Az budu nakupovat, tak si tam stejne zavolam at mi nejdrive potvrdi termin dodani. Jasne ze neprovedu objednavku a nebudu cekat jestli do vanoc dorazipavklu wrote:to pepe deluxe - info na shopu - máme skladem - dodáváme do 3 dnu - kdyz pokračujes dal tak tam mas expedujeme do 7 dnu - no nevim jestli bych si ji u nas koupil pristi tyden, dost uz o kartach at to tu nespamujem.
HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady
-
Pepe DeLuxe
- nováček

- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
k poště:nAscA wrote:Kolik je post v Brne netusim, ale zasel bych na tu nejblizsi ke tvemu bydlisti
To chces kousat do toho Tytna?
Jinak, jak jsem psal uz jinde, nejak nechapu, co te vede k vymene Uniho za TytnaII.
nakonec jsem ho asi po pěti přepojeních (a jednom vynadání) našel; pošta v Brně prý nestíhá, bla, bla, bla, bla, doručí to až v pondělí, bla, bla, bla - no co už...
ke změně:
uni je fajn, ale když mám říct pravdu, možná s mda compactem jsem byl spokojenější. rychlost a vga je supr, ale zase to není to nic moc, kvůli čemu bych jej nemohl vyměnit ;) a možná to je taky nemoc, no
Simtoolkit (konkretne eBanka) chodi, pouze s jednim (dvema) problemkama:
- prichozi zprava ma opravdu silene zvoneni, ale netusim kde zrovna tohle zmenit
- pokud dostanes zpravu, a nechas si zpravy otevrene (nebo to i zavres, ale jako aplikaci - nikoliv pres Abort/Exit) tak dalsi zpravy nedojdou. Netusim proc to tak je, ale je nutny po precteni zpravy vyskakat pryc ze simtoolkitu...
- prichozi zprava ma opravdu silene zvoneni, ale netusim kde zrovna tohle zmenit
- pokud dostanes zpravu, a nechas si zpravy otevrene (nebo to i zavres, ale jako aplikaci - nikoliv pres Abort/Exit) tak dalsi zpravy nedojdou. Netusim proc to tak je, ale je nutny po precteni zpravy vyskakat pryc ze simtoolkitu...
-
Viliam Barsony
- nováček

Toto dělal už Tytn I, musíš si na to zvyknout:-((lennyd wrote:Simtoolkit (konkretne eBanka) chodi, pouze s jednim (dvema) problemkama:
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
-
Viliam Barsony
- nováček

Díky potěšil jsi mněuiqjirka wrote:Tak mas zrejme spatny kousek.Vario jsem mel kdysi take a nikdy problemy nemelo se sluchatkem.U Kaisera je zvuk cisty a dostaecne silny.Od dob Varia HTC zarizeni dost pokrocila.
Jinak jak ho hodnotíš, já totiž původně chtěl jít do E-ten X800 ale po článcích, které jsem četl se mi do něj moc nechce. Navíc ho zatím neprodávají. Kolega má E ten M700 a po roce co ho má je nějak rozviklaná querty klavesnice. MDA ten problém nemělo. Nechci se ale zase ukvapit. Vario bylo dost pomalé. TYTN II je natom asi o moc lépe co jsem tady četl.
Jestli máš nějaké nové poznatky, dej vědět. Vážně o něm uvažuji. Dík. Vilda
-
dj.paratko
- nováček

- Zařízení: SG II, HTC Diamond 2
Prosba
Zdravim panove tak ja jsem dalsi nestastnik ktery si nestihnul zalohovat cestinu....PLS budte nekdo tak "lasky plny" a poslete mi to na [email protected] DIKY MOC
Tak uz ji mam Diky
Tak uz ji mam Diky