[app] WhatsApp - univerzální messenger
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
[app] WhatsApp pro Windows Phone (zdarma)
Podľa mňa chyba skôr ich serverov alebo preťaženosť. Aj mne to blbne, ale pred tým chodilo ok.
V tom pripade je divne, ze to blbne vyhradne na telefonech s WP
Dnes jsem mluvil s kamaradem (android) a taky si stezoval,ze to zaclo blbnout.
dobrý den , chtěl bych se zeptat ohledně problému s whatsapp účtem . Používal jsem ho na simkartě od O2 , přešel jsem k jinému operátorovi pod stejným číslem a musel jsem číslo znovu registrovat do app whatsapp. Původní simkarta je už nefunční a mě zajímá , zda je možné ještě nějak smazat účet který jsem měl registrovaný.
Děkuji
Děkuji
Ja si myslim, ze nemusis, ja jsem ho pouzival na jednom telefonu, pak jsem si koupil novej, tam jsem musel znova aktivovat. Pak sel novej telefon na reklamaci a ja si vzal ten starej a pri pusteni whatsapp jsem musel znova overovat.
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
Také Vám aplikace "WhatsApp" solidně žere baterii? U mě je výdrž s touto aplikací dosti mizerná (nedám ani 10 hodin).
mi to vydrz nijak dramaticky nesnizilo - behem dne nebo behem vikendu (bez klikani) nebyl problem ... nabijim jen v aute (jinak neni potreba) ...
spis mi obcas vytuhl system (1x za 3 dny) ?
po deinstalaci a nejake dobe je zase pohoda ....
spis mi obcas vytuhl system (1x za 3 dny) ?
po deinstalaci a nejake dobe je zase pohoda ....
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Taky s ní nemám problém co se výdrže týká, k dokonalosti má ještě dost daleko. Občas má zpoždění při doručení zpráv, občas otevírá minutu okno chatu, občas se jí špatně aktualizují stavy přijatých zpráv. Má ještě svý mouchy, blíží se ovšem aktualizace, tak uvidíme jak se s tím hoši vývojářští poprali.
-
mceza
Taky vám na WP8 "přebírá kontrolu nad přehrávačem", když je pauznuté přehrávání hudby? Dost mě to s***...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Take nemam problem se snizenim vydrze pri pouzivani WhatsApp.Jinak co se tyce k samotne aplikaci - ma se co vylepsovat,stale je na tom hure oproti konkurencim OS.
V betě už je dostupné volání:
http://wmpoweruser.com/latest-whatsapp- ... -function/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wmpoweruser.com/latest-whatsapp- ... -function/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
To není volání přes WhatsApp, jen odkaz na normální vytočení čísla. Ale lepší než nic. Osobně bych uvítal, aby se to integrovalo do systému jako Skype, přímo ke kontaktům.. API na to je.
Tu integraci bohužel zatím nemá ani Viber, který funguje na zprávy i volání na WP8 naprosto perfektně.
- František Šafr
- stálý přispěvatel

Je to zvláštní, ale nakonec to nejspíše dělala jiná aplikace. Nějaké jsem odinstaloval a postupně instaloval zpět a "WhatsApp" tou aplikací vážně není, tak se omlouvám za planý poplach. Jinak nemám moc srovnávat s konkurencí (bratr mi telefon s Androidem nerad půjčuje), takže nějaké postřehy nemám, ale zatím jsem celkem spokojený s touto aplikací. Je to šikovný messenger a konečně výrazně rozšířený. Má ho snad polovina kontaktů. 
mám dotaz: na mém HTC 8S se celkem často sekne whatsapp a musím kvůli tomu tel. restartovat, dělá Vám to taky? občas mě to fakt vytáčí... nebo to např. na výkonnějších mobech nedělá?
- František Šafr
- stálý přispěvatel

Já jsem Whats App dal už pryč. Aplikace přestala upozorňovat na přijaté zprávy a bez této aplikace baterie vydrží výrazně déle. Dříve jsem s ní byl spokojený. Nevím, co se stalo.
-
demosvk
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 1020, Band 1, Surface PRO 3
Zdravim,
nemate problem s whatsappom? Mne dojde sprava,precitam ju a asi za pol hodku dojde notifikacia ze mam novu spravu a pritom je to ta stara davno precitana popripade aj odpisane na nu uz je. Dost ma to vytaca lebo cely den len pipoce whatsapp a ked mi niekto posle 5sprav tak vestkych 5 pride druhy krat teda len notifikacia ....
nemate problem s whatsappom? Mne dojde sprava,precitam ju a asi za pol hodku dojde notifikacia ze mam novu spravu a pritom je to ta stara davno precitana popripade aj odpisane na nu uz je. Dost ma to vytaca lebo cely den len pipoce whatsapp a ked mi niekto posle 5sprav tak vestkych 5 pride druhy krat teda len notifikacia ....
-
demosvk
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 1020, Band 1, Surface PRO 3
Nejake riesenie neexistuje nahodou? viem ze ma vist nova verzia ale kedy ....
Mam podozrenie ze problem je na MS strane, lebo ze tie pushnotifikacie idu cez nich ...
Mam podozrenie ze problem je na MS strane, lebo ze tie pushnotifikacie idu cez nich ...
12.7. vyšla nová verze, tak snad to ty notifikace vyřešilo ...