Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Obdobně používám weekview8, který má supr dlaždice s mnoha nastaveními a pod dlouhou dlaždicí mám malinkatou s normálním kalendářem, "kdyby něco".
Ale už jí moc nevyužívám, weekview je super náhrada i pro přidávání události.
Ale už jí moc nevyužívám, weekview je super náhrada i pro přidávání události.
Trmický SETOS n e d o p o r u č u j i ! Mám s nimi jednu zkušenost a nikdy více.Jimmik wrote:Ahoj, zase jsem tu se dvěma trapnými dotazy.![]()
1. Lumia mi začala dost citelně vrzat, v levé horní části vlevo vedle fotoaparátu a začala uvnitř rachotit (asi baterie). Je to znát při kalibraci kompasu a i lehčím třesení. Není to nic vážného, ale bojím se, že tam baterie může nadělat nějakou neplechu, z videí bylo vidět, že je u toho tenoučkého flex? kabelu. Dá se tento problém reklamovat? Má někdo zkušenosti s Trmickou (Ústeckou) pobočkou nokie v tomto směru?
2. Existuje nějaká aplikace kalendář, která má dobré live tiles, ale po otevření této tiles bych se dostal do klasického kalendáře? Ten mi plně vyhovuje, ale na dlaždici toho moc neukazuje. Zkoušel jsem i třeba chronos, ale vadí mi ty omezení dané WP a z toho nutná synchronizace.
Můžeš to prosím trochu rozvést?
dnes mi prisla nova hracka v exkluzivnej matnej modrej. este lepsia ako seda :D :D
https://skydrive.live.com/redir?resid=7 ... 85531!8819
https://skydrive.live.com/redir?resid=7 ... 85531!8820
https://skydrive.live.com/redir?resid=7 ... 85531!8819
https://skydrive.live.com/redir?resid=7 ... 85531!8820
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Modrou znam,je okoukana uz z predchzoich Lumii.Seda je vice originalni.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
To je spíše ta klasický tyrkysová, ne, v jaké byla už L900? Šedá eminence je lepší 
Nerozpoznaný HW "RM-821/Nokia Lumia 920"
Mám 820 a řeším připojení k nově nainstalovanýmu Win XP. Ovladače se nainstalovali ale stejně se mi ukazuje jen fotoaparát a složky procházet nelze. Zkusil jsem už vše co se na netu najde ale telefon se prostě nepřipojí... Na Win 7 to funguje tak už nevím co s tím :(htcjirka wrote:Nerozpoznaný HW "RM-821/Nokia Lumia 920" ve správci zařízení
Par lidi si zde stezovalo,ze po pripojeni Lumie 920 vidi ve spravci zarizeni na Win XP,Win 7,Win 8 apod nerozpoznany HW a to RM-821/Nokia Lumia 920.
Rešili to i ti co jim nefungoval korektně sw Nokia Software Updater fo retail a utocili tady na me,jako kdybych mohl za to,ze nemaji nebo se jim korektne nenainstalovali vsechny ovladace..Zde je řešení/doplnění chybějících ovladačů.
Na 32bit plně funkční,na 64bit nemohu v současnosti otestovat.Bude stejne i pro Lumia 820 i jina Windows Phone 8 zarizeni(HTC,Samsung Ativ S apod)
1. Vyextrahujte si složku s ovladači ze .zip adresáře třeba na plochu např. pomocí Winzip,WinRar apod.
2. Ve Správci zařízení u nerozpoznaného HW klikněte na Aktualizovat software ovladače - Vyhledat ovladač v počítači,potom zvolte daný adresař na ploše a klepněte na tlačítko Další.
3. A "RM-821 | Nokia Lumia 920" se Vám konečně rozpozná jako "Windows Phone WinUSB"
Odkaz na chybějící ovladače jsem Vám uložil zde.. http://uloz.to/xgFdhfM/windows-phone-winusb-device-zip" onclick="window.open(this.href);return false;
Heslo : WP8
-
ale0426
- nováček

- Zařízení: Nokia E7, Samsung Galaxy Note 10.1
Ahoj, než mi napíšete, abych si prohlídla celý tohle vlákno - budu si kupovat Lumíše a chtěla bych vědět, na co si dát pozor.
Rozmýšlím, jestli ji koupit od Nokie nebo z nějakého běžného internetového obchodu. Ušetřím cca 600 Kč. (Jsem student, takže je to pro mě výrazná částka, ano.) Jenže když si ji objednám z internetového obchodu, budu si jí muset vyzvednout na uložence a nebudu mít možnost si ten daný kus nejdřív vyzkoušet. Vím, že je 14tidenní lhůta na vrácení, ale nerada bych s tím měla starosti.
Takže - objevují se nějaké problémy v současnosti, nebo jsou ty telefony ok?
Díky za odpověď.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Mám jednu z prvních 920cítek kupovanou druhý den od zahájení prodeje v Německu a kromě trochu chrastícího vibračního motorku nemám žádný problém.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Většina problémů je vyřešena, vždycky můžeš narazit na špatný kus, stejně jako u samsungu nebo iPhone. V tomhle se lumia už nijak nevymyká. První série měly problém s chrastícím vibračním motorkem (i ta moje, ale v servisu v pohodě vyměnili), dnes už je to OK. To samé s těsněním u přední kamerky - dostával se tam prach, ale rovněž by mělo být vyřešeno.
-
alda2
- častý přispěvatel

- Zařízení: L950 single sim
Ahoj, je ve Windows phone nějaká aplikace, kam bych si mohl uložit hesla k aplikacím či na net nebo jiná důležitá osobní čísla? Ideálně se synchronizací.
-
chmeldas
- smartguru

Já používám tohle http://www.splashdata.com/splashid/windowsphone/" onclick="window.open(this.href);return false;. Má synchro i s PC, ale stojí 207kč. Cena je sice trochu vyšší, ale vzhledem k tomu, že v ní budeš mít uložená hesla je lepší investovat do app od důvěryhodné firmy a ne nějaké no name aplikace s pochybným původem.
Používám Sky Wallet, naprostá spokojenost. Synchronizace a zálohování na Skydrive, má i desktop klienta, ze všech svých zařízení vidím na stejná data.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Nějak se ti vytratil linkchmeldas wrote:Já používám tohle. Má synchro i s PC, ale stojí 207kč. Cena je sice trochu vyšší, ale vzhledem k tomu, že v ní budeš mít uložená hesla je lepší investovat do app od důvěryhodné firmy a ne nějaké no name aplikace s pochybným původem.
-
chmeldas
- smartguru

Dík za info. Chybějící link jsem doplnil. Tak to dopadá když je člověk iDiot a nedává si pozor :D
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
A já zase používám Lastpass http://www.lastpass.com
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Dotaz do placu: Používáte někdo k Lumii NFC štítky? Když má Nokia tu aplikaci NFC Writer, láká mě to vyzkoušet...
Nějaké zkušenosti, popřípadě obchod, kde jste kupovali? Nějaké noname, nebo třeba Sony Smart Tags? Nokia pokud vím vlastní nemá... Dík
Další možností je používat v počítači Keepass a v mobilu 7pass.
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
používám, objednal jsem z nfcmix.cz, s Nokia nfc writer fungují bez problémů, ale omezení systému je dost otravné, pročti http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... y&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;Scaladek wrote:Dotaz do placu: Používáte někdo k Lumii NFC štítky? Když má Nokia tu aplikaci NFC Writer, láká mě to vyzkoušet...Nějaké zkušenosti, popřípadě obchod, kde jste kupovali? Nějaké noname, nebo třeba Sony Smart Tags? Nokia pokud vím vlastní nemá... Dík
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Dnes prišiel šedý "prebal" zo Španielska. Už je namontovaný....treba si dať veľký pozor po nahriati fénom...spodná časť sa dá vcelku opatrne vylúpnuť, ale vrchná časť držala jako čert, použil som plastové páčidlo na mobily, treba opatrne páčiť a potom krútiť.......hlavne cievky s elektronikou...môže sa vám stať to, že cievka ostane prilepená páskou k spodnému krytu a odlepí sa od bieleho vrchného krytu...Cievku som si všimol, takže preparácia bola náročná, ale lep od elektroniky je iný lepiaci materiál, ostal mi na čiernom, lebo je nejaký lámavý. Dôležité je cievku a elektronickú časť presne napasovať podľa návodu......použil som ten anglický, pred tým som si naštudoval Radkov návod.
Cesta zo Španielska do TN cca 4-5 dní a pri práci som mal riadne spotené čelo....
Cesta zo Španielska do TN cca 4-5 dní a pri práci som mal riadne spotené čelo....