Z WP8 na WP8
Z WP8 na WP8
Zdravím, chystám se přejít z mého HTC 8X na Lumii 820 a zajímalo by mě jak to bude s aplikacemi a hrami které jsem si zakoupil? Zůstanou mi nebo o ně přijdu, popřípadě jak udělat abych o ně nepřišel?
Díky za reakce
Díky za reakce
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Z WP8 na WP8
Pouzijes svuj ucet -Live ID-Microsoft ucet/email, ktery jsi si s 8X zalozil,sve aplikace tak nemusis kupovat znovu,na tom je to cele postavene.
Z WP8 na WP8
Dobře, děkuju ;)
Z WP8 na WP8
Pokial bude fungovat marketplace, dost casto sa v poslednej dobe stava, ze pyta platenie i od zakupenych...
-
htcjirka
- smartmaniak

Z WP8 na WP8
Ve velice kratke dobe opraveno,takze netreba strasit.Ani jednu aplikaci jsem nemusel platit dvakrat.A pokud se nekomu vyskytla chyba,stacilo napsat na podporu a vzdy kladne vyreseno.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Z WP8 na WP8
Aneb microsoft, něco koupíte a místo, aby se microsoft staral, tak ho na to musí ještě upozňovat uživatelé
-
htcjirka
- smartmaniak

Z WP8 na WP8
joo deje se to vsude,nejen u Microsoftu,ale i u Jablickaru,cituji z apple fora
"Ahoj v listopadu minulého roku jsem si koupil aplikaci Polda 2 od Zima software verze 1.1.
Po dlouhy dobe jsem si na aplikaci vzpoměl, bohužel jsem si ji s itunes odebral, takže jsem si chtěl ji stáhnout znovu - bezplatně. A ouha, aplikace se mi na itunes v obchodě zobrazuje jako nezakoupená, no i tak jsem ji zkusil stáhnout znovu a chce to po mě schválení opětovné platby.
Tak se nejen sám sebe ptám, ptám se zde, ptám se na apple support.
- Proč mám ---va platit za něco dvakrát?"
"Ahoj v listopadu minulého roku jsem si koupil aplikaci Polda 2 od Zima software verze 1.1.
Po dlouhy dobe jsem si na aplikaci vzpoměl, bohužel jsem si ji s itunes odebral, takže jsem si chtěl ji stáhnout znovu - bezplatně. A ouha, aplikace se mi na itunes v obchodě zobrazuje jako nezakoupená, no i tak jsem ji zkusil stáhnout znovu a chce to po mě schválení opětovné platby.
Tak se nejen sám sebe ptám, ptám se zde, ptám se na apple support.
- Proč mám ---va platit za něco dvakrát?"
- GreenArrow
- Ban

Z WP8 na WP8
A o čem to vypovídá? Zmiňoval tu někdo apple? Takže když to dělá Apple, tak u microsoftu je to správně? Právě on, jako nulová část trhu by se měl snažit a takovýmhle "kiksům" se vyvarovat
-
htcjirka
- smartmaniak

Z WP8 na WP8
O tom,ze jsi neobjektivne zminil jen MicrosoftA o čem to vypovídá?
Pritom se to deje vsude/ u vsech, Google i Apple nevyjimaje.Ale ty jsi znama firma,ze si vzdy potrebujes kopnout jen do Microsoftu.Aneb microsoft, něco koupíte a místo, aby se microsoft staral, tak ho na to musí ještě upozňovat uživatelé
Takze nez zacnes zase "poprskavat" a spamovat ,zacni u sebe.
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
Z WP8 na WP8
Používám WP7 a WP8 již rok a půl a za tu dobu jsem nakoupil více než 30 aplikací a 10 her. Měl jsem tři telefony a nikdy se mi nestalo, že bych platil za něco 2x nebo musel upozorňovat na to, abych platit dvakrát nemusel.
- GreenArrow
- Ban

Z WP8 na WP8
Jo, zaútočil jsem na microsoft, a? Ty jsi zaútočil na apple a google s pocitem, že jsi mě srazil do kolen. Mě je Apple a Google momentálně ukradenej, tohle je téma o WP, tak nadávám na WP. Až si někdo bude stěžovat na android, rád se přidám taky.htcjirka wrote:...
Do čeho kopu je taky nepodstatný, Apple a Google má miliony uživatelů a prodávají se, tudíž si to můžou dovolit. Microsoft s celkovým počtem uživatelů spočítatelných na prstech ruky, když nepočítám tvůj vlhký sen Jessicu Alba, by se měl více snažit, protože opakováním chyb svých protějšků si nové uživatele nezískají.
-
htcjirka
- smartmaniak

Z WP8 na WP8
Do čeho kopu je taky nepodstatný, Apple a Google má miliony uživatelů a prodávají se, tudíž si to můžou dovolit.
Tebe ani srazet do kolen clovek nemusi,srazis se sam svymi trapnymi prispevky/poznamkami.I nyni
- GreenArrow
- Ban

Z WP8 na WP8
Fajn, už se nebavíme o tématu, ale o tvé "debilitě" pochopit psané slovo, má diskuze končí.
-
htcjirka
- smartmaniak

Z WP8 na WP8
Musela skoncit,opet jsi utloukl v teto diskuzi sam. 
Z WP8 na WP8
zvlastne mne to stale ukazuje kupit,robim tak, ze stiahnem trial ak sa da a kliknem kupit a prehodi licenciu zo skusobnej na kupenu... pripadne rovno kupit a idematoman wrote:Pokial bude fungovat marketplace, dost casto sa v poslednej dobe stava, ze pyta platenie i od zakupenych...
-
htcjirka
- smartmaniak

Z WP8 na WP8
Pokud odinstalujes jiz zakoupenu aplikaci,pri znovuinstalaci to vzdy ukazuje koupit,po zmacknuti koupit to napise ,ze aplikace jiz byla zakoupena a zdali ji chces znovu nainstalovat.Matoman to myslel jinak.
Z WP8 na WP8
Už to tu někdo psal, že mu prachy nevrátili, že nabídli jen nějaký M$ body. Takže s tou podporou to zas tak jednoduché nebude.
-
htcjirka
- smartmaniak

Z WP8 na WP8
GreenArrow wrote:Chováš se jak děcko na písečku, když mu vezmou bábovičku. To už můj 5-ti letej bratr má víc rozumu jak ty.
Když se vrátím k okomentování tématu, když někdo něco okritizuje na tvém vysněném WP, tak jediný co umíš je kopat do ostatních, že oni taky. Gratuluju, udělal jsi ze sebe ještě většího trola, než seš. A nereaguj už na mě prosím.
Tak dle diskuze a nejen teto je videt ,kdo se chova jako decko na pisecku a i kdo zde spustil flame a prisel si rypnout.
Polepši se a bud věcný
No vzdyt,ja na WP7.x + WP8 mam celkem v historii 142 aplikaci a dodnes se me neztratila taktez ani jedna aplikace nebo ze by bylo vyzadovano dvoji placeni.Za to na androidu mám 165 zakoupených aplikací na GP a něco přes PayPal a nikdy se mi nestalo, že co by bylo na GP, bych měl platit i nějakou chybou 2x a to jsem na těch aplikacích vystřídal několik modelů s androidem.
Za zivot jsem zazil snad jedno vyzadovani placeni podruhe a to na platforme MeeGo(byl to slovnik za 500Kc).Nelenil jsem,napsal reklamaci Nokii a do tydne si nokia vyzadala cislo uctu a penize vratila.
-
mceza
Z WP8 na WP8
Teda takovej blbeček, jako jsi ty tu chyběl. Jeden se zeptá, jak je to s přechodem na jiný tel, druhý odpoví a třetí řekne, že jsou známy případy, kdy se vyskytl problém a muselo se psát na podporu.GreenArrow wrote:Chováš se jak děcko na písečku, když mu vezmou bábovičku. To už můj 5-ti letej bratr má víc rozumu jak ty.
Když se vrátím k okomentování tématu, když někdo něco okritizuje na tvém vysněném WP, tak jediný co umíš je kopat do ostatních, že oni taky. Gratuluju, udělal jsi ze sebe ještě většího trola, než seš. A nereaguj už na mě prosím.
A pak přijdeš ty a jak malé děcko se tu posmíváš Microsoftu, jaký jsou ubožáci a pitomci. V této diskuzi ses ukázal akorát jako ublíženej blbeček, co nemůže přenést přes srdce, že lidi používají i jiný OS než ty.
Google, Apple, Microsoft a prostě všechny společnosti občas mají nějaký problém. A že musíš napsat na podporu, aby ho řešili? Od toho přece podpora je. Jak mají napravit chybu, když o ní nebudou vědět?
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: Z WP8 na WP8
Konečně rozumné slovo, docela jsem se při čtení předchozí diskuze bavil... ;)