[app] ČT24 - oficiální aplikace zpravodajského serveru
Že se to používá, ještě neznamená, že je to dobře. Je to prasárna jako sviňa. Stejně jako to rádoby "3D" zdeformovaný logo - to se musí stvořitel graf. manuálu radovat.
To logo je ale velice osklive, to souhlas ;) Ani nevim jestli tam je neco vylepseneho na pozadi, changelog asi neni, ze?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
to logo tam ale asi neplní funkci loga, ale pozadí, grafického prvku. vezmi si, jaké špumprnágle se dějí s logem v TV předělech apod.. Nicméně jak říkám, můj grafocit to neuráží (a to dělám grafiku v televizi) 
Ale 1000 lidí 1000 chutí..
BTW grafika poloprůhledných pruhů s textem plně odpovídá webu české televize..
http://www.ceskatelevize.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale 1000 lidí 1000 chutí..
BTW grafika poloprůhledných pruhů s textem plně odpovídá webu české televize..
http://www.ceskatelevize.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Jenže tam jim ten černej pruh nezakrejvá čtvrt bličeje apod. Fakt vtipný, když obličej začíná nosem. To se prostě nedá považovat za dobrou grafiku.
- mimonaut
- smartmaniak

To by se opravdu nepovedlo.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Podle mě řešíš prkotiny. Podívej se třeba na aplikaci WP Central. Je to tam také tak. Jsou to jen zkratky hlavních článků, nechápu, jak tě to může tak pobuřovat.
WP Central je velkej rozdíl, tam je jen jeden řádek ve fotce, tj. naprosto jinej případ než ČT24, nic moc nezakrejvá. Samo je to i o výběru fotek, tim se ale zjevně nikdo nezabejvá. Super je třeba teď článek ze včera (nyní poslední) - Zeman dal stranám čas na vyjednávání do pátku - Zeman má xicht uřízlej na špičce nosu a s ním tam vykukuje od půli nosu pan Schwarzenberg. Bohužel nevim, jak udělat na WP7 screen :(
-
Flynn
- smartmaniak

Pořád ale jde o hlavičky zpráv, klepnutím ji zobrazíš celou. Btw, kdyby tam byla Zemanova dcera, tak mi to možná bude líto, ale pohled na dva staříky si klidně odpustím. 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ani u jedne ze zprav jsem jeste nezaznamenal uriznuty oblicej,ci nejaky nestandardni nahled fotky ..zajimalo by me, jestli vypada aplikace a jeji nahledy stejne na WP7.x versus WP8nofu wrote:WP Central je velkej rozdíl, tam je jen jeden řádek ve fotce, tj. naprosto jinej případ než ČT24, nic moc nezakrejvá. Samo je to i o výběru fotek, tim se ale zjevně nikdo nezabejvá. Super je třeba teď článek ze včera (nyní poslední) - Zeman dal stranám čas na vyjednávání do pátku - Zeman má xicht uřízlej na špičce nosu a s ním tam vykukuje od půli nosu pan Schwarzenberg. Bohužel nevim, jak udělat na WP7 screen :(
Aplikace mi nefunguje v offline modu! Ackoliv ma vse nacteno, tak pokud se ztrati signal, tak vse zmizne. Tomu teda rikam update. Predpokladam, ze by se to takto melo chovat vsude, co u vas (nasimulovat napr. modem letadlo a nebo vypnout data)?
Samozrejme, ze predchozi verze byla ok a kesuje i CT4.
Samozrejme, ze predchozi verze byla ok a kesuje i CT4.
Ty nemáš nikdy s ničim problém. Zatim se nestalo, že bych to pustil a na tenhle problém nenarazil. Se mrkni teď na třetí článek: Zemřel "Psí voják" Filip Topol. Pokud možno, sem hoď screenshot (případně někdo s WP8).htcjirka wrote:Ani u jedne ze zprav jsem jeste nezaznamenal uriznuty oblicej,ci nejaky nestandardni nahled fotky ..zajimalo by me, jestli vypada aplikace a jeji nahledy stejne na WP7.x versus WP8
Narážka na to, jak tu vystupuješ.
Tak co, nemá uříznutou pusu? A co kalous pod nim? Náhoda že?
Tak co, nemá uříznutou pusu? A co kalous pod nim? Náhoda že?
-
htcjirka
- smartmaniak

Vzdyt je to pul pruhledny nahled/titulek
To neni nic uriznuteho,kdyby ten nahled/titulek nebyl pruhledny tak nereknu,ale takto?Dojdi si k doktorovi 
Zřejmě nejsi grafik, takže chápu, že nevíš či necítíš, že toto opravdu není vpořádku. Navíc je to přímo na "hlavní" straně aplikace.
-
Flynn
- smartmaniak

Jak říkám: řešení prkotin. Puntičkářství. Opravdu, jedna z věcí, které mi v životě nejméně vadí.
-
htcjirka
- smartmaniak

nofu:Toto neni nijak zvlastni vyjimecne reseni,resi to tak spousta grafiku,nic to nema s tim jestli nekdo je grafik nebo ne,kazdy grafik na to bude mit jiny nazor.Jinak jsi ale pobavil 
- mimonaut
- smartmaniak

Hele nofu, já se grafikou už několik let úspěšně živím a jestli ti přijde ta aplikace pro android hezčí, něco není v pořádku 
Tak na tohle musí mít každej grafik stejnej názor jako já, tohle je megaprůser, to se nesmí stát.htcjirka wrote:nofu:Toto neni nijak zvlastni vyjimecne reseni,resi to tak spousta grafiku,nic to nema s tim jestli nekdo je grafik nebo ne,kazdy grafik na to bude mit jiny nazor.Jinak jsi ale pobavil
Tak vem si Jirkův screen stránky hlavní a podívej se na hlavní androidí, to mi opravdu příde design androidí aplikace lepší, přehlednější a dokonce i funkčnější. Sice nejsem UI odborník (třeba i to někdy příde), ale tady je to jasný jak facka. Na WP7 vidim dvě zprasený fotky, jednu od nosu nahoru, na druhej je dokonce i pusa a to je všechno. Jako celek to vypadá příšerně, páč to má stát na typografii a fotkách, který sou ale degradovaný špatně vyřešenejma nápisama, což rozjebe jejich kompozici.mimonaut wrote:Hele nofu, já se grafikou už několik let úspěšně živím a jestli ti přijde ta aplikace pro android hezčí, něco není v pořádku
U androidí apky se nic takýdleho neděje, je tam stroze nadpis, počátek článku + datum a čas vydání a vedle toho fotka. Na display se takhle vejdou s rezervou tři články. V jednoduchosti je krása. Tim neřikám, že je androidí aplikace nějaká kráska, jen to, že je na tom prozatím lépe než na WP7/WP8.
-
htcjirka
- smartmaniak

To si hodne veris,ze zrovna ty mas to spravne a vetsinove vnimani.Zatim jsi takova osamocena ovecka.Tak na tohle musí mít každej grafik stejnej názor jako já, tohle je megaprůser, to se nesmí stát.
Megapruser z toho delas akorat ty sam.Vyrabis problem,tam kde neexistuje.