// pardón, mám mobil krátce, až teď jsem zjistil, že to jde vypnout v Settings mobilu
Diskuze o IM+ pro Windows Phone 7
Používám IM+ pro ICQ a nevíte jak zruším "našeptávání" slov? Pokaždé když něco píšu, tak mi to tam háže jiná slova, takže musím skoro pořád mazat.
// pardón, mám mobil krátce, až teď jsem zjistil, že to jde vypnout v Settings mobilu
Docela mě štve jedna věc.. Na WP se odpojím z IM+ ale známí mě stále a pořád vidí jako připojeného na mobilu. Dělá mi to i ICQ pro WP.. Neví někdo co to jako má být ?
Máš asi zapnuté push notifikace, ty tohle dělají.
Upřímně mě ale docela štve, že není nějaký pořádný klient, který by fungoval i na pozadí, že bych mohl v klidu dělat něco jiného, než mít jen aktivní IM+.
Upřímně mě ale docela štve, že není nějaký pořádný klient, který by fungoval i na pozadí, že bych mohl v klidu dělat něco jiného, než mít jen aktivní IM+.
Po aktualizaci IM+Pro se mě NEzobrazuje v komunikaci TEXT jak příchozí tak odcházející , je pouze vidět jen barevné rámečky zobrazující komunikaci ...
nemá někdo řešení ? Mobil Samsung Omnia 7 odemčená ROM
nemá někdo řešení ? Mobil Samsung Omnia 7 odemčená ROM
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
Nedávno vyšla na IM+ aktualizace, přidává např. podporu pro Lock Screen ve WP8, teď je varianta IM+ Pro v akci za polovic.
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 237de2db9e" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 237de2db9e" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Na Marketplace nyní za 21 kč...
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Tak to už je zajímavá cena a okamžitě jsem aplikaci koupil.
Tak jsem IM+ PRO zakoupil, nechal zapnute push a toast notifikace a uz nekolikrat se mi lumie sekla. Dokonce se to dostalo do stavu, ze jsem odepisoval na sms a telefon prestal uplne reagovat a dotykova vrstva byla uplne zmatena. To trvalo cca minutu.
Vim, ze vlakno je pro WP7, ale nesetkal se s tim nekdo na WP8? Predtim se mi nic takoveho nikdy nestalo.
Vim, ze vlakno je pro WP7, ale nesetkal se s tim nekdo na WP8? Predtim se mi nic takoveho nikdy nestalo.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pravidelne IM + Pro pouzivam(L920) s push notifikacemi a jeste nikdy zadne seknuti.
To bych asi pricital velikosti pameti ;) Neni to poprve kdy se L620 obcas zpomali .. nicmene, ted uz se to vicemene chova korektne.