Také chování aplikace by chtělo ještě trochu poladit. Například když mi každou chvíli na zlomek vteřiny vyskočí status bar "stahuji data", ale hned zase zmizí a zas hned vyskočí. Je to dost rušivé...
pekna aplikacia, bohuzial graficky zle navrhnuta. Zladit okraje/marginy, podla metrogrid, velkost pisma. Nedaval by som to do pivotu, tam sa mapa nehodi, A neviem ako to funguje, ale mne sa nic nenacitalo, neviem ci je vypadok alebo naozaj ziaden vyjazd.
A tiez nechapem ako ti ti preslo do store a nemas ziadne privacy policy ohladom GPS viem, ze niekedy za to celkom buzerovali.
na ty okraje se podivam, velikost pisma? jaky konkretne pismo myslis? S tou mapou se mozna taky jeste neco udela...nejaky napad? ohledne nenacitani: a odkud ses? me to funguje...
jinak jsem tam nahral update ohledne toho scrollovani, takze to by snad v pondeli melo byt opraveno...a dalsi veci doresim postupne...
som z Prahy, ale cakal som, ze to natiahne celu cr. I po vypnuti polohy v nastaveniach to nenatiahne nic.
EDIT: v nastaveni som nastavil vacsi polomer a uz to ide.
Velkost pisma:
napr v nastaveni mas polozky z velkymi pismenami "Zapnuto" ale agent ma male pismeno "zapnut".
Podobne v sezname, niektore udalosti su VELKY, niektore Velkym, niektore malym, viem, ze to tak poskytuje zdroj dat, ale v aplikacii by si ich mohol zjednotiti
Inac je nejaky dovod, preco listview v "seznam" pivote konci tak 50px pred dolnym menu a nie je do konca?
Potom tlacidlo moje poloha, by mohlo nieco napisat, pripadne byt deaktivovane, ak som GPS vypol v nastaveniach.
Tlacidlo "nastav polohu" sice neviem co robi, lebo mam trial, ale ikonka je rovnaka ako ikonka pre pin aplikacie na startscreen a je to celkom matuce.
ad data: viz popis aplikace..."Zatím je toto sledování dostupné pro Jihomoravský a Královéhradecký kraj."....
to pismo upravim do dalsi verze taky, diky za postrehy...
jinak tam dole ma byt reklama, ale netusim proc se mi tam nejaka nezobrazuje...nemas s reklamou pres PubCenter zkusenosti? jinak zkusim asi zalozit tady ohledne toho vlakno...
s reklamou nemam skusenosti, ale pravdepodobne sa nezobrazuje nic, lebo v CR nie je podporovana, alebo nejamu ziaden obsah. Ked uz tam chces mat reklamu (co je pre lokalnu CR aplikaciu zbytocnost), tak doporucujem adDuplex.