HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Locked
Pepe DeLuxe
nováček
nováček

Post by Pepe DeLuxe »

pavklu wrote:to pepe deluxe - info na shopu - máme skladem - dodáváme do 3 dnu - kdyz pokračujes dal tak tam mas expedujeme do 7 dnu - no nevim jestli bych si ji u nas koupil pristi tyden :wink: , dost uz o kartach at to tu nespamujem.
Az budu nakupovat, tak si tam stejne zavolam at mi nejdrive potvrdi termin dodani. Jasne ze neprovedu objednavku a nebudu cekat jestli do vanoc dorazi :smt111
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

nAscA wrote:Kolik je post v Brne netusim, ale zasel bych na tu nejblizsi ke tvemu bydlisti :)
To chces kousat do toho Tytna?
Jinak, jak jsem psal uz jinde, nejak nechapu, co te vede k vymene Uniho za TytnaII.
k poště:
nakonec jsem ho asi po pěti přepojeních (a jednom vynadání) našel; pošta v Brně prý nestíhá, bla, bla, bla, bla, doručí to až v pondělí, bla, bla, bla - no co už...

ke změně:
uni je fajn, ale když mám říct pravdu, možná s mda compactem jsem byl spokojenější. rychlost a vga je supr, ale zase to není to nic moc, kvůli čemu bych jej nemohl vyměnit ;) a možná to je taky nemoc, no :lol:
Swifty
nováček
nováček

Post by Swifty »

Tak mě napadlo, funguje u Kaisera dobře SIM toolkit? Potřebuju hlavně bezproblémovu eBanku....
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Simtoolkit u Kaisera bych se nebal.U HTC nejsou problemy jako u zarizeni ETEN.Ebanka chodi,GEMoneybank a CSOB bez problemu,takze predpokladam,ze ani s ostatnimi bankami nebude problem.
lennyd
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by lennyd »

Simtoolkit (konkretne eBanka) chodi, pouze s jednim (dvema) problemkama:

- prichozi zprava ma opravdu silene zvoneni, ale netusim kde zrovna tohle zmenit
- pokud dostanes zpravu, a nechas si zpravy otevrene (nebo to i zavres, ale jako aplikaci - nikoliv pres Abort/Exit) tak dalsi zpravy nedojdou. Netusim proc to tak je, ale je nutny po precteni zpravy vyskakat pryc ze simtoolkitu...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Zvoneni neni urcite problemem,je dane,porad stejne,bohuzel se neda zmenit.
Viliam Barsony
nováček
nováček

Post by Viliam Barsony »

Ahoj. chtěl jsem se zeptat jak je to s kvalitou zvuku u sluchátka. Měl jsem MDA Vario a zvuk byl hoodně špatný. Díky všem za info. Vilda
pospa
přispěvatel
přispěvatel

Post by pospa »

Myslíš BT, nebo normální???
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Tak mas zrejme spatny kousek.Vario jsem mel kdysi take a nikdy problemy nemelo se sluchatkem.U Kaisera je zvuk cisty a dostaecne silny.Od dob Varia HTC zarizeni dost pokrocila.
Toror
přispěvatel
přispěvatel

Post by Toror »

lennyd wrote:Simtoolkit (konkretne eBanka) chodi, pouze s jednim (dvema) problemkama:

- prichozi zprava ma opravdu silene zvoneni, ale netusim kde zrovna tohle zmenit
- pokud dostanes zpravu, a nechas si zpravy otevrene (nebo to i zavres, ale jako aplikaci - nikoliv pres Abort/Exit) tak dalsi zpravy nedojdou. Netusim proc to tak je, ale je nutny po precteni zpravy vyskakat pryc ze simtoolkitu...
Toto dělal už Tytn I, musíš si na to zvyknout:-((
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

jinak cena na cesky netivych obchodech uz klesla pod 17 tisic (16 941 Kč)
Viliam Barsony
nováček
nováček

Post by Viliam Barsony »

uiqjirka wrote:Tak mas zrejme spatny kousek.Vario jsem mel kdysi take a nikdy problemy nemelo se sluchatkem.U Kaisera je zvuk cisty a dostaecne silny.Od dob Varia HTC zarizeni dost pokrocila.
Díky potěšil jsi mně :-) Měl jsem MDA Vario 1 rok a na zvuk jsem si nezvykl. Navíc s kým jsem telefonoval, tak mi říkal ať to zahodím, že mi není rozumět. Tak nevím. Možná jsem měl špatný kousek :-(
Jinak jak ho hodnotíš, já totiž původně chtěl jít do E-ten X800 ale po článcích, které jsem četl se mi do něj moc nechce. Navíc ho zatím neprodávají. Kolega má E ten M700 a po roce co ho má je nějak rozviklaná querty klavesnice. MDA ten problém nemělo. Nechci se ale zase ukvapit. Vario bylo dost pomalé. TYTN II je natom asi o moc lépe co jsem tady četl.
Jestli máš nějaké nové poznatky, dej vědět. Vážně o něm uvažuji. Dík. Vilda
dj.paratko
nováček
nováček
Zařízení: SG II, HTC Diamond 2

Post by dj.paratko »

2 MAOrh: jj klesa si jako takticky pockam :-)
2 Toror: s tim simtoolkitem je dost spatny, prave ze dost e-banku takhle pouzivam...co se tyce zvuku tak jsem nikdy na zadnem telefonu neprisel na to jak zmenit ci pripadne nastavit zvuk na zpravy ze simtoolkitu (konkretne tedy bank. aplikace)
Toror
přispěvatel
přispěvatel

Post by Toror »

Ja chodim do eB tak 2x denne, ale už jsem si zvyknul. Taky jsem nikdy neprisel na to, jak to nastavit. U Tytna II se mi stava, ze mi zprava z eB pride uplne potichu. Zadny zvuk a najdenou se objevi. To je docela super.
weevil
nováček
nováček

Post by weevil »

Mohl by do Vánoc klesnout alespoň na hranici 15k :)
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

tak už mám :) krásný...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Gratuluji,vyborna volba :wink:
SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy S10+

Post by SPIKEBOY »

Tuto spravu pisem z Kaisera 8-)
Robo7
nováček
nováček

Prosba

Post by Robo7 »

Zdravim panove tak ja jsem dalsi nestastnik ktery si nestihnul zalohovat cestinu....PLS budte nekdo tak "lasky plny" a poslete mi to na [email protected] DIKY MOC

Tak uz ji mam Diky
Swifty
nováček
nováček

Post by Swifty »

Funguje TomTom i bez paměťové karty aspoň tak, abych si otestoval funkčnost GPS?
Locked

Return to “HTC TyTN/TyTN II”