EEE901 nejde zapnout

Volná diskuze na libovolná témata...
Post Reply
Bruca
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook

EEE901 nejde zapnout

Post by Bruca »

Ahoj,

tak po delší době další offtopikové téma :-)

Včera ráno jsem normálně zapnul i vypnul eee901, večer už jsem ho nezapnul :(

Nereaguje na nabíječku (nerozsvítí se kontrolka), nejde spustit s originální baterií, ani s náhradní (ta je plně nabita), nejde spustit ani samostatně na nabíječku.

Zkusil jsem i odpojit baterii, co napájí cmos, ale beze změny.

Jediná reakce je, když připojím USB hub, který má vlastní napájení, tak se slabě rozsvítí dioda napájení, ale postupně pohasíná.

Je možné, že by ten napájený USB hub oddělal po týdnu desku? Připojuju přes něj jen klávesnici a myš.

Nemáte s tím někdo zkušenost? Co ozkoušet dál, hodit proti zdi? Nechcete někdo novou bílou baterii, používal jsem ji jen 3 dny :-D

Není prostě nad to si koupit starší notebook :-D
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

EEE901 nejde zapnout

Post by tslany »

Zkusil bych nouzový flash BIOSu z USB, ale pokud se nechytá LEDka nabíjení, tak tento postup na 99% nebude fungovat.
Bruca
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook

EEE901 nejde zapnout

Post by Bruca »

Ahoj Tslany,

Diky moc za radu! Nejaky navod pro blbe by nebyl? Pripadne odkaz, ted jsem jen na telefonu a u PC budu az zase zitra v praci :(

Premyslel jsem jeste jestli to zkusit nenahodit s odpojenym ssd diskem a ramkou, pripadne wifi modulem. Kdyby to aspon vypipalo nejaky kod, tak bych vedel, kde hledat dal, ale takhle mi to pripadne na mrtvou zakladni desku.

Davat to do servisu to asi nema smysl, nova deska bude stat minimalne 2000 a za praci si o dalsi 2 beztak reknou - a to uz muzu koupit novy netbook, teda az na nej zas nasetrim :-/
Post Reply

Return to “Off Topic”