Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Červená je lesklá, takže myslím, že to bude naopak horší než u matné černé. Zatím tam škrábanec nemám, ale asi to nebude dlouho trvat.
Ahoj, já mám sice bílou ale bude to stejné. Telefon nosím pořád v pouzdru, nikdy mi nespadl a přesto se na povrchu objevilo pár škrábanců, vidět to je ale jen pod přímým světlem. Daleko horší než škrábance je zapatlávání, u černé se ale zase matný povrch vyleští takže má oboje svoje mouchy.streethawk wrote:Ahoj, tá červená je ako na tom, čo sa poškrabania povrchu týka? Asi nie lepšie ako čierna? Alebo tvoj názor na toto prevedenie? (myslím Lumia 920 červená)...spellshaper wrote:Tak už mám také krásnou červenou 920ku![]()
Nemohl by mi tu prosím někdo zasvěcenější napsat "checklist" těch problémů, které se dají zkontrolovat, abych když tak telefon rovnou vrátil?
Zatím jsem na nic nepřišel, ale telefon je v nabíječce, takže nebyla ani možnost.
Také by mě zajímalo, jestli lze nějak poznat číslo HW revize, protože za dobu prodeje L920 už byly drobnosti řešeny přímo na HW, tak jestli mám tu nejnovější.
Díky
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Takže najlepšie riešenie bude, kúpiť si ešte jeden zadný kryt do zásoby vo farbe, ktorá sa mi najviac páči a hotovo, len neviem, či tie náhradné kryty majú tiež bezdrôtové dobíjanie... 
Ešte som sa chcel spýtať, či sú rozdiely medzi SW v jednotlivých regiónoch resp. častiach sveta? Prípadne, ktorý je momentálne najstabilnejší?
Ďakujem
Ešte som sa chcel spýtať, či sú rozdiely medzi SW v jednotlivých regiónoch resp. častiach sveta? Prípadne, ktorý je momentálne najstabilnejší?
Ďakujem
Prosím zdejší odborníky o pomoc. Už jsem naprosto bezradný. Stále se mi na L920 nedaří rozchodit pracovní email doména. Operátor T-mobile, přes konfigurátor schránka nastavena jako Doména.cz. Problém mám s příchozím serverem Pop3. Přístroj vyhazuje hlášku... tento server POP3 není důvěryhodný. Pokud ji ignoruji, vyhodí druhou...POP3 nepodporuje částečné načítání zpráv . Stahují se jen maily bez příloh, a tato hláška se objeví při každé synchronizaci. Navštívil jsem správce serveru, ten mi oznámil, že tento telefon nepodporuje POP3, nevěřím tomu a jsem zoufalý. Server soukromého mailu Seznam, přes imap nastaven za pár vteřin. Služební mail nikoliv a já jsem v koncích, už nevím na koho se obrátit. Pomůže mi někdo prosím? Asi jsem úplná lama, na staré nokii E-06 chodilo vše v pohodě. Předem díky všem.
Si si isty, ze nefunguje mail cez exchange? V tom pripade to vazne nepojde este asi tak mesiac...
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Windows 8 Mail klient už POP nepodporuje vůbec. Mail ve Windows Phone by ale POP3 podporovat měl. Někdo měl prý problém nastavit pro POP3 účet, pokud se shodoval s adresou Microsoft účtu.
Rozhodně by měl s nastavením pomoci správce serveru, bez něj to asi nepůjde. Snadným řešením by taky bylo nechat si přeposílat maily na nový účet Outlook.com a ten v pohodě synchronizovat, ale na firemním účtu to asi nepůjde.
Rozhodně by měl s nastavením pomoci správce serveru, bez něj to asi nepůjde. Snadným řešením by taky bylo nechat si přeposílat maily na nový účet Outlook.com a ten v pohodě synchronizovat, ale na firemním účtu to asi nepůjde.
Díky za názory, také so obávám, že problém je ve Windows mobile 8. Ipad od Apple poštu přijímá bez problému, Symbian fungoval také, kolegův Android také v pohodě. Fakt mám strach že jsem v koncích a budu se modlit aby správce přešel na imap. A dík za váš čas. Bez pracovních mailů jsem v háji a budu muset telefon uklidit do krabice.
To: CageJ Jak jsi to myslel přes Exchange? A proč měsíc? Máš nějaké informace? Díky moc.
To: CageJ Jak jsi to myslel přes Exchange? A proč měsíc? Máš nějaké informace? Díky moc.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Windows Phone 8 pop3 podporuje a nemam s nim problem.
Na parametry jak to nastavit přes EAS se musíš zeptat správce toho serveru, aby Ti řekl potřebné parametry. Je otázka, jaký server to je, zda vůbec EAS podporuje. Ale pokud ne, třeba by místo POP jel alespoň IMAP...
BTW možná, že by pro správné fungování POP mělo stačit dotlačit do telefonu certifikát, aby ten mailserver byl důvěryhodný.
BTW možná, že by pro správné fungování POP mělo stačit dotlačit do telefonu certifikát, aby ten mailserver byl důvěryhodný.
První pozitivní odpověď. Co tedy dělám špatně? Nemám to zkusit nastavit rovnou, bez konfigurace T-Mobile?
to: Petulinek. To je ono, neplatný certifikát, ale jak ho tam dostat. Je to pro mě vyšší dívčí a správce serveru není ochota sama.
Dej si ho třeba na SkyDrive nebo pošli do Windows (outlook, hotmail, co máš dle LiveID) mailu a nainstaluj
Snažíš se mi pomoct, ale fakt nejsem takový hacker. Kde ten certifikát získám? A jak do Windows mailu? Se mnou je to těžký. Dík
Máš mail, který máš spojený s LiveID, první mailová schránka, která se Ti v telefonu udělá po zadání LiveID do telefonu.
Certifikát asi budeš muset získat od správce, ten by Ti s tím měl umět pomoct.
Certifikát asi budeš muset získat od správce, ten by Ti s tím měl umět pomoct.
Už ti rozumím a díky za radu. Zítra na něho vlítnu a snad se to povede.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Není to první pozitivní odpověď. Všichni jsme ti tu řekli, že Windows Phone podporuje i POP3 protokol. Problém je, že správce ti nechce s nastavením pomoci, proto hledáme jiné řešení, ke kterým ho nepotřebuješ.
1) Zjistit, zda ten mail podporuje i jiné protokoly (EAS, IMAP)
2) Přeposlat mail na jiný server, který je nastavený od jiného správce pro bezproblémovou práci s WP8 (Outlook.com)
3) Získat pomoc od správce. Zjistit s jakým nastavením má WP problém a odstranit ho. Může to být ten certifikát, který ti pošle opět správce a ty ho nainstaluješ do telefonu. IT správci jsou od podstaty líní a povětšinou vědomostně velmi omezení lidé (což není urážka, IT je hodně rozsáhlý obor a běžný IT správce v menších firmách bývá takový brouk pytlík). Musíš ho však donutit použít Google, aby si doplnil znalosti a chybu s nastavením odstranil.
1) Zjistit, zda ten mail podporuje i jiné protokoly (EAS, IMAP)
2) Přeposlat mail na jiný server, který je nastavený od jiného správce pro bezproblémovou práci s WP8 (Outlook.com)
3) Získat pomoc od správce. Zjistit s jakým nastavením má WP problém a odstranit ho. Může to být ten certifikát, který ti pošle opět správce a ty ho nainstaluješ do telefonu. IT správci jsou od podstaty líní a povětšinou vědomostně velmi omezení lidé (což není urážka, IT je hodně rozsáhlý obor a běžný IT správce v menších firmách bývá takový brouk pytlík). Musíš ho však donutit použít Google, aby si doplnil znalosti a chybu s nastavením odstranil.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Certifikátem to asi nebude. Ve WP8 (na rozdíl od WP7) už existuje možnost nedůvěryhodný certifikát ignorovat.
Ještě jednou vám chci poděkovat za rady , udělám si z vašich příspěvků sumář a zítra správce navštívím. Jediné co od něho vím, že server imap nemá. To by byla ta nejjednodušší cesta. Ještě jednou moc děkuju Vám všem za vaše reakce.
To si zase člověk početl v diskuzi http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... ovinu.html" onclick="window.open(this.href);return false; .

-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Internetovy odpad a odpadlici,co ten telefon videli akorat na obrazku.Jinak na novinky,idnes apod jsou vzdy vykvety pod kazdym clankem.