FW windows phone 8 atd.
FW windows phone 8 atd.
Tak jak flashnu originál FW nechci jet na FW operátora. Proč nejde stahovat video např. z uložto, video se jen spustí. Dále bych rád vypnul tolny při vytáčení manuálně pomocí číslic. Díky
FW windows phone 8 atd.
a mobilny telefon?
FW windows phone 8 atd.
Nokia lumia 820
FW windows phone 8 atd.
aj operatora z coho chces flashovat
FW windows phone 8 atd.
chci original FW od nokie. Nechci FW od T-mobile, který teď mám. A video si z prohlížeče taky nepustím, třeba na seznamu (novinky).
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
FW windows phone 8 atd.
Video - k tomu ti original fw od nokie nepomuze..Neni tam zadny rozdil.Flash pres Nokia Care Suite,nekolikrat popisovano,pouzij tlacitko hledat.Jinak je to uplne zbytecne,jiz zmineny flash.
FW windows phone 8 atd.
A pochybujem, ze T-mobile u vas branduje ten isty telefon, ktory u nas nebranduje.. a k tomu z rovnakej distribucie.
FW windows phone 8 atd.
Ja mam Lumiu 820 z Polskeho Orange. Pri bootovani sa mi ukaze obrazok Orange. To je asi vsetko, aplikacie tam od neho nie su ziadne. Myslite ze by bolo rozumne tam davat originalny firmware od Nokie. Ma to vplyv na aktualizcie telefonu, ze su napriklad ponuknute skor? Je tam popripade este nejaka zmena? Dakujem za odpoved.
-
htcjirka
- smartmaniak

FW windows phone 8 atd.
Jen kvuli bootovacimu logu je to zbytecne,ano aktualizace mohou prijit pozdeji ,ale ne vzdy je to pravidlem.
FW windows phone 8 atd.
co nějaky file manger? třeba bych si rad stahl video např. z uložto, ale spusti se přehrávání a ne stahování. Dále skydrive, nejde stahovat obsah co jsem si tam uložil na PC. To je taky nepříjemné.
FW windows phone 8 atd.
File Manager zatiaľ nie a zrejme nikdy a daj si app od MS Skydrive.
-
mceza
FW windows phone 8 atd.
Doprčic, a co si třeba o tom, co sis právě koupil něco málo zjistit? Ptáš se na absolutní základy!
FW windows phone 8 atd.
Tak já mám např.lumii 800, já vím WP7.8 od polského bývalého zaměstnavatele, logo T-mobile mi při startu nevadí, po HR přepnutí do polštiny taky ne, ale např. aplikace Where am I se i když je telefon nastaven do češtiny v seznamu aplikací přejmenovala na polský Gdzie ja jestem? Nechápu proč!
-
htcjirka
- smartmaniak

FW windows phone 8 atd.
Protoze prepnuti do cestiny nestaci,je tam jeste nastaveni Zeme nebo oblasti a nastaveni mistniho formatu.
Proste neni potreba telefon flashovat.jine je jen to logo,nic vic.
FW windows phone 8 atd.
Stahl jsem si video z PC (Synchronizace) přidalo se mi do Hudba+Video, ale nejde mi odeslat z telefonu přes Bluetooth.
-
htcjirka
- smartmaniak

FW windows phone 8 atd.
Musis nejprve zapnou BT,pak podrzet na danem videu prst,rozbali se nabidka,zvolit sdilet a vybrat BT.
FW windows phone 8 atd.
to je hodně intuitivní řešení :D ale díky za radu
FW windows phone 8 atd.
Tak pak nevim,vse mam na cestinu,naprosto vse a program se jmenuje polsky,byt v ceskem store se tvaril anglicky.htcjirka wrote:Protoze prepnuti do cestiny nestaci,je tam jeste nastaveni Zeme nebo oblasti a nastaveni mistniho formatu.