Blavě jde??
este som to neskusal, pozrem z okna a viem ake je pocasie...
ze by to bolo nejak synchronizovane s aktivnym GPS?
ked budem mat chvilu casu skusim a dam vediet.....
tak jasně...
Z toho okna můžeš i zavolat....
o nic nejde, je to taková blbinka....