nový telefon
-
shor3s
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia W, HTC 8X, Nokia Lumia 820
nový telefon
zdar lidi..rozhodl jsem se pro novej telefon s WP8 a přítelkyni přenecham svuj starej s WP7..teď mi jde jen o to, jak to udělat s MS účtem..chci, aby mohla mít aplikace a hry, který jsem já zakoupil, ale nechci, aby tim zároveň zdědila i moje kontakty a vše co je spojené s MS účtem..a jak to bude s kupováním aplikací pokud si nechá v telefonu muj MS účet? bude si moct kupovat všechno na mě? děkuju za jakoukoliv radu 
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
nový telefon
Nákupy a platební karty jsou vázané na MS účet. Pokud máš několik zařízení (max asi 6) se stejným účtem, stačí mít vše zakoupeno pouze 1x.
Samozřejmě jsou s tím svázány všechny další věci jako email, kontakty, kalendář, skydrive atd. Dalo by se to nějak obejít, třeba tak, že by přítelkyně měla email a kontakty třeba na gmailu.
Celkově tenhle postup nemůžu rozhodně doporučit, protože jednou přihlášený telefon s tvým má pak přístup k tvým citlivým informacím.
Samozřejmě jsou s tím svázány všechny další věci jako email, kontakty, kalendář, skydrive atd. Dalo by se to nějak obejít, třeba tak, že by přítelkyně měla email a kontakty třeba na gmailu.
Celkově tenhle postup nemůžu rozhodně doporučit, protože jednou přihlášený telefon s tvým má pak přístup k tvým citlivým informacím.
-
shor3s
- přispěvatel

nový telefon
díky přesně tohle jsem potřeboval vědět
.. no nic udělá si svuj ůčet a bude to všechno jednodušší
..jen se ještě zeptam když tu tohle řešíme..když jsem telefon updatoval z WP 7.5 na WP 7.8 a dam obnovit tovární nastavení, tak se mi to asi vrátí na verzi WP 7.5 že? nebo nevíte o jednoduššim způsobu jak vymazat všechno z telefonu? 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
nový telefon
Nevrati,je prehrany FW na vyssi verzi,takze se ti to pri obnoveni tovarniho nastaveni nemuze vratit na WP7.5 a samozrejme ze WP7.8 zustanou.
-
shor3s
- přispěvatel

nový telefon
super děkuju