Jak jsem se již zmínil, metro verze byla přislíbena a to ve formě možnosti přepnutí na ni. Autor ale má důvody váhat a zatím práce na ní pozastavit, protože Chronos je zajímavý a lákavý právě kvůli odlišnému designu. O tom svědčí pozitivní ohlasy z celého světa. Nyní se např. musí vyřešit synchronizace s Google, který v minulých dnech něco změnil, čímž znemožnil komunikaci s Chronosem. Tato oprava by měla vyjít v nejbližších dnech. V příštích týdnech by se pak měla objevit velká aktualizace. Všechny práce na nové verzi ale zdržuje házení klacků pod nohy (např. Google, ale i MS) a také díky narůstajícímu počtu lokalizací do každého koutu světa, snad i mezi domorodce

, přicházejí ohlasy na ně, které upozorňují na určité nefunkčnosti v konkrétní lokalitě. To vše autor operativně řeší na FB, kam také všem doporučuji se obracet s problémy. Nářky zákazníků v sekci hodnocení aplikace ve store jsou mu k ničemu, není v jeho silách sledovat a navíc pochopit připomínky, které jsou psány jiným jazykem než anglickým či švédským. Podobně, když ochotně reaguje i na kritiku některých funkcí, které lidem nefungují jen proto, že neumějí aplikaci řádně nastavit. To vše jej zdržuje od další práce na aplikaci. Jeho "ToDo List" je již pěkně zaplněn a další nápady a připomínky přicházejí. A čím víc zákazníků po celém světě, tím víc požadavků. A některé jsou opravdu dost "na hlavu".
Sám si nedokážu představit, jak by takovýto rozsáhlý kalendář vypadal v metro stylu. Jednu verzi (beta) jsem již měl, ale nelíbila se mi. Možná proto, že jsem si už zvykl na tu stávající. A Chronos Calendar je již několikrát zmiňován jako nejlepší aplikace napříč hlavními platformami, tedy iOS a Android.