Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
kingos
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 820

Post by kingos »

Chtel bych se podelit o vysledek reklamace fleku na displeji, viz. muj predchozi post v tomto vlakne.

Reklamaci jsem nakonec uplatnil v Ostravskem nokiaservisu. Prijato na zarucni opravu a stacil k tomu neoriginalni zarucak prodejce. Vyrizeni trvalo presne tyden, oprava byla vyresena vymenou dotykoveho panelu. Telefon po oprave nebyl nijak vice poskaraban nebo jinak poskozen. Takze spokojenost.

Jenom se mi zda, ze nyni se displej snadneji upatla a zustavaji na nem otisky. Takze si myslim, ze u nove varky tech panelu jiz ta oleofobni vrstva neni a nebo je nejak mene ucinna. A nebo mam ted mastnejsi ruce :)
Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Post by Deaktivovaný účet (01.2013) »

Kupte si kvalitní matnou fólii a bude po problému.
ISMFOFx
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 820 black, SE Xperia Ray

Post by ISMFOFx »

Objevil někdo nějaký doplněk do Total Commanderu aby se telefon zobrazoval jako disk?
gregory
nováček
nováček
Zařízení: lumia 820

Post by gregory »

zdravim vas... ste niekto registrovaný na xbox live? ja som si chcel stiahnut hru do lumie ale mi vypisalo ze si musim vytvoriť učet na xboxlive.com... neviete ako to tam chodi? je to bez poplatku?
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Pokud vím, dnes je nutné mít pouze jeden účet a to Microsoft účet, který spadá pod všechny kategorie.

Není nutné mít separátní xbox live účet a pokud se někdo přihlásí přes xbox live účet, pak jej používá v zařízení jako Microsoft účet. O jakou hru jde ? Máš Microsoft účet (dříve Windows Live účet) ? Pokud ne, je nutné založit a napárovat zařízení, aby si mohl stahovat z aplikačního store hry a aplikace.
gregory
nováček
nováček

Post by gregory »

Ano Microsoft účet mam. Len keď sa ma to spyta že či chcem použiť ten účet tak mi to vyhodine nejaké zmluvne podmienky a tak a tiež aj že budem musiet zadať spôsob platby .. Preto sa pytam.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

to asi budeš muset.. zadat způsob platby. Tedy alespoň u placených aplikací :)
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Daniel Fibikar »

O jakou jde hru ? Je free nebo placená ? Pokud je placená, tak je to jak píše tady mimonaut nademnou.

Napiš nám o jakou ti jde hru.
gregory
nováček
nováček

Post by gregory »

nejedna sa o platenu aplikaciu ... a ta hra sa vola tušim ice village alebo niejak tak, ja sa moc nehravam hry lebo nestiham byť ani za pc preto som si aj taky telefon vybral ..... a inak ked sme pritom neviete nejaku sobru hru niečo ako sims city? :D alebo strategiu??
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak

Post by mimonaut »

ice village je free2play, čili jsou v ní inapp nákupy.. takže možná proto to vyžaduje platební údaje..
Zkus nějakou opravdu free.
jakoukoliv
gregory
nováček
nováček

Post by gregory »

Ak chcem hoci akú inú tam mi to len napise že na vyuzivanie sa musim prihlásiť a sa ma to ipyta či chcem použiť to iste konto ako na Microsoft alebo iné... Ale kamarát co mal xbox vravel že mal len na dva mesiace zadarmo a potom to bolo spoplatnene je to aj tu?
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Daniel Fibikar »

Tak potvď, že má telefon použít to samé konto co máš Microsoft účet.

Ne Xbox na mobilu není na 2 měsíce, to si pleteš s předplatným na Xboxu klasickým, možná to je i u mobilu, ale to nemá omezení pro stahování her ale pro ten xbox chat apod.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak

Post by mimonaut »

Tak tak, pleteš si MS account (Xbox, Hotmail atd.) se službou XBOX gold - to je služba, která se platí. Umožňuje např. hrát na Xbox360 hrát hry v multiplayeru po síti apod.
v telefonu musíš být přihlášen k primárnímu účtu MS account - tzn. email a heslo. A pak, pokud nemáš přidanou platební kartu, můžeš ze Store stahovat věci co jsou zdarma. Pokud kartu k účtu přidanou máš, můžeš stahovat i placené věci, jejichž cena se bude strhávat z karty. Nic víc. Žádný paušál a poplatky.
kartu si můžeš přidat buď v telefonu, nebo i na webu po přihlášení k Outlook.com.
gregory
nováček
nováček

Post by gregory »

Chapem. Ďakujem moc. :)
TMScz
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Lumia 820

Post by TMScz »

Ahoj lidi, poridil jsem Lumii 820 a dostal jsem k tomu sadu pro bezdratove nabijeni (kryt + polstarek), ale bohuzel ve zlute barve, ktera me moc nesedi... nemel byste nekdo zajem o vymenu? treba nejaka slecna? :)) vymenil bych idealne za cernou, bilou, mozno i cervenou. kdyby se nekdo nasel, dejte vedet:) vymenim jen za nove, nepouzite (ja osobne jsem jednou vyzkousel, jinak nepouzito)
zlaty bulo sicilsky
nováček
nováček
Zařízení: Nolia Lumia 820

Post by zlaty bulo sicilsky »

Dobrý den, mám dotaz, Prováděl už někdo jaibreak Lumii k instalací např. aplikací? Např. podle tohto návodu: http://www.armorhack.com/hacks/how-to-u ... -phone-78/" onclick="window.open(this.href);return false;
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

:tlem: :tlem: :tlem: :tlem:
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

TMScz wrote:Ahoj lidi, poridil jsem Lumii 820 a dostal jsem k tomu sadu pro bezdratove nabijeni (kryt + polstarek), ale bohuzel ve zlute barve, ktera me moc nesedi... nemel byste nekdo zajem o vymenu? treba nejaka slecna? :)) vymenil bych idealne za cernou, bilou, mozno i cervenou. kdyby se nekdo nasel, dejte vedet:) vymenim jen za nove, nepouzite (ja osobne jsem jednou vyzkousel, jinak nepouzito)
Žlutá barva je dobrá... Si zvykneš :-)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak

Post by mimonaut »

zlaty bulo sicilsky wrote:Dobrý den, mám dotaz, Prováděl už někdo jaibreak Lumii k instalací např. aplikací? Např. podle tohto návodu: http://www.armorhack.com/hacks/how-to-u ... -phone-78/" onclick="window.open(this.href);return false;
je to samozřejmě podvod a trik k vylákání osobních údajů a možná i peněz. Nic takového neexistuje a na WP8 pravděpodobně ani existovat nebude..
TMScz
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Lumia 820

Post by TMScz »

milennium wrote:
TMScz wrote:Ahoj lidi, poridil jsem Lumii 820 a dostal jsem k tomu sadu pro bezdratove nabijeni (kryt + polstarek), ale bohuzel ve zlute barve, ktera me moc nesedi... nemel byste nekdo zajem o vymenu? treba nejaka slecna? :)) vymenil bych idealne za cernou, bilou, mozno i cervenou. kdyby se nekdo nasel, dejte vedet:) vymenim jen za nove, nepouzite (ja osobne jsem jednou vyzkousel, jinak nepouzito)
Žlutá barva je dobrá... Si zvykneš :-)
Budu muset:) ale mlady se taky libi, tak ji asi udelam radost a necham si ho:D
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830”