http://handsfree.heureka.cz/nokia-bh-610/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sám je používám a nemůžu si je vynachválit
Mají aktivní redukci šumu a hlavně ekvalizér, tedy nastavení basů/výšek

Děkuji...mimonaut wrote:Tyto aplikace jsou schované v nastavení / mobilní síť / (úplně dole) aplikace na sim kartě..
Nahráli to na SIM kartu !!!Manek49 wrote:Jak ti to ve spořitelně mohli nainstalovat? Vždyť na Store žádná aplikace od Český spořitelny není.

Často to bejvá tim, že router změní kanál, na kterém vysílá. Pokud je 13 a vejš (v PC zjistíš třeba v aplikaci inssider), pak přepni v routeru na nižší, ideálně někam, kde je okolo volno, pokud to nepomůže, zkus ještě kanál číslo 1 (na Zyxelu od O2 mi to fachá jen na prvním kanálu).ingi10 wrote:Ještě se zeptám,z ničeho nic mi přestalo jít připojení k WIFI a nemůžu se připojit,poradíte???Díky

Bohužel musím potvrdit. Jak 16GB tak 32GB jsem zkoušel. Při pořizování fotek s ukládáním na kartu hlásí chybu a poškozená data.jaroslavii wrote:Jenom informativně k microsd kartám k L820. Nejde tam Sandisc ultra Class 10 64GB, kdyby to někoho zajímalo. Mám ji a musel jsem ji dát do Androidu, bohužel.
Tj ta krabička s anténou a pár blikajícíma diodama.ingi10 wrote:A kde najdu ten router?
Tak to je super. Takže pokud chci 32 GB, tak musim brát class 4 nebo class6? Navíc se ještě trefit do výrobceSvobi wrote:Bohužel musím potvrdit. Jak 16GB tak 32GB jsem zkoušel. Při pořizování fotek s ukládáním na kartu hlásí chybu a poškozená data.jaroslavii wrote:Jenom informativně k microsd kartám k L820. Nejde tam Sandisc ultra Class 10 64GB, kdyby to někoho zajímalo. Mám ji a musel jsem ji dát do Androidu, bohužel.
Moc pěkné srovnání, velmi chválím! Také mě Lumia 720 lákala, leč výhody vyššího modelu byly neoddiskutovatelné. A v konečném důsledku bylo výhod 720 jen pár a méně významné. Telefonu fandím, ale pro jeho koupi bych se rozhodoval srdcem a nikoliv hlavou. A v kapitalismu se má racionální zákazník řídit tím druhým.

Očividně bude lepší, když se v tom nastavení hrabat nebudešingi10 wrote:A kde najdu ten router?

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 1 guest