Nejlepší case pro HTC 8x
Nejlepší case pro HTC 8x
Zdravím
Prosím o doporučení jiného krytu/pouzdra, který se Vám už osvědčil při nějakých pádech. Nechci ten typ pouzdra, z kterého se telefon musí nejdříve vyndat nebo se musí něco odklopit, aby šel používat. Případně myslíte, že ochranná fólie by v tomto taky mohla nějak zásadně pomoci?
Díky
Prosím o doporučení jiného krytu/pouzdra, který se Vám už osvědčil při nějakých pádech. Nechci ten typ pouzdra, z kterého se telefon musí nejdříve vyndat nebo se musí něco odklopit, aby šel používat. Případně myslíte, že ochranná fólie by v tomto taky mohla nějak zásadně pomoci?
Díky
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Nejlepší case pro HTC 8x
Ochranná fólie vždy pomůže. Aspoň trochu. Zkusil bych hliníkové pouzdro, dělal je např. PDAir, případně od stejné firmy kožené sklápěcí pouzdro.
Nejlepší case pro HTC 8x
otterbox robi odolne puzdra, pozri ci je i pre 8x, ale fakt odolne puzdro urobi z mobilu skaredu velku tehlu 
Nejlepší case pro HTC 8x
Těm velkým pouzdrům bych se právě rád vyhnul. Ono to určitě ochrání výborně, ale pak je z toho strašná věc do kapsy.
-
Buď jedno nebo druhé, musíte si vybrat. Neexistuje pouzdro poskytující vysokou ochranu, které není takřka vidět.
Nejlepší case pro HTC 8x
Asi ano, ale přece musí existovat nějaká základní ochrana toho displeje před pádem. Ten kryt co vlastním kryje jenom záda, což je úplně k ničemu a akorát udělá telefon o hodně větší, tím pádem i náchylnější na vypadnutí z ruky. Jediné, co já potřebuji, když mi telefon vypadne z malé výšky na zem, aby se hned nerozbil displej. Navíc zdůrazňuji, že to moje pouzdro vůbec nevystupuje ani o kousek nad displej. Určitě i 2-3mm přesah by měl smysl.
Nejlepší case pro HTC 8x
Ono zalezi od padu, mne letela lumia asi 5metrov po tom, co ju vymrstilo z bajku na asvalt a az na par malych odrenin v pohode. Dalsi mobil som mal vo vrecku, ked som bol na motokarach a po skonceni som mal na display pavuka. Ziadne puzdro, ktore nie je priammo urcene na ochranu voci padu, mobil na 100% neochrani, skor si myslim, ze pokial by to mobil s takym puzdrom prezil, prezil by to i bez neho. Take puzdra su urcene iba na ochranu voci skrabancom na tele.
-
Pokud chcete chránit primárně displej, tak přeci stačí koupit kvalitní ochrannou folii.
Nejlepší case pro HTC 8x
Ta pri pade (napr. na roh zariadenia ako sa to stalo zakladatelovi vlakna) nemoze pomoct.... ochrani max pred skrabancami...
Nejlepší case pro HTC 8x
Tak asi pořídím tu fólii. Kdyžtak nějaký tip? Na minulém telefonu jsem měl fólii Invisible shield. Byla vcelku dobrá, ale trošku hůř se po ní jezdilo prstem.
Nejlepší case pro HTC 8x
Tak jsem objednal toto pouzdro: http://pouzdra-mobily.heureka.cz/pouzdr ... e/galerie/ Za kilo a je tam evidentní ten přesah na přední straně, takže by snad mohlo chránit displej. Kdyžtak dám později vědět jaké je.
Nejlepší case pro HTC 8x
Je škoda dělat z tak pěkného telefonu takovou hrůzu. 
Nejlepší case pro HTC 8x
Máš pravdu, bohužel když to nic nevydrží....