HTC 8X s Windows Phone 8: Rady, tipy, diskuze

Diskuze o levných telefonech HTC 8X a HTC 8S s operačním systémem Windows Phone 8
shor3s
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia W, HTC 8X, Nokia Lumia 820

Post by shor3s »

taky mám modrou a vše v pořádku..trápí mě ale něco jiné, když s telefonem zatřesu, tak v něm něco chrastí..nevim jestli je to třeba senzor naklonění nebo něco takovýho, ale je to celkem dobře slyšet..na chod telefonu to nemá vliv, všechno funguje jak má..jen z toho mam tak trošku chrastítko :D..nesetkal se s tim někdo z vás? telefon mam z Alza.cz koupenej ve slevě za 7200..
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Měl jsem černou a modrou verzi a obě bez problémů...
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: HTC 8X s Windows Phone 8: Rady, tipy, diskuze

Post by mberdych »

Shor3s: autofocus?
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

jj takhle chrasti fotak nic netradicniho
streethawk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white

Post by streethawk »

Chrastitko v akom zmysle? Je to moc pocut, ja mam naprikal HTC Titan a tiez je pri zatraseni pocut, ze sa tam nieco hybe (take jemne hrkanie), ale ze by mi to nejako vadilo sa neda povedat, pocut to len ak prilozim phone blizko ku uchu a trasiem s nim v ruke... ;-) A ako už bolo povedané, je to Autofocus...ale nemalo by ho byť až tak počuť...
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

Za dnešních 5 990,- jsem si ten telefon objednal taky, jako záložní WP přístroj. Tak jsem zvědav na porovnání s Lumia 920 :)
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

No uprimne, porovnani je docela krute, pro Lumii bohuzel.

HTC je mnohem kompaktnejsi, prijemnejsi pristroj na denodenni pouzivani (alespon pro me), osobne se mi i libi vyrazne vice (zejmena v modre). Celkove provedeni na me pusobi o hodne lepe nez L920, nevim jak je to po delsi dobe s tim loupanim. Kvalita zvuku do sluchatek dobra, fotak prumerny. Duvod proc mam L920 je pamet (16GB mi fakt nestaci). S fotakem bych se smiril. Mit 8x 32GB a nebo karty, tak beru rozhodne radeji nez L920. Na druhou stranu L920 za 9990,- je uz s otaznikem. Ale je to proste briketa.
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

Já už jsem 8X testoval a používal (viz http://mywindows.cz/item/rychly-pohled- ... -lumia-920" onclick="window.open(this.href);return false; ), jednoznačně horší oproti L920, spíše bych srovnával s L820.

Ono stačí srovnat toto:
http://mywindows.cz/media/wp8/apps-nokia.png" onclick="window.open(this.href);return false;
vs
http://mywindows.cz/media/wp8/apps-htc.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale za 6t paráda. Ve srovnání s Androidem za podobnou částku mega nadšení. Nakonec to asi dostane dcera, mít za 6t high-endový mobil není špatné a váha i barevné provedení jí vyhovuje :)
lujetu
nováček
nováček
Zařízení: HTC 8X

Post by lujetu »

V čtvrtek jsem si také objednal HTC 8X za krásných 5999 Kč. Přecházím z Androidu (Huawei Ascend G300) a tak jsem zvědavý, jaký ten WP8 bude.
Za největší klady telefonu považuji téměř ideální úhlopříčku displeje (4,3") v kombinaci s rozlišení by to měla být záruka dobrého obrazu. Na škodu pak jsou poněkud větší rozměry, ale nic strašného to není. V pondělí by měl dorazi...už se nemůžu dočkat :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Oprotti G300 si budes primo "mlaskat".
vaseks0001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by vaseks0001 »

Teďka jsem v ruce měl android telefon a začínám čím dál tím víc milovat Windows. Android to je strašný systém. Tam prostě nemůže nic fungovat hladce. Většinou je nějaký problém. A o funkčnosti aplikací se nebudu raději vyjadřovat
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Abys nebyl zklamanej... Aplikace na WP jsou, pokud vůbec jsou, total tragický, a to včetně součástí systému.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

U WP8 budes spokojeny,zakladni porodni bolesti(WP7.x) jsou pryc a aplikaci je dostatek a bezi na vybornou vcetne systemu.
nofu
smartguru
smartguru

Post by nofu »

Čim se prosimtě lišeji aplikace pro WP 7.5 a WP8? Mi přídou úplně stejný. Kalendář je furt stejnej, přečtenej a vymazanej mail v hotmailu bude určitě taky jako nepřečtenej, dokument s vzorečky v excelu taky nelze editovat. A kde najdu pěknou aplikaci CT24 a CT4 sport? Kde je funkční Taptalk aplikace? Vždyť je to fakt tragédie. Dokonce neexistuje ani kvalitní TV program (nebo o něm teda nevim).
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Záleží na tvých nárocích. Pro mě ČT4 a 24 je vyhovující jak v oddělených aplikacích, tak v aplikaci iVysílání. Možná ale nejsem takový fajnšmekr, nevím. Docela by mě zajímalo, co se ti na nich nelíbí. A TV program? Na to je několik aplikací, mně např. stačí FDBcz. Je pravda, že tam nejsou třeba programy pro nový multiplex, ale to mě zase tak netrápí.
Pravda je, že nelze zatracovat WP7.x šmahem, protože funguje spolehlivě s aplikacemi, pro něj určenými. To si prostě někdo pořídil WP8 a rázem kdysi chválený WP7.5 je pro něj systém s porodními bolestmi. Kdyby se to mělo posuzovat objektivně, tak i systém WP8 trpí bolestmi. Nechť po mně ale místní kritik nepožaduje, abych je zde vyjmenovával. Za nějaký čas, až bude mít WP9, bude to on sám, kdo označí WP8 za nedodělek.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

To si prostě někdo pořídil WP8 a rázem kdysi chválený WP7.5 je pro něj systém s porodními bolestmi
To tezko,protoze system WP7.x jsem v jednom kole pomlouval(pamatuji si to tu vsichni a nekteri asi maji umyslnou sklerozu) a mel jsem i nelibivy podpis na tento OS - WP7.x,vse zmenil az prichod a pouzivani WP8.Lepe se zacti do mych prispevku, kdy jsem vlastnil Lumii 800 a HTC Titan a vydatne jsem je kritizoval.WP8 prinasi uvnitr spoustu vylepseni.
Jinak psal jsem zasadni porodni bolesti,vzdy nejake budou,ma je i nynejsi WP8,ale uz ne tak vyrazne a ne tak zasadni ,aby clovek musel hledat jinou platformu.S aktualizaci Blue bude opet system dale a opet zmizi nejake ty kosmeticke neduhy.Tam kde startoval WP8 mel zacit cely Windows Phone.Kdo nevidi rozdil mezi WP7.x a WP8 at si da ihned poradnou facku a zaroven oba sytemy nikdy nemohl pouzivat,jinak by to nemohl napsat..
nofu
smartguru
smartguru

Post by nofu »

Flynn wrote:Záleží na tvých nárocích. Pro mě ČT4 a 24 je vyhovující jak v oddělených aplikacích, tak v aplikaci iVysílání. Možná ale nejsem takový fajnšmekr, nevím. Docela by mě zajímalo, co se ti na nich nelíbí. A TV program? Na to je několik aplikací, mně např. stačí FDBcz. Je pravda, že tam nejsou třeba programy pro nový multiplex, ale to mě zase tak netrápí.
Pravda je, že nelze zatracovat WP7.x šmahem, protože funguje spolehlivě s aplikacemi, pro něj určenými. To si prostě někdo pořídil WP8 a rázem kdysi chválený WP7.5 je pro něj systém s porodními bolestmi. Kdyby se to mělo posuzovat objektivně, tak i systém WP8 trpí bolestmi. Nechť po mně ale místní kritik nepožaduje, abych je zde vyjmenovával. Za nějaký čas, až bude mít WP9, bude to on sám, kdo označí WP8 za nedodělek.
No čt24 a čt sport jsou ve srovnání s droidem opravdu ošklivý, fakt je, že svůj účel plní, až teda na to, že live streamy jedou jen v nízkém rozlišení (nemoc první řady WP telefonů). Škoda že na to ti vývojáři pečou, páč tenhle bug se přenesl i do nového iVysílání.

K opěvovanému FDB - pokud si před půlnocí nepředstahnu program na daný den, tak se po půlnoci nedovím, co že to v televizi dávaji, což u TV programu považuju za fatální bug. Mam pocit, že s timhle má problém i Robert.
htcjirka wrote:...WP8 prinasi uvnitr spoustu vylepseni.
Jinak psal jsem zasadni porodni bolesti,vzdy nejake budou,am je i nynejsi WP8,ale uz ne tak vyrazne a ne tak zasadni aby clovek musel hledat jinou platformu.S aktualizaci Blue bude opet system dale a opet zmizi nejake ty kosmeticke neduhy.Tam kde startoval WP8 mel zacit cely Windows Phone.Kdo nevidi rozdil mezi WP7.x a WP8 at si da ihned poradnou facku a zaroven oba sytemy nikdy nemohl pouzivat,jinak by to nemohl napsat..
Že sou nějaký vylepšení uvnitř, mi opravdu nezajímá, dyž to funguje furt stejně blbě / nefunguje. Bohužel s tim M$ vůbec nic nedělá. Hejna bugů / nedodělků jsou známy i tři roky a jsou stále bez odezvy. A v tomhle, jako user, opravdu nevidim mezi WP 7.5 a WP8 žádnej rozdíl. Tož uvidíme co Blue, třeba příjemně překvapí.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Co presne ti nefunguje,ktere hejno bugu mas namysli?Bud konkretni.
nofu
smartguru
smartguru

Post by nofu »

1) editace excelového dokumentu - Can't edit workbook

2) přečtu email, hodim ho do koše, tam je nepřečtenej

3) neřešená livetile kalendáře, nechápu, proč tam neni vidět víc příležitostí - přejí si snad všichni

4) nelze si nastavit libovolně upozornění před záznamem v kalendáři - lze nastavit 1h a 18h a mezi tim nic

5) týdení náhled kalendáře
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

To je to hejno bugu? :tlem: Ty si evidentne pletes vlastnosti systemu.
Nevis co je bug/nefunkcnost/vlastnost systemu.

2/ smazu,vice o nem nevim
3/ resi aplikace dalsich stran,proto je to OS,aby si clovek mohl naistalovat alternativu.Navic blue update toto maze.
4/ opet resi aplikace dlasi strany,proto mame operacni system.
5/ viz bod 3 a 4

Takze jsi nam tu napsal jen ohledne editace excel souboru a kalendar,z nich kalendar lze vyresit v plne mire aplikaci dalsi strany.
No to je pytel argumentu proc Windows Phone ne,u ostatnich operacnich systemu vlastne neni co vytknout :tlem: :-D
Pry hejno bugu :-D
Post Reply

Return to “HTC 8X a HTC 8S”