Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Nezlob se na mě, ale měl sis před koupí přečíst co umí a co ne - to že je WP hrozně omezený je známá věc a dočteš se to v každé recenzi telefonu s WP... Jestli jsi ho kupoval přes Internet a je to méně jak 14 dní, tak ho můžeš vrátit ;)
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Berry, nech si mumii na další záplavy, připneš tyč a máš pádlo, aspoň k něčemu se hodí nebo jako obranný prostředek, dostat tím po hlavě, tak dotyčný leží na ARU

- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Pokud toužíš po homepage, stáhni si např. UCBrowser. Funkčnost je shodná s IE + přidává funkce jako tlačítko vpřed, nebo Lock rotace obrazovky.. Spuštění je na l920 rychlé, provoz bez problémů. To není problém "smartphone", jak se nám někteří trollové snaží namluvit, to je problém neschopnosti poradit a raději trollovat, nebo problém uživatele, že si informace sám nedohledám.
jinak homepage v browseru na mobilu mi přijde jako úchylarna, protože když mám např. rozečtenou stránku, vyskočím z browseru, protože potřebuju něco řešit a spustím ho znovu, byl bych asi dost nakrknutej, kdyby tam byla homepage místo té rozečtené.
a snad není takový problém kliknout na jednu z oblíbených položek..
jinak homepage v browseru na mobilu mi přijde jako úchylarna, protože když mám např. rozečtenou stránku, vyskočím z browseru, protože potřebuju něco řešit a spustím ho znovu, byl bych asi dost nakrknutej, kdyby tam byla homepage místo té rozečtené.
a snad není takový problém kliknout na jednu z oblíbených položek..
leda sobě rozmlátit hlavu...potopa se mě netíká.tady se nemá co rozvodnit...a nevíte nějakej dobrej přehrávač muziky.v tom původním je strašnej chaos
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Poslední dobou jsem tu od vás neviděl jedinou normální radu, pořád jen samé přihlouplé ironické poznámky. Nemáte rád WP, tak do této sekce nelezte, nebo raďte normálně, když se někdo normálně zeptá.pavelbures wrote:Přesně tak. Videa zdržují od práce a opakovaným psaním adresy se zdokonalujete v používání klávesnice na displeji
Jinak k tématu - videa ve flashy dnes nepřehraje legálně ani iOS, ani Android a kupodivu to na iOS těm miliónům uživatelů asi nevadí, jinak by to nepoužívali. Domovskou stránku už léta nepoužívám ani na desktopu, v IE jde nastavit nalevo od adresního řádku tlačítko pro oblíbené stránky, takže jsou hned po ruce, případně jak píšou kolegové, stačí připnout konkrétní stránku na Start screen.
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
... sorry za mirny OT ... proc se upousti od flash videi? ... zaznamenal jsem to uz na vice mistech. Dik
jinak v telefonu neni jen IE ale i Nokia xpress kde jsou rychle odkazy...
jinak v telefonu neni jen IE ale i Nokia xpress kde jsou rychle odkazy...
caute, chcem sa spytat, ktora farba je podla Vas krajsia, biela alebo cervena. Rozmyslam si kupit tento super mobil, ale neviem sa rozhodnut aku farbu 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Zelená, ale prodává se snad jen v Rakousku nebo co... škoda.
Berry47: Nejlepší bude pro tebe asi koupit si Android, neřešit to a nehatovat jako tady někteří.
Nechápu, proč si někteří neuvědomí, že někomu něco jiného vyhovuje a musí flamovat všude, připadám si jak v mateřský, kdo co má lepšího. To snad tady mají někteří mindrák nebo co? Kdo Vás sakra nutí to kupovat? Reklamy?
Jinak doporučuju taky Nokia Xpress, dost to šetří data a offline stránky se občas hodí na delší cesty s malým FUP.
Nechápu, proč si někteří neuvědomí, že někomu něco jiného vyhovuje a musí flamovat všude, připadám si jak v mateřský, kdo co má lepšího. To snad tady mají někteří mindrák nebo co? Kdo Vás sakra nutí to kupovat? Reklamy?
Jinak doporučuju taky Nokia Xpress, dost to šetří data a offline stránky se občas hodí na delší cesty s malým FUP.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Doporucoval bych bilou, ta je takova neutralni a v pripade potreby zmenit barvu dokoupis origo silikonovej kryt... ;)
Já mám v černé a bych si radši také vzal neutrálnější, stejně prakticky se podle mě nedá bez CC-1043 používat, takže vyřádit se spíš u obalu
Já mám CP-600 a nedokážu si představit použít mobil bez obalu, protože mi řeže docela do ruky a není bez obalu nejpohodlnější. Navíc se matná i lesklá dost dobře škrábe...
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Ahojte, tak už i ja som majiteľom 920-ky, mal som predtým a ešte stále ho i mám HTC Titan...
Nokiu som doteraz moc nemusel, ale tieto Lumie im fakt celkom vyšli...
Pár vecí je tu naviac, oproti WP7.8, ale inak pohodový prechod...
Máte niekto skúsenosť zo zahrievaním tohto phonu? Hral som 15min. hru, bola vtedy na nabíjačke a telefón bol dosť horúci, je to normálne
Moje predošlé HTC-čko taký problém nemalo, teda hrialo sa trošku, ale mám pocit, že teraz to bolo o dosť viac...
Díky a nech nám dlho vydržia tie naše mašinky....
Nokiu som doteraz moc nemusel, ale tieto Lumie im fakt celkom vyšli...
Pár vecí je tu naviac, oproti WP7.8, ale inak pohodový prechod...
Máte niekto skúsenosť zo zahrievaním tohto phonu? Hral som 15min. hru, bola vtedy na nabíjačke a telefón bol dosť horúci, je to normálne
Moje predošlé HTC-čko taký problém nemalo, teda hrialo sa trošku, ale mám pocit, že teraz to bolo o dosť viac...
Díky a nech nám dlho vydržia tie naše mašinky....
Pri hrani her a navigaci topi jako certstreethawk wrote: Máte niekto skúsenosť zo zahrievaním tohto phonu? Hral som 15min. hru, bola vtedy na nabíjačke a telefón bol dosť horúci, je to normálne![]()
-
karliczekk
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Mě se taky dost hřeje, tedy hřeje se dost když vemu v uvahu, že hraju hru "doors" a taky jde při tom rychle dolu baterka. Neřekl bych že je to normální nebo je?
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Při Doors se mi extra nehřeje, dost se mi zahřívá při hře castle mine, při tý je možný telefon používat jako příruční topeni. Mám za to ze to je daný tím jak je hra napsaná ... Procik při ni asi valí pořád naplno
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Každý trochu výkonnější smartphone topí jako kamínka 
je to naprosto normální, netřeba se obávat.
je to naprosto normální, netřeba se obávat.
-
streethawk
- přispěvatel

Tak to si ma upokojil, pretože po pár hodinách čo ho vlastním, som sa už obával, či u mňa vydrží dlhšiu dobu...
Inak akú máte skúsenosť z bežnou výdržou batérie? Mám namysli normálne používanie, žiadny extrém, s tým, že pár telefonátov, pár SMS, nejaké to surfovanie po nete cez 3G dáta a možno nejaká tá hra chvíľu
Pretože som včera večer nabil a dnes ráno mám 40%, dúfam, že batéria sa iba zabeháva...
Mal som predtým HTC Titan a musím povedať, že som bol spokojný, takže nič horšie nechcem, ani čo sa týka výdrže...
ZDAR
Inak akú máte skúsenosť z bežnou výdržou batérie? Mám namysli normálne používanie, žiadny extrém, s tým, že pár telefonátov, pár SMS, nejaké to surfovanie po nete cez 3G dáta a možno nejaká tá hra chvíľu
Pretože som včera večer nabil a dnes ráno mám 40%, dúfam, že batéria sa iba zabeháva...
Mal som predtým HTC Titan a musím povedať, že som bol spokojný, takže nič horšie nechcem, ani čo sa týka výdrže...
ZDAR
Při tomto stylu používání co jsi psal, tak u mě to bylo ráno 100% a večer jsem měl třeba ještě 60%
-
streethawk
- přispěvatel

Ešte som sa chcel spýtať, mám chuť kúpiť si aj bezdrôtovú nabíjačku, konkrétne model DT-910, telefón je tam nastojato...máte s ňou niekto skúsenosť, ako dlho sa tam telefón nabíja oproti bežnej káblovej? Mám možnosť ju zohnať za celkom dobrú cenu okolo 47-48EUR...
Ďakujem
Ďakujem
cca o 10-15% casu dlhsie