HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Pánové. Mohl by mi někdo poslat češtinu? Po resetu zmizela neboť není součástí ROM. S tím sem jaksi nepočítal. Na str. sunnysoftu zatím není. Dík
[email protected]
[email protected]
-
Radek Hübl
- smartstar

-
Radek Hübl
- smartstar

panove cena ce nam opravdu velice blizi k 17 tisicu...nejnizsi nalezena ted je 17 079 Kč
coz zacina byt uz opravdu prijatelne...
http://www.1nakup.cz/telekomunikace/t-m ... vario-iii/
http://www.1nakup.cz/telekomunikace/t-m ... vario-iii/
-
Pepe DeLuxe
- nováček

Dobrý den,
dnes jsem konečně vytáhnul Kaisera z krabice a ihned po zapnutí začal na dislayi se objevil vandný subpixel - místo černé bod svítí zeleně. Mám nárok na reklamaci? Přístroj je koupen přes internet ze sunnysoftu, čili by šel vrátit bez udání důvodu. Nebo to mám "zkousnout"? Díky za nápady...
dnes jsem konečně vytáhnul Kaisera z krabice a ihned po zapnutí začal na dislayi se objevil vandný subpixel - místo černé bod svítí zeleně. Mám nárok na reklamaci? Přístroj je koupen přes internet ze sunnysoftu, čili by šel vrátit bez udání důvodu. Nebo to mám "zkousnout"? Díky za nápady...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bohuzel se obavam,ze to bude castejsi zavada.Uz kdyz jsem kupoval sveho Kaisera,na prodejne se objevil u kolegy tez kaiser s vadnym,zelene sviticim bodem.Co jsem cetl diskuze na xda,vice lidi ma Kaisera s vadnym pixelem.
Druhy den na to jsem kupoval prislusenstvi na Kaisera v Sunnysoft a jentak jsem podotknul,jak je to s vadnymi pixely na displeji.Bylo me sdeleno,ze jeden vadny pixel na reklamaci neni...
Tak,ted trosku OT,ale je to souvisejici.
Nokia napriklad neuznava jeden vadny pixel,ted nebudu uplne presny v tech cislech,ale aby vam u nokie vymenili displej pro vadne pixely,musi byt bud vice nez 4 pixely ruzne,nebo 3 pixely zdruzene u sebe.Sam jsem to kdysi resil a reklamace neuznana.
SonnyEricsson napriklad pri 1 vadnem pixelu displej vymeni.
Jak se k tomu postavi firma HTC a nas slavny GSMobil,to nevim,ale tech pripadu je uz vice,je to u novych pristroju a melo by to byt podle me reseno vymenou displeje.Trochu me to u HTC zarazi,protoze s timto problemy na jinych HTC nebyly.Navic bych nerad daval nekdy do rukou HTC KAISER technikum s GSMobile,kteri umi skvele zarizeni pri vymnene jakekoliv soucasky v nekterych pripadech poskodit.
Druhy den na to jsem kupoval prislusenstvi na Kaisera v Sunnysoft a jentak jsem podotknul,jak je to s vadnymi pixely na displeji.Bylo me sdeleno,ze jeden vadny pixel na reklamaci neni...
Tak,ted trosku OT,ale je to souvisejici.
Nokia napriklad neuznava jeden vadny pixel,ted nebudu uplne presny v tech cislech,ale aby vam u nokie vymenili displej pro vadne pixely,musi byt bud vice nez 4 pixely ruzne,nebo 3 pixely zdruzene u sebe.Sam jsem to kdysi resil a reklamace neuznana.
SonnyEricsson napriklad pri 1 vadnem pixelu displej vymeni.
Jak se k tomu postavi firma HTC a nas slavny GSMobil,to nevim,ale tech pripadu je uz vice,je to u novych pristroju a melo by to byt podle me reseno vymenou displeje.Trochu me to u HTC zarazi,protoze s timto problemy na jinych HTC nebyly.Navic bych nerad daval nekdy do rukou HTC KAISER technikum s GSMobile,kteri umi skvele zarizeni pri vymnene jakekoliv soucasky v nekterych pripadech poskodit.
-
Radek Hübl
- smartstar